Bildirim
Mutlaka oynanması gereken oyunlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şu sıra indirim var, most wanted 23 lira, adam gibi tek yarış oyunu onu oyna, assassins creed liberation var, oda indirimde onuda alabilirsin. Onun dışında hotline miami başa yerde oynamadıysan baya güzel. İndirimdeki oyunlara bir bak derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: rockyy
Tür fark etmez. Indie ve ucuz olursa daha iyi olur tabi
ps vita slim bugün elime ulaştı. network hızı aşırı yavaş olsa da oyun bakıyorum kendime :)
teşekkürler şimdiden.
Dostum Selam,
FPS konusunda oyun olarak COD öneririm multiplayeri full dolu sıkılmazsın. Killzone grafik olarak iyi alabilirsin ama senaryo az. Dövüş olarak ben mortal kombatı beğeniyorum. Biraz eğlenceli olsun diyorsan allstar battle royal olabilir. Yarış olarakta Most wanted iyidir. -
teşekkür ediyorum önerileriniz için :) -
Tearaway ve Persona 4 Golden kutulu alirsan tearaway sifiri 69 persona 4 golden Elluin satiyodu 75 e
Ayrica Virtua Tennis de alabilirsin sifir kutulusu 40-50 psnde baya indirimde ucuzdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnjustice gods among us veya street fighter alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer platformlarda denemediysen Hotline Miami ve Guacamelee'ye bir göz at derim. RPG/JRPG'lerden hoşlanıyorsan Persona 4 Golden denemeni tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X