Şimdi Ara

MÜZİĞİ SESTEN AYIRAN PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öyle bi program lazım müziği sesten ayırmam gerek. böyle bi program varmı.? bilen varsa yardımcı olsun lütfen !

• ayıramazsın.
  • olabilir bende bir ara düşünüyordum.bilen varsa alabilürük
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

ayıramazsın.

nedenmiş o ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

ayıramazsın.

• Virtual dj de efektlerde vokali kapat seçeneği var ancak sesler bir kaç kanaldan kaydedilmişse yemiyor..Sağlıksız yani..
  • adobenin böyle bir programı vardı ama %100 ayırmıyor yinede çok az kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adobe Audition 2.0 ayırıyordu ama tam olarak değil. Sesleri tek kanal üzerinden değil de bir çok kanaldan kaydettikleri için ayırmak ancak ve ancak gelişmiş profesyönel makinelerle oluyor. O da uzun iş
  • yılsonu ingilizce korosu için bu müziği sesten ayıran programlardan baya bi indirmiştim zamanında.lakin hiçbiri tam olarak ayıramıyor illaki ses müziğin arka fonunda duyuluyor.artı müziğin kalitesi hayli düşüyor.
  • Şimdi aklıma gelmişken bir söyleyeyim dedim..Tam emin değilim ama belki bazı stüdyolarda bu işi yapabilirler..Eğer senin için gerçekten önem arzeden bir mevzuysa at şarkılarını bir cd vb birşeye git stüdyoya dene şansını..
  • boşuna yormayın zamanında 2 aylık bir araştırma sonucunda hayal kırıklıgına ugradım denemediğim program kalmadı ancak ayıramadım

çöüzm olaraktansa

limewire da instrumentals sarkıları buldum :) ve kurtuldum
  • imkansız desek doğru olur.ancak porfesyonel programlarla ve eğer elinzde şarkının soundu yada acapella sı bulunursa once sisteme bunu tanıtırsınız ve daha sonra sistem bu sesi müzikten çeker.başka yolu yok...
  • müzik zaten sesten oluşuyor.sesi ayırırsan müzik olmaz sessizlik olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

müzik zaten sesten oluşuyor.sesi ayırırsan müzik olmaz sessizlik olur

• %100 ayırma mümkün olmasa da bir yöntem..

Müzik sesten nasıl ayrılır
  • Öle bişe olsa herkes beatmaker yada prodüktör olurdu değil mi öyle bişe olamaz.
    Ya free beat ya da acapella bulursun bunlar stüdyo ortamında pahalı makinalarla saatlerce ses frekanslarıyla oynayarak yapılır ki çok zordur bilirim
  • offf ne zor bişey istemişim kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.