Şimdi Ara

Müthiş iddia: Huawei'nin HongMeng işletim sistemi Android'den %60 daha hızlı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcının önünne iyi bir alternatif sunabilirlerse.. neden olmasın.. Piyasaya abd haricinde güçlü bir oyuncu gerek.. Gerek yazılım gerek donanım üretiminde bu şart..

  • Dandroid’in kodlarindaki casusluk icin eklenen kisimlar olmayinca daha hizli olmasi normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Boş boş yorumlar. Android'in desteklediği donanımları say desem ömrün yetmez.

  • Bence yeni bir ios doğuyor demedin demeyin

  • Mate 20 pro androidde ucuyor. Iddaa dogru ise bunda dusunemiyorum telefonu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamlarda dünya lideriyim dersin kim bilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar uygulama desteği önemli demiş. Bende iPhone X var toplam kullandığım uygulama sayısı bugüne kadar 40 ı geçmez. O da çok hızlı çözülür. Ne yani on binlerce uygulama kullanıyorsunuzda. Milletin mi haberi yok?

  • Kötü ev sahibi kiraciyi ev sahibi yaptırmış.

  • Yorumları okudukça üzülüyorum ne kadar bağımlı insan varmış. Öyle yorumlar var ki sanarsın hepsi Huawei kullanıyor ahaha Huawei bu işten bi şekilde çıkar ama şimdi ama 2-3 sene sonra. Google servislerinin de inşallah hiçbiri çalışmaz. Bir Huawei alarak böylece hayatıma dönmüş olurum. Bunu Huawei cin abd olarak düşünenler de bugün teknolojik anlamda Huawei nin başına gelenler yarın siyasi olarak ülkemizin başına gelecek. Mantık aynı. Çünkü youtube den milleti izlemeden insta dan milleti kesmeden sosyallik adı altında asosyallesen bir gençlik yetişiyor dünyada. Neyse ki o ....tan günleri görecek kadar yaşamayacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde androidin ios un açıklarını bulup gözden düşürebilirlerse daha popiler olur :)

  • Bir cacık çıkmaz. Uygulama yoksa isterse %600 hızlı olsun. Çinlilere hitap eder. Tik tok atıp durursunuz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android yeterince güvensiz birde çin malı işletim sistemi olursa koyunu kurda teslim etmiş oluruz. Tamam ticari rekabet ten kaynaklı bunlar ama Çinlilerin çalmadığı ve güvenilir olduğu anlamınada gelmez.

  • Yanlız hız, vız gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımcı değilim ama bildiğim kadarıyla sadece hızlı olması yetmez. Hızlı olmasından çok güvenli olması da önemli. Intel işlemcileri ve iPhonelar bile bir kaç güvenlik yamasından sonra bayağı yavaslamislardi. Bu işletim sistemi de gerekli standartları sağladıktan sonra yavaşlayabilir ancak çok fazla yavaş olmadığı sürece ve gerekli guvenlik, stabilite ve uygulama desteği sunduğu sürece yine de çok iyi ve ihtiyaç duyulan bir alternatif sunmuş olacak, bence :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 14 Haziran 2019; 22:7:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei'yi herhangi bir firma olarak düşünmeyin, arkasında Çin devleti var,betaber çalışıyorlar.Oppo vivo one plus xiaomi ZTE mühendisleri de yardım ediyordur.Bu onlar için ulusal mesele oldu.Ne yapıp edip işletim sistemini çıkartırlar.Android çıktığı gün bu hale gelmedi.4.4 sürüme kadar çöptü. Unutmayın..

  • Rekabet iyidir.. Çin casusta ABD casus değil mi? Facebook'un googlenin bilgilerimizi nasıl sattığını unutuyorsunuz sanırım..

  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Halen çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çin önce kendi vatandaşlarına uyguladığı baskıları ,yasakları kaldırsın
    Abd. kötü de kendisi çok mu iyiymiş ?

    üstelik diğer ülke insanları Çinlilerle daha çok iletişime geçip ,belki o zaman aynı yazılımları kullanma durumu olabilir
    diğer türlü yasakçının yazılımına güven nasıl olacak ?

    diğer konu ise varsayalım yazılım kısmını hallettiler ,peki donanım işini nasıl çözecekler ?
    Kore den alırlar falan demeyin ,Abd. cıss dese Kore anında desteği keser

    bu işi çocuk oyununa döndürdüler ve ileride anlaştık deyip işi bitirecekler ama şimdilik kıvranıyorlar ama efelikten de vazgeçmiyorlar
    Çin bizim için olmazsa olmaz bir durum (uygun fiyat için şart) ama şu şartlarda Abd. olmadan da çözüm olmuyor

    Abd. firmaları Çin den vazgeçemez ,Çin de onlardan ama dediğim gibi şimdilik karşılıklı birbirlerine efeleniyorlar ve tabi bu işten herkes zarar görüyor

    ha bu arada yanlış anlaşılmasın ,Abd. yi hiç birimiz savunmuyoruz (zaten savunacak bir ülke değil) ama dediğim gibi artık Çin de biraz özgürlükçü olmalı (rekabet etmek istiyorsa)

    casusluk falan konuları ise hikaye tabi ,asıl mesele ticari konular




  • İkisi de linux tabanlı nasıl yüzde 60 fark olur linuxun hangi hatasını buldu da Googla bulamadı. Yalnız bazıları yaşayamaz ekositem önemli diyor lakin çini nüfusu 1milyar uygulama geliştirici sayısı ciddi miktarda ve buna çin hükümeti destek veriyor çok rahat ekositem olarak gelişir merak etmeyin

  • Yavaş telefon kalmadığı için hızın eskisi kadar önemi yok. Günümüzde en alt modellerden en üst modellere kadar bütün telefonlar hızlı. Kullanıcılar telefon seçiminde artık hıza bakmak yerine başka kriterlere bakıyorlar. Telefon üreticileride onun için artık zilyon tane kamera, çerçevesiz tasarım, eğimli kenar, katlanan telefon gibi saşmalıklara giriyorlar. Hızlı olmak artık avantaj sağlamıyor. Çünkü, hepsi hızlı. Günümüzde yağ gibi akmayan telefon var mı? Yok.

    O yüzden, Huawei hızdan çok ekmek yiyemez. Önemli olan;

    Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Gmail, Google Haritalar, vb. ABD menşeli uygulamlar çalışmayacaksa veya bu uygulamaların Çinliler tarafından yapılmış alternatifleri sunulacaksa, dünya genelinde ne kadar kabul görecek? Bence kabul görmez.

    Sorun sadece Android değil. Asıl sorun, ABD menşeli uygulamaların neredeyse tamamının desteği kesecek olması. Özellikle, sosyal medya bağımlılarına Instagram, Facebook, Twitter ve YouTube olmayan bir telefonu kabul ettirmek roketi dik indirmek gibi zorlu bir süreç, belki de hayal kırıklığı ile sonuçlanacak bir süreç olacaktır.

    Bu sadece ABD'li yazılım şirketlerinin desteğini kesmesiyle olabilecekler. Bir de diğer batı bloğu ülkelerine ait yazılım şirketlerinin uygulama desteğini kesme ihtimali var ki, işte o zaman Huawei telefon piyasasında belini doğrultamaz. Çin iç pazarında ki satışları bir süre ayakta kalmasına yetecektir ama dış pazarda ki geleceği bilinmezliklerle dolu olacaktır. Bu durumda telefon piyasasından çekilip, tüm gücüyle GSM alt yapı işine odaklanacaktır.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.