Şimdi Ara

Mutlaka bir tavsiye verin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Seneye inşaallah üniversiteye gidecem. Ve araba alınacak. Siz değerli forum üyelerinin mutlaka tavsiyelerini bekliyorum. En fazla 40-42 bin verebiliriz. Şimdiden hepinize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizelde 1. tercih 2010-2011 Ford focus 1.6 TDCİ 109 240 TİTANİUM donanımlısı 2.si 2010 peugeot 308 1.6 hdı 112hp 270 olur 3.sü 1.4 140 200 opel astra sport olur 4.sü 1.4 tsı 122 seat leon olur eğer 0 km ise peugeot 301 1.6 hdı 92 230 olabilir
  • Çok teşekkürler. Astra derken yeni kasa alınabilirmi?

• siyahbbeyaz S kullanıcısına yanıt
    EVET 2010-2011 ALINIR 1.4 140 SPORThttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-1.4-turbo-sport-165012383/detay
  • 9 bin hasar kaydı var diyor arabada 1-2 parça boya olabilir illa olmayacak değil tabi ama 9 bin çok ama tavaiyeniz için teşekkürler

• Size yakıtı düşününce 1.6 tdci 109 240 ford focus uygun olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Performansı nasıl ve civic de olabilirmi ?

onu görmemişim aveleyle baktığımdan ama bulunur demek istedim
  • Olsun sorun değil ben anladım demek istediğinizi

• civic
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-auto-cagdas-tan-2009-model-fort-fous-titanium-bakimli-arac-161947818/detay performans olarak 1.6 tdci 109hp 240tork gayet yeterli esnek düşük sağlar devirde yüksek torkunun etkiisyle rolllerde yüksek viteste dahi iyi hızlanır hacmine göre başarılıdır tüketim olarak 6.5-7 arası tüketir cıvıc ve astra alırsnaız yakıtı 10 lt aşağısında görmeniz ozr olur cıvıc şekil araçtır ama yüksek devirin yani yakıtın arabsıdır düşük devirlerde canlı deildir motor karakteristiği olarak 1.4 140 astra 1.6 125 60 cıvıcten daha canlı motora sahip daha yüksek torku olan maksimum torkunu daha önce verdiği için bence öğrenciyseniz 1.6 tdci focus eğer benzinliylede 1.4 140hp astra derim ama daha kompact olsun B segmentinde de 1.6 TDI 90 230 Vw polo öneririm gayaet atik ve ekonomik 2.elide bir o kadar kuvvetli araç

Otomatik mi ? Manuel mi? ve
    Yılda ort kaç km yapacaksınız ? Gerçi okul henüz belirlenmediğine göre bunu cevaplayamazsınız ama??
  • Detaylı açıkladığınız için çok teşekkürler kafamda bişeyler oluştu. Polo benimde aklıma geldi ama 190 boy var biraz komik durur gibi geldi. Size sürekli soruyorum ama güvenlik iyimisir focusta

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-162716874/detay C segmenti dizelde 308 e-hdı 122hp 270 VEYA FORD FOCUS 1.6 TDCİ C segmenti benzinlide ise 1.4 140 manuel astra sport enjoy plus B alınır B segmenti dizelde ise clio 4 1.5 dci 90hp 230 tork alınır gayet güzel araçlar bunlar tercih ve istekler doğrultusunda
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Ben bugüne kadar hep manuel kullandım. Diyceksinizki yaşın kaç daha. Ama gördüğüm kadarıyla otomatik daha iyi gibi daha rahat otomatik olsa daha iyi olur sport modlar falan bayağı hoşuma gidiyor. Yüksek devirde kullanması. Ama tabi şimdi babam alıyor benzini .

Evet gayet tabiki Segmentinde en iyilerden Ford focus zaten aynına gidip inceleyin taş gibi araçtır ve kazalarda da kabini gayet iyi koruma sağlar 1.6 tdci 109hp 240 tork da çok bilinen sorunsuz gayet iyi motordur
  • Focusu başa yazdım astrayla 308 de aklımda. Renoya hiç girmeyelim içim ısınmıyor

• Teşekkürler

Dizel otomatikse 1. tercih Megane 3 hb 1.5 dci 110 240 EDC Lİ alınabilir 1.6 tdı 90 dsg arıza ihtimali yüksek şanzumanın gayet konforlu hızlıdır astra ise sizi yakıta bakımında üzer dizel gibi olmaz 1.3 cdtı sakın bulşamayın nefret ettirir o kasada araçtan kombinayonlardan otomaikte cıvıc sorunsuzdur ama performansı törpüleyen ve zaten yakıtı yüksek olan bi araç eğer dizel otomatik ve C sınıf araç ise nokta TERCİH MEGANE 3 HB 1.5 DCİ 110 240 EDC
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.