Şimdi Ara

Muz Tipi Silecekler İçin Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
11
Favori
14.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlıal dan 03.10.2013 tarihinde NewStar Aero Dynamic 2 çift sipariş etmiştim bugün kargo geldi Inweels marka silecek göndermişler hayırlısı olsun bakalım...
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    Benimki de İnwells marka...Herhalde öbürünü bulamadılar...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Galiba öle oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5 gün sonra Inweels marka sileceklerime kavuştum. Taktım araca bence gayet yeterli bu fiyata. Kargo olarak UPS le geleceği için 1-2 güne gelir dedim ama 5 günde geldi tek olumsuz yanı buydu.
  • bana da geldi bugün taktık opel astra 2001 arabama hafif uzun geldi ama sıkıntı yok güzel

55cm. - 45cm.
  • 2 ön 1 arka opel servisinden 50TL'ye değiştirdim
  • Bende kliksadan almistim ama sanirim yanlis almisim. Benimkiler ice gecmeliydi , bu gelen takmali gibi tokasi var. Kisacasi olmadi yada ben yapamadim.
    Punto evo arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben almadım silecek ama bugün sileceklerimin markasına baktım Inweels marka ve hiç memnun değilim . Bende değiştirmek istiyordum iyi ki sipariş vermemişim. Hiç memnun değilim Inweels ten . Yakın zamanda değiştirmiş olmama rağmen düzgün silmiyor
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt
    Bugün çiftini 15 tl ye aldım şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan70

ben almadım silecek ama bugün sileceklerimin markasına baktım Inweels marka ve hiç memnun değilim . Bende değiştirmek istiyordum iyi ki sipariş vermemişim. Hiç memnun değilim Inweels ten . Yakın zamanda değiştirmiş olmama rağmen düzgün silmiyor

Benim araba sıfır ve sileceğe ihtiyacım yok ama bu fiyata bulmuşken yedekte bulunması için aldım.

• banada inweels geldi. güzele benziyor.15 e de servisten arka silecek aldım orjinal olsun diye.
    toplam 21 tl ye silecek işini halletmiş olduk
  • Bana da inwells marka göndermişler. Ben mesaj attım "niçin başka marka gönderiyorsunuz, bunu istemiyorum, bana siparişini verdiğim ürünü gönderin" diye. Pişkin pişkin cevap yazdılar "efendim yanlışlık olmuş, eğer inwells marka olan silecekleri bize gönderirseniz size tekrar istediğiniz markayı göndeririz". Bilerek herkese aynı ürünü gönderiyorlar, ondan sonra yanlışlık oldu diye utanmadan yalan söylüyorlar. Hani "bunlar aynı kalitedir, oem üründür, hangisini göndersek sıkıntı olmaz" deseler tamam diyeceğim ama bilerek yalan söylemeleri can sıkıcı. Ayrıca arada küçük de olsa fiyat farkı var. Neyse! Zaten bi sileceği 9 günde gönderdiler, bir daha uğraşamam artık. Mecbur takıp kullanacağız.
  • 2007 model 307 için doğru ölçüsü olanı bile alsanız toka uymuyor. 2 kez farklı marka alarak tecrübemle sabittir. Hatta biri modacarın 307 için yaptığı özel ürün olmasına rağmen uymuyordu.

• silecekler çok dandik..

aldım bizim fiorinoya zar zor taktım ölçüler tam olmasına rağmen uymadı gitti.. s,lecek demirine geçmiyor sıkışmıyor 2 silecek çalıştırdığınızda aşağı yukarı derken 2. seferde silecek dönüyor resmen demiri tutma işlemi sıfır....
  • Ben farklı marka almıştım bana da inwells marka geldi...
    Zaten diğer istediğm markayı daha önce kullanmıştım tamamen aynı kalitede
    Onun için sorun yok taktım gitti bile gayette güzel siliyor....

• http://www.hizlial.com/newstar-aero-dynamic-65-cm-muz-tip-silecek-47a147/31.001.0001.6850#
    Paket Özelliği: 1 Adet diyo yani bundan 3.53 x 2 adet mi almam lazım ?
  • herkese inweels yolluyorlar anlaşılan. peki bu marka ürünün kalitesi nedir? kullananlar memnun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

http://www.hizlial.com/newstar-aero-dynamic-65-cm-muz-tip-silecek-47a147/31.001.0001.6850#

Bu konuda fikri olan var mı kalitesi falan da nasıl acaba sipariş vermeyi düşünüyorum ...

• quote:

quote:

http://www.hizlial.com/newstar-aero-dynamic-65-cm-muz-tip-silecek-47a147/31.001.0001.6850#

Bu konuda fikri olan var mı kalitesi falan da nasıl acaba sipariş vermeyi düşünüyorum ...

1 adet cikiyor paketten , silecek kolu kanca seklinde tutuyorsa olmuyor bu silecek modacardan aldim transportera takamadim bir turlu.

• quote:

quote:

Olculerine gore 2 adet alacaksin, paketten 1 adet cikiyor.
    Fiyatina gore her turlu is gorur bence.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.