Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kanca şeklinde mi bilmiyorum yarın bakarım artık ...

• 2005 hyundai accent'e hangi sileceği almalıyım bulamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inwells marka silecekleri tavsiye etmyorum. Ben aldim hemen degistirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdim siparişi 2 moda car 2 de new star...İyi çıkmazsa yollarım geri..
    İade sürecinde sorun çıkarıyor mu acaba hızlıal?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Bende kliksadan almistim ama sanirim yanlis almisim. Benimkiler ice gecmeliydi , bu gelen takmali gibi tokasi var. Kisacasi olmadi yada ben yapamadim.
    Punto evo arac

hocam benim araçta evo 2010 model, sol ön sileceğin değişmesi lazım da, araca uygun bulabildinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Bende kliksadan almistim ama sanirim yanlis almisim. Benimkiler ice gecmeliydi , bu gelen takmali gibi tokasi var. Kisacasi olmadi yada ben yapamadim.
    Punto evo arac

hocam benim araçta evo 2010 model, sol ön sileceğin değişmesi lazım da, araca uygun bulabildinizmi ?

Yok hocam ondan sonra bakmaya zaman olmadı valla. Eğer bulursam haber veririm sizede

• Inwheels marka sileceğin klips kısımları sileceğe tam oturmuyor. Yani silecek kolundan çıkmaması için olan parça yanlış ölçüde yapılmış. O yüzden sileceğiniz fırlayıp çıkabilir. Ben de eski muz sileceğin mekanizmasını söküp, inwheels'e taktım. İlk 2 haftalık performansı iyi, ama sonrasını göreceğiz.
  • Bir çift almıştım,baktım fena değil bu paraya...Bir çift daha sipariş ettim kargo ücreti eklenmeden...
  • kliksa dan 65 cm lik aldım, inşAllah uygundur punto evo ya.
  • Arkadaşlar Kipa marketten iki adet muz tipi silecek aldım. Tanesi 5 liradan satılıyor.
    Takıp denedim, gayet kaliteli, kullanışlı.
    Her Kipa markette var mıdır bilmiyoruma ama uğrayıp bir bakmanızı öneririm.
  • Kliksadan aldigim Newstar Aerodynamic marka yerine inwells gelmis. Resimde gosterilenden farkli urun. Zaten ucuz oldugu icin iadeyle falan ugrasmadim ama ayip yani yaptiklari

Ekleme: kalitesini daha kullanmadigim icin bilemiyorum. Görünüş olarak iyi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 29 Ekim 2013; 14:55:05 >
  • bende de focus 1 var eleman elinde 48lik yok diye 45 taktı normalde 55 e 48 ken 45 takılmış oldu. sizce farkeder mi eleman elinde 48 olmadığını istersem 50 takabileceğini söylüyor öyle olursa sürter mi?
  • Metroda 14.90'a Bosch aerotwin var dediler.
    Bende gaza geldim Metroya gittim hikaye en ucuzu 18-19 TL silecek boyuna görede fiyat değişiyor. Hesap yaptım almaktan vazgeçtim.
    Biraz önce 2 aracımında sileceklerini (arkalarda içinde) kargo dahil 17TL'ye aldım.(1 Bosch silecekten ucuz)
    Varsın 1 kış götürsün Bosch'unda 5 yıl götürecek hali yok sonuçta. 1 yıl sonra yeniden tam takım alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 29 Ekim 2013; 18:07:01 >
  • Kliksadan 2 silecek aldim 1 adet başka tip yollamışlar ve telefonu bile yok kliksanin canlı chat var onlarda mail adresi veriyorlar ve mail attım geri yollayin dediler mailde, geri yollamakta zulüm UPS hep bekletiyor bedava dakilar olmasa silecek parası gitmişti ve yolladım fakat 1 adetin parasını yatırmışlar tekrar mail attım eksik ve yanlış ürün geldi diye araştırıcaz demişler ve şikayet sitelerine baktim benzer olaylar var 10 liralik silecegi düzgün yollayamayan kliksadan bir daha birşey almam sizde alırken düşünün millet

• Kliksa'da bulaşık makinesi aldım. Getiren horoz lojistik taşırken içine etmiş, üzerine ağır birşey koymuş ve makinenin yanları eğilmiş.
    Değişim için uğraştım karşınızda muhatap yok. Bulduğunuzda bir şeyden anlamıyor. Dünya bir telefon açtım paramı 1 ayın üzerinde bir sürede geri alabildim.
    Bir daha alışveriş yapmam.
    Hizlial daha güvenilir karşınızda bir muhatap var hiç değilse.
  • 2000 model Astra G ye hangi boy uyuyor acaba ve acilen ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrdn

Kliksa'da bulaşık makinesi aldım. Getiren horoz lojistik taşırken içine etmiş, üzerine ağır birşey koymuş ve makinenin yanları eğilmiş.
    Değişim için uğraştım karşınızda muhatap yok. Bulduğunuzda bir şeyden anlamıyor. Dünya bir telefon açtım paramı 1 ayın üzerinde bir sürede geri alabildim.
    Bir daha alışveriş yapmam.
    Hizlial daha güvenilir karşınızda bir muhatap var hiç değilse.

Yanlis. Hizlial da her turlu dumen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

2000 model Astra G ye hangi boy uyuyor acaba ve acilen ihtiyacım var.

2005 model astra g icin 51 cm ve 48 cm hizlial dan aldim. Sileceklerden memnunum. Tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.