Adobe Audition 2.0 ayırıyordu ama tam olarak değil. Sesleri tek kanal üzerinden değil de bir çok kanaldan kaydettikleri için ayırmak ancak ve ancak gelişmiş profesyönel makinelerle oluyor. O da uzun iş
yılsonu ingilizce korosu için bu müziği sesten ayıran programlardan baya bi indirmiştim zamanında.lakin hiçbiri tam olarak ayıramıyor illaki ses müziğin arka fonunda duyuluyor.artı müziğin kalitesi hayli düşüyor.
Şimdi aklıma gelmişken bir söyleyeyim dedim..Tam emin değilim ama belki bazı stüdyolarda bu işi yapabilirler..Eğer senin için gerçekten önem arzeden bir mevzuysa at şarkılarını bir cd vb birşeye git stüdyoya dene şansını..
boşuna yormayın zamanında 2 aylık bir araştırma sonucunda hayal kırıklıgına ugradım denemediğim program kalmadı ancak ayıramadım
çöüzm olaraktansa
limewire da instrumentals sarkıları buldum :) ve kurtuldum
imkansız desek doğru olur.ancak porfesyonel programlarla ve eğer elinzde şarkının soundu yada acapella sı bulunursa once sisteme bunu tanıtırsınız ve daha sonra sistem bu sesi müzikten çeker.başka yolu yok...
müzik zaten sesten oluşuyor.sesi ayırırsan müzik olmaz sessizlik olur
quote:
Orjinalden alıntı: Mage_DewiL
müzik zaten sesten oluşuyor.sesi ayırırsan müzik olmaz sessizlik olur
Öle bişe olsa herkes beatmaker yada prodüktör olurdu değil mi öyle bişe olamaz. Ya free beat ya da acapella bulursun bunlar stüdyo ortamında pahalı makinalarla saatlerce ses frekanslarıyla oynayarak yapılır ki çok zordur bilirim
offf ne zor bişey istemişim kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme