Bildirim
Mutsuz İnsanlar Fotoğrafhanesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bel soğukluğu kapmışım sinirim tepemde bide sen böyle konu açınca sinirim bozuldu ağlıyorum ulan :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun mösyö. Ben de hüzünlü iken şiir yazıyorum işte, n'apalım...
Kaç defa söyleyeceğiz, bakkala değil Bim'eeee.... -
ulan cocukken her gece 1 lere kadar gazozuna maç yaptıgımız saha bomboş nerde bu coluk cocuk hepsimi tablete bilgisayara mahkum oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: kolombiya
ulan cocukken her gece 1 lere kadar gazozuna maç yaptıgımız saha bomboş nerde bu coluk cocuk hepsimi tablete bilgisayara mahkum oldu
Aynen öyle oldu. Biz, sokakların son nesliydik. Artık tasolar, misketler, futbolcu kartları, mahalle maçları, pazar günü banyoları ... hepsi öldü. Neyse ki biz bunları yaşadık.
Ulan çok iyi günlerdi ya. O zaman arkadaşlıklar da farklıydı.
Şimdi ki çocukların elinde ya telefon ya bir tablet yazık cidden.
İlerleyen teknoloji, ilerlemeyen zekâ. 90'ların sonu ve 2000'lerin başında çocuk olmak hayatımın en güzel günleri idi, öyle de kalacak. Şimdi iş, ekmek kavgası var. Keşke hep o yıllarda kalabilseydim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10BD681A5 -- 2 Temmuz 2016; 13:53:22 >
Katılıyorum. Benim gibi sizde geçmişe takılı kalmış birisiniz sanırım.
Çocuk olmak vardı aslında. Her şeyden bîhaber, mutlu mesut yaşıyorduk. Bakkala gitmek, maç yapmak bizi dünyanın en mutlu insanı yapıyordu. Bilmiyorduk ki büyüyünce böyle olacağını. Hiçbir şey ya da hiçbir kimse geçmişteki çocukluğumuzu getiremeyecek. Geçmişe saplantıları olan biri değilim ama hayatımda tek güzel şey oydu. Belki hayıflanmam ondandır.
ya abi geçen oturuyoz cocuk 12 yaşında falan dışarı cıkmak terimi varya öğrenmemıs onu hanı dışarı cıkıp arkadaşlarla gezmek dıye bı kavram yok cocukta bılmıyor yok öyle bişi acıdım la -
-
quote:
Orijinalden alıntı: GeceninGizemi
Bel soğukluğu kapmışım sinirim tepemde bide sen böyle konu açınca sinirim bozuldu ağlıyorum ulan :(
Konuda bitane tıp öğrencisi bel soğukluğu değil, belirtilerin alakası yok falan diyordu doktora gittin mi? -
Öylesine doğaçlama yazdım hocam, tabiî ki paylaşabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X