Şimdi Ara

Mutsuz, depresif kızlara aşık olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen akşam bilgisayarımın karşısında otururken bir durum değerlendirmesi yaptım ve bu sonuca vardım. İlkokuldan günümüze kadar sürekli mutsuz, kimseyle konuşmayan, içine kapanık, dertli

kızlara aşık oldum. Onu hep mutlu ettiğimi, beraber gezip güldüğümüzü hayal ettim. Ve şu anda da böyle bir kadını düşünüyorum. Sizde de aynı durum var mı ? Öyleyse sebebi ne sizce ?

• HAYAL ve GERÇEK farklıdır. Ben de kendimi yeşil uzaylı bir kadınla hayal ettim dün. Bunun bir önemi var mı? HAYAL ederek kendinin ne olduğunu ve ne istediğini anlayamazsın. Bu HAYAL'in kötü yanını söyleyeyim. Kafanda kurduğun bir şeye takılıp yıllarının geçmesi ve onu elde ettiğinde BU MUYMUŞ demen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

HAYAL ve GERÇEK farklıdır. Ben de kendimi yeşil uzaylı bir kadınla hayal ettim dün. Bunun bir önemi var mı? HAYAL ederek kendinin ne olduğunu ve ne istediğini anlayamazsın. Bu HAYAL'in kötü yanını söyleyeyim. Kafanda kurduğun bir şeye takılıp yıllarının geçmesi ve onu elde ettiğinde BU MUYMUŞ demen
    Daha da kötüsü hiç elde edememek ve merakı alamamak
  • Böyle tiplere aşık olma bence. Ruhunu emerler. 1 tanesinden hoşlanmıştım sadece zamanında. Daha flört evresindeyken cinnet geçirtmişti. B*ktan meseleleri aşırı şekilde büyütüp sizin de moralinizi bozuyorlar. Başka hiç kimse anne/babasıyla tartışmıyormuş gibi böyle boş şeyleri size anlatıp destek falan bekliyorlar. Dünya onların etrafında dönüyor zannediyorlar. Bunları asla mutlu edemezsiniz. Ömür boyu mutlu olamazlar. Zaten onları mutlu etmeye çalışan birine de aşık olmazlar. Daha da mutsuz edecek tiplere giderler. Benim flörtleştiğim kız da öyle oldu. Eski sevgilisi bunu sürekli aldatıp küfür edermiş, anlatıp anlatıp durdu sonra ona döndü . Aman uzak dur benden söylemesi.

• seni üzer , bulaşma
  • Tavsiyeler için teşekkürler
  • Galiba koruma içgüdüsü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hiç depresif kiz gormedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.