< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 11 Temmuz 2018; 22:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 11 Temmuz 2018; 22:37:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enstrüman çalmaya bas gitardan başlamış biri olarak, kesinlikle sevdiğiniz enstrümandan başlayın derim. Zaten aynı müzik teorileri hepsinde geçerli. Bas ve klasik gitarı aynı anda öğrenmeye de başlayabilirsiniz. Bütçe konusunda yaşadığınız şehirde ikinci el bas gitar satan dükkanları araştırabilir veya internet üzerinden gitarını satan kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Ben çok ucuz ve kötü ikinci el bir gitarla başlamıştım. Hatta amfi alacak param da yoktu. Bir süre amfisiz pratik yapa yapa ilerlemiştim.
Gitara karar verdikten sonra sıra bilgi edinebileceğiniz kaynaklara geliyor. İnternette bolca yazı ve video mevcut olsa da size yanlışlarınızı gösterebilecek deneyimli biri de çok faydalı olur. Düzenli pratik yaparak, teoriye çalışarak ve sevdiğiniz şarkıları çalmayı deneyerek ilerlemenizi tavsiye ederim. Bolca vaktiniz de varsa günlük en az 2 3 saat çalışmayla ilerlemeniz daha hızlı olacaktır. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|