Şimdi Ara

Müthiş iddia: Huawei'nin HongMeng işletim sistemi Android'den %60 daha hızlı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei bu boş işleri bırakıp androidle devam etmeye çalışmazsa topu atar. Eskidendi o kendime işletim sistemi yapiyim işleri. Hoş değil ama tekel var yazılımda.
  • Dünya tekelinin kırılması bakımından çin destekliyorum ,başarılı olacaktır süper güçtür oda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekosistem olmadan olmaz. İlk başlarda belki Çin'de büyük kullanım oranlarına ulaşır ama alternatif ekosistemi yaratmaları lazım.

    İçerik üreticiler olsun, yazılım üreticiler olsun olmazsa olmaz.

    Sonu Windows Mobile OS'a döner.
  • Benim anlamadığım işletim sistemi kurmak bu kadar mı zor koca dünyada 2 tanesi iş yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lackhite kullanıcısına yanıt
    tabi ki değil. ama uygulama geliştiriciler o işletim sistemine uygulama çıkarmazsa ne anlamı var yeni işletim sisteminin. ben çok güzel bir os yapayım, uçsun kaçsın görsellik stabilite on numara olsun. whatsap instagram Netflix Spotify chrome asistan vs olmadıktan sonra ben bile zor kullanırım o yaptığımı. millet te o uygulamalar olmadan o os u kullanmaz. whatsap ta sadece 10 kişinin kullandığı işletim sistemi için ayrı ekip ayırıp uygulama geliştirmez. niye kaynak ayirip para harcasın. Ubuntu touch, Jolla, meego, sailfish gibi bir sürü güzel alternatif sırf o yüzden yalan oldu.
    gerçekten parası olan bir şirket yaparsa bunu, o zaman geliştiricilere bedava cihaz gönderir, teşvik sağlayarak uygulama geliştirin der parasını verir, belki ozaman başarılı olur şu saatten sonra. veya en azından mevcut olan milyonlarca Android uygulamasını desteklemek zorunda kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 13 Haziran 2019; 18:52:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi demis watsap kimi demis Instagram kimi demis Facebook bla bla blaa... La olum bebekken Facebook hesabınız mi vardi?
    Bu hesaplar olmayınca bu uygulamalar olmayinca yaşanmıyor mu ?
    Bağğzi üyelikler hakkenten bos ya vallaha billahq

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android açık kaynak büyük ihtimalle android tabanlı bir sistemdir ve google play alternatifi bir market ile güncel uygulama ve oyunlar kullanılır

  • Süper tespit hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama bir işletim sistemi androidden başarılıdır, android dediğiniz linux çekirdeği üzerinde çalışan bir sanal makina. Tek artısı mağazası.

  • Apk da çalıştırsın, çiçek gibi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Offline çalışabilen uygulamalar dediğiniz gibi APK ile yüklenebilir. Google uygulamaları gibi uygulamalarda telefonlar sunucu üzerinden engellenebilir. Ne olur uygulama kurulur, ancak sunucularla bağlantı kuramaz. Google, Facebook bunu yapabilir mi evet. Böyle bir risk var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Onun da çözümü kolay bugün Android cihazlarda modeli farklı gösterebiliyorsunuz. Neyse bunlar önemli değil ama engelleyeceklerini pek sanmam, devletin dediğini yapmak durumunda kaldılar yoksa Google ve Facebook büyük bir kullanıcı ve müşteri kitlesi kaybetmek istemez, keza ikisi de browserdan erisilebilen servisler sunuyor (Whatsapp hariç)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Çin hükumeti sayesinde 1-2 aya anlaşma sağlayıp piyasaya geri döner diye tahmin ediyorum.Bu zaman zarfında yavaş yavaş kendi önlemlerini almaya başlayacaktır.Tencent gibi mega şirket tanımında bir ortakla kendini daha sağlama alacaktır.
  • Huawei ABD tekelini kıracak.çinle uğraşmayacaklardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Çinli Çin'deki pazar diğer pazarlara hiç benzemez, herkes Çin pazarına girmeye çalışıyor Google Apple gibi devler bile pay almaya çalışıyor. çünkü en büyük pazar burası sonraki de Hindistan. Bu adamlar isterse dışarıya hiç açılmazlar,oranın hakkından gelirlerse zaten başka pazara bile ihtiyaçları yok...! Kargosu ,vergisi cartı curtu diğer ülkeler adamı bezdirir...Ben Huawei yerinde olsam; bütün Avrupa ve Amerika ülkeleri ile tüm ticaretimi bitirir, sadece Çin ve Hindistan'a açılırdım. Türkiye mesela yıllardır telefon bekliyordu Çinliler gelsin diye ne oldu gene koydular vergiyi cartı curtu derken, ithal her türlü daha karlı.

    Çinliler dünyada ender element üreticisi konumunda %95 pay sahibi, bunu 2008 de kesti kocaman kriz oldu. Tekrar ettirmeye zorluyor Amerika. Benim tahminim Amerika da Nadir Toprak Elementleri çıkartmaya başladı ve yeterince rezerv sahibi oldu, ama kimsenin haberi yok. Böyle bir kriz ortamı yaratıp artık Çin'den değil benden alabilirsiniz demek istiyor. Özetle Çin'i tarihi tekerrür etmeye zorlayıp kendisi öne çıkacak...En azından Avrupa ve Amerika buna bir çözüm bulmuştur diye umuyorum yıllar geçti sonuçta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Haziran 2019; 20:46:6 >




  • Cinli üreticiler böyle pompalamasyon haberleri cok seviyolar. Hele bi ciksin piyasaya da o zaman bakalim hizli mi degil mi. Daha ortada hic bir sey yok, pazarlamaya basladilar...

  • Yıllardır kimse CoreAnimation benzeri bir şey geliştiremedi. Animasyonlar iyi olursa alınır, ama pek umudum yok ölü doğacak gibi.
  • ArkOS değil miydi ismi? Ne oldu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çinlilerin balon propagandası. Kesin öyledir...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.