Şimdi Ara

Müzede Bir Gece!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu filmi seyreden varmı ben seyrettim ve çok beğendim. son yıllardaki bence en güzel komedi filmi sizin görüşleriniz nasıl acaba.

• seyretmeyi cok istedigim ama hic bir zaman firsat bulamadigim guzel oldugunu duydugum film
  • Fene film değildi, eğlenceliydi ama sinemada izlenir mi bilmem. En komik yeri de maymun tokatlama bölümüydü, bilgisayarda defalarca o bölümü izlemiştim
  • güzel bir filmdi ben beğendim ben stiller süperdi
  • bende de var film bi türlü izleyemedim daha.izlemeye çalışayım
  • dvd' de izledim kamera arkası çok güzel olmuş

ama bazı sahneleri kopuk olmuş gibi geldi bana yani fazla detaylara takılmamak lazım izlerken
  • ben begenmedim nedense hic,pazar sabahi ailece izlenecek bir film olarak geliyor aklima
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

ben begenmedim nedense hic,pazar sabahi ailece izlenecek bir film olarak geliyor aklima

aynen.. hayatımda izlediğim en gereksiz filmlerden biriydi, baştan aşağıya zaman kaybı.. 6-12 yaş arası kesime hitap edebilecek bir film.. ayrıca filmde komedi namına hiçbir şey hatırlamıyorum
  • acaba ben başka bir filmmi izledim bence çok iyiydi komedi değil de macera diyelim
  • benim en beğendiğim sahneleri hunlar'ı ağlattığı sahneydi ve bence gerçekten eğlenceli bir film'di.
  • ne iyi ne kötü..orta derecede eğlenceli bir film.izlenilebilir.
  • gum gum iyiydi

birde lastiğin havasını aldıkları sahne kopardı
  • Güzel, eğlenceli bir film...
    Aslında iyi, hoş bir konu yakalamışlar, biraz daha emekle kült olabilirdi.
  • evde yatıyor hala.seyredemedim.

seyretsem mi,seyretmesem mi karar veremedim,yorumlardan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.