Arkadaşlar bu filmi seyreden varmı ben seyrettim ve çok beğendim. son yıllardaki bence en güzel komedi filmi sizin görüşleriniz nasıl acaba.
seyretmeyi cok istedigim ama hic bir zaman firsat bulamadigim guzel oldugunu duydugum film
Fene film değildi, eğlenceliydi ama sinemada izlenir mi bilmem. En komik yeri de maymun tokatlama bölümüydü, bilgisayarda defalarca o bölümü izlemiştim
güzel bir filmdi ben beğendim ben stiller süperdi
bende de var film bi türlü izleyemedim daha.izlemeye çalışayım
dvd' de izledim kamera arkası çok güzel olmuş
ama bazı sahneleri kopuk olmuş gibi geldi bana yani fazla detaylara takılmamak lazım izlerken
ben begenmedim nedense hic,pazar sabahi ailece izlenecek bir film olarak geliyor aklima
ben begenmedim nedense hic,pazar sabahi ailece izlenecek bir film olarak geliyor aklima
aynen.. hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi, baştan aşağıya zaman kaybı.. 6-12 yaş arası kesime hitap edebilecek bir film.. ayrıca filmde komedi namına hiçbir şey hatırlamıyorum
acaba ben başka bir filmmi izledim bence çok iyiydi komedi değil de macera diyelim
benim en beğendiğim sahneleri hunlar'ı ağlattığı sahneydi ve bence gerçekten eğlenceli bir film'di.
ne iyi ne kötü..orta derecede eğlenceli bir film.izlenilebilir.
gum gum iyiydi
birde lastiğin havasını aldıkları sahne kopardı
Güzel, eğlenceli bir film... Aslında iyi, hoş bir konu yakalamışlar, biraz daha emekle kült olabilirdi.
evde yatıyor hala.seyredemedim.
seyretsem mi,seyretmesem mi karar veremedim,yorumlardan sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme