Şimdi Ara

Mutlaka okuyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bunu uzun zmndır düşünüorum ve artık iice emin olmaya başladım..daha ke bile gelmeden önce en fazla 3 kez dc veri girioduk genelde 1 deneişte giriodu.ko da sadece bi tane kosper grömüştüm onu görünce ne güsel oturarak atıo demiştim ve okçu açmıştım ve oturup öle skill kullanmayı demiştim kalkınca sinirleniodumsonra ke ye geçti yavaş yavaş o hatalara geldi derken saat 12 den sonra 5-10 dakka uraş istemeye başladı ve şimdi en son party.başında yarım saat dursan yine girmio sadece sabah gircek heralde.yakında günün 24 saati girmicek haberiniz olsun.ama sonuçta millette uyuşturucu gibi bağlılık yaptıı için oynamk isticekler ve uyuşturucu satıcıları gibi bizde k2 nin para tuzağına düşcez çou kişi alcak.hatta küçük çocuklar bile ailelerinden rica edip kendi harçlıını annesine verio ailelerinin kredi kartlarını kullanmmaya başlıcaklar

ben böle düşünüorum yorumlarınızı bekliorum

• haklısın dostum
  • Aylardır biz ne diyoruz ?
  • Valla haklisin ne denir.
  • mert ne die bağırıyos dimi insan kulak verir bi de pre olmadan önc pretosto ederdik
  • Haklısın bencede öyle ama olaya ters açıdan bakarsan hak werebilrisn bana biz alışmışız korsan cd

lerden oyun oynamaya oyunlar 1,5 2 mlik cd den ibaret zannediyoruz ama malesef öyle değil orijinal oyun

cd leri de bayaa pahalı unutmamak gerekir...

Ayrıca 24 saat girilmediği günler geldiğin de de Parası olan Pre alır olmayan oyunu oynamaz

abartacak bişi yok bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

ben bunu uzun zmndır düşünüorum ve artık iice emin olmaya başladım..daha ke bile gelmeden önce en fazla 3 kez dc veri girioduk genelde 1 deneişte giriodu.ko da sadece bi tane kosper grömüştüm onu görünce ne güsel oturarak atıo demiştim ve okçu açmıştım ve oturup öle skill kullanmayı demiştim kalkınca sinirleniodumsonra ke ye geçti yavaş yavaş o hatalara geldi derken saat 12 den sonra 5-10 dakka uraş istemeye başladı ve şimdi en son party.başında yarım saat dursan yine girmio sadece sabah gircek heralde.yakında günün 24 saati girmicek haberiniz olsun.ama sonuçta millette uyuşturucu gibi bağlılık yaptıı için oynamk isticekler ve uyuşturucu satıcıları gibi bizde k2 nin para tuzağına düşcez çou kişi alcak.hatta küçük çocuklar bile ailelerinden rica edip kendi harçlıını annesine verio ailelerinin kredi kartlarını kullanmmaya başlıcaklar

çok haklısın !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1905 iyi akşamlar arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayyirik

ben bunu uzun zmndır düşünüorum ve artık iice emin olmaya başladım..daha ke bile gelmeden önce en fazla 3 kez dc veri girioduk genelde 1 deneişte giriodu.ko da sadece bi tane kosper grömüştüm onu görünce ne güsel oturarak atıo demiştim ve okçu açmıştım ve oturup öle skill kullanmayı demiştim kalkınca sinirleniodumsonra ke ye geçti yavaş yavaş o hatalara geldi derken saat 12 den sonra 5-10 dakka uraş istemeye başladı ve şimdi en son party.başında yarım saat dursan yine girmio sadece sabah gircek heralde.yakında günün 24 saati girmicek haberiniz olsun.ama sonuçta millette uyuşturucu gibi bağlılık yaptıı için oynamk isticekler ve uyuşturucu satıcıları gibi bizde k2 nin para tuzağına düşcez çou kişi alcak.hatta küçük çocuklar bile ailelerinden rica edip kendi harçlıını annesine verio ailelerinin kredi kartlarını kullanmmaya başlıcaklar

tamamen haklısın dostum

• Gercektende uyusturucu isinden daha kotuye gidicek bu is...
    Eger insanlar tepkisini gostermezse kim tepkisini gostericek !!!
  • şimdi kardeş yanlış anlama ama
    ben yaklaşık 2 aydan beri pre almayı düşünüyodum
    ve bu page ile alacam
    niye dersen kafamdan söle bi hesap yaptım ben
    30 gün boyunca oyuna kaç saat girmek için deneyecem dedim
    30 gün x 15 dk =450 dk eder
    hadi bakalım
    450 dk ya ne kadar ödüyosun bi de onu hesapla
    2 tane parası
    eeee
    hiç yoktansa fazladan exp gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.