Cidden son zamanlarda dinlediğim en iyi şarkı Serdar Ortac - Kararsın Dünyam... Yanlız uyarıyım aşk acısı çekenler dinlemesin abijim... Cidden dün gece içki komasına giriyordum...
İndirmek için [URL]http://www.muziksayfam.com/muzikler/serdarortac/Serdar%20Ortac%20-%20Okyanus%20-%2007%20-%20Kararsin%20Dunyam%20-muziksayfam.de.exe[/url] tıklayın...
Ya kardeşim bahsettiğin olay senin kendi görüşün çok salakça şarkılarla vaktinizi harcamayın saçmalıyorsunuz serdar ortaç mış
yakışıır ne diyim
arkadaşlar isteyen istediğini dinler..Tamam bende serdar ortaç tan nefret ederim ama sen salakça diyerek onu dinleyen kişileri gocundurmuş oluyosun. Biri Black Sabbath'a salakça dese sen kızmazmısın??
kesinlikle haklısın fokenli. ben de türk popun dan hoşlanmam çok fazla ama o arkadaş sevdiği müzik türünden bahsediyor. sen de ettiğin laflarla endi müzik zevkini anlatıyorsun ama diğer arkadaşa laf atarak yapıyorsun bunu. isteyen istediğini dinler, dinlediği müzik için de suçlu duruma düşecek değil ya. örneğin pek bilinmeyen müzik türlerini dinleyerek kendini adam oldum zanneden özentilerden olmaktansa serdar ortaç dinlemeyi tercih ederim.
Müzik evrenseldir.Herkes istediği müziği dinleyebilir.Herhangi bir tarz hakkında böyle yorumlar yapmak yanlış bencede...
bencede müzik ewrenseLdir we insanLAr istediği müziği dinLemekte özgürdür.. MeseLa iLhan irem gemiLer döner geriye şarkısı fawori şarkım :)))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pusu</i> <br />Müzik evrenseldir.Herkes istediği müziği dinleyebilir.Herhangi bir tarz hakkında böyle yorumlar yapmak yanlış bencede... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Müzik değil, notalar evrenseldir. Diğer yazdıklarına ise katılıyorum.
yaa alışılmış bi laf diye söyledim haklı olabilirsin notalar evrenseldir.bu kadar genelleşen bi lafın doğru olmaması ise ilginç ama şu anda bunu savunacak durumda değilim
zaten Müzik=nota understand?
evet her neyse iºin içinde bi evrensellik var yani.
adam size dinleyin diye bir şarkı önermiş siz hangi konulara girmişsiniz herkes istedigi müzigi dinlemeliymiş merak etmeyin panik yapmayın herkes zaten istedigi ve sevdigi müzigi dinliyor kimse kimseye sevmedigi birşey dinletmiyor boşu boşuna maval okumaya gerek yok bu ülkede müzik özgürlügü zaten varolan bir şey herkes istedigini dinliyor siz gidinde özgürlügümüzün olmadıgı konuları tartışın
bende çok uzattım galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme