Şimdi Ara

Muvazzaf subaylık sağlık elemelerinden geçemeyenler, toplanalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Makine mühendisliği öğrencisiyim, Muvazzaf subaylık için Başvuruda bulunucam, ancak araştırdığım kadarıyla sağlık elemelerinde çok fazla eleme oluyormuş. Isterseniz burada ne gibi sebeplerden eleme yapıldığını paylaşalım, başvuracak Arkadaşlara yardım olsun.


    Edit: Ayrıca bu konularda bilgili arkadaşlar varsa, zaman zaman kendilerine de soru sorabiliriz müsaade ederlerse ve yardım etmek isterlerse
    Edit 2: Belirtirken kara, deniz ve hava kuvvetlerinden hangisine başvurduğunuzu ve hangi meslek ile başvurduğunuzu da belirtirseniz daha faydalı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metkim -- 2 Eylül 2015; 16:42:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • 100 kisi giriyorsa 70 ini eliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Squidward-

    100 kisi giriyorsa 70 ini eliyorlar.

    Aynen çok fazla eleme oluyormuş. Topici açma sebebim de o zaten. Herkes elenme sebeplerini belirtirse, yine dışarıda bir o kadar başvurma niyeti olan insana bi fikir vermiş olurlar en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan girenler yani lisans bitirip tsk personeli olmak isteyenler muvazzaf olmaz, sözleşmeli olur. Onu araştırın öncelikle. Tabi sözleşmeli olarak başladıktan sonra sınavlar var muvazzaf olmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arcanus66

    Sonradan girenler yani lisans bitirip tsk personeli olmak isteyenler muvazzaf olmaz, sözleşmeli olur. Onu araştırın öncelikle. Tabi sözleşmeli olarak başladıktan sonra sınavlar var muvazzaf olmak için.

    Bazı mühendislikler, doktorlar vs. meslek grubundan gelenler doğrudan muvazzaf olarak giriyorlar. Bu yeni birşey olabilir bilmiyorum ama böyle. Komutanlığın sitesindeki klavuzun içindeki "mesleklere göre muvazzaf/sözleşmeli subaylık" tablosunda da bu böyle gösteriliyor. Daha da somut örnek vermek gerekirse, makine mühendisi olan kuzenim 2 sene önceden doğrudan muvazzaf olarak başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.