Şimdi Ara

Müthiş Haberler(Çok güleceksiniz)(garantiLi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Müthiş Haberler(Çok güleceksiniz)(garantiLi)

Yorum sizlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbuyakisikli -- 16 Aralık 2005, 21:05:10 >

• yorumsuz
  • geçmiş olsun..görünmez kaza işte..
  • ..::GafLar::..

Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA

Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN

Mozart Türkiye\'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH

Allahı size emanet ediyorum.... TANSU CILLER

Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI

Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH

Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ

23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN

Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY

Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatimizin önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN

Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......Tuğba OZAY

Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN

Bugün 10 Kasım Atatürk\'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELIFNAĞME

Gönül Yazar: Is the mother boy, you know?
    Reha Muhtar: Anliyorum ana kuzusu.
    Gönül Yazar: Ana kuzusu...
    Reha Muhtar: Evet ana kuzusu...

Cografyaci Nefise
    Muhabir: Nefise, Somali'nin baskenti neresidir?
    Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!..

Kont Trakula!
    Metin Uca: Bir örümcek türü?
    Ismet Badem: Trakula!
    Metin Uca: Diger yarismaci?
    Diger yarismaci: Tarantula...
    Ismet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarismasindan)

Ellettirmem!..
    Sanki ben meshur oldum da kendimi ellettirebilirim. Böyle bir zihniyet var ortada...
    (Sevda Demirel)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gaflara devam..........

Erman Toroğlu: Ben sana andan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım.
    Gülben Ergen: Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık biz de zenci çocuk oynatalım dedik(Klibinde oynattığı çocuk için).
    Esra Özmen: (Seyircilere bakarak) Ayy ne hoş, bugün hem erkekler hem kadınlar çoğunlukta.
    İbrahim Tatlıses: Ben yellenebiliyorum, ya siz? .
    Özcan Deniz: Bana kurulan komploların haddi var hesabı yok.
    Ebru Akel: Bu ödüller arasında sizi en çok cazip eden balayı oldu sanırım.
    Seda Sayan: Bugün çok önemli bir konuğum var, ama önce daha önemsiz biri gelecek: Safiye Soyman.
    Hulki Cevizoğlu: Sayın Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir.
    Yıldız Tilbe: Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsun...
    Hakan Ural: Zaten iki çocuğum var...
    Özcan Deniz: Valla kıllarım diken diken oldu.
    Tamer Karadağlı: Matrix 2'yi beğenmeyenler, Matrix 3'ü daha çok beğenecekler.
    Şenay Akay: Beni kötü aletlerine emel etmeye çalışanlar var.
    Sinan Çetin: Peki karınıza ‘Yahu karıcığım ben seni seviyorum, biz niye ayrılıyoruz’ adlı soruyu sordunuz mu?
    Candan Erçetin: Albümün Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdandır...
    İsmail Türüt: Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın, yenisini takmadan uyuyamam...
    Ece Erken: Boyunda çıkan atadamarlardan her biri?
    Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Çocuklarımı yedi yıl karnımda taşıdım...
    Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah’ım, yakışıklı bir kadın görüyorum...
    İbrahim Tatlıses: Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum...
    Çağla Şikel: Naomi’nin yanında 10 dakika kaldıysam, 80 dakika telefonla konuşmuştur...
    Gökhan Özen: Kadınlar benim için çok önemli, onlar benim ilhan kaynağım!
    Mahmut Tuncer: Onun adı bir balık, onun adı balıkta yüzen bir şey, onun adı Yunus Bülbül geliyor...
    Petek Dinçöz: Ramazan bizim estetik tarihimizdir (Sanatçıların ramazan ayında estetik yaptırmalarına yorumu).
    Yeliz Yeşilmen: Ben böceklerden çok korkuyorum. Onların boynuzları beni çok etkiliyor...
    Asena: Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir...
    Ceylan: Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...
    Özcan Deniz: Seyirciyle izledik, çok interaktif bir izleme oldu...
    Hilal Cebeci: Yani ben katil değilim ki, katil olsam seve seve gelirdim ama bu sebebten dolayı gelmek olmadı...
    Nehir Erdoğan: Sette Metin Akçatepe abimiz ile çok iyi anlaştık. (Halit Akçepe’den bahsediyor)
    Ebru Gündeş: Sade, sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim...
    Emrah: Bugünkü gün, çok önemli gün...
    Gizem Özdilli: Ben deniz ürünlerini severim. Mesela balık, tavuk yerim...
    Ebru Yaşar: Türkiye’de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek showgirl’lük yapmıyor.
    Sibel Turnagöl: Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar.
    İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin!

• Türk telewizyonlarında unutulmayan anlar...
    • Kibariye’nin annesi ile meşhur "şofeöerrrr-şofeöerrrr" röportajı...
    • Levent Kırca’nın açlık grevine başlaması, ertesi gün vazgeçmesi...
    • Telegol programında, yorumcu Zekeriya Alp’in reklam arasında fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından Güntekin Onay ve Ziya Şengül’ün gülme krizine girmeleri...
    • Reha Muhtar’ın efsanevi falcılar programında alkollü olduğuna dair iddialar üzerine 1 hafta sonraki programında canlı yayında alkol kontrolü yaptırması...
    • Erman Toroğlu’nun masa örtüsü bozması ceket giymesi ve ileride o ceketin moda olacağını iddia etmesi...
    • Tarkan’ın kendisi ile röportaj yapan Savaş Ay’a canlı yayında "çişim geldi!" deyip çekip gitmesi...
    • Kanal6’nın Ceviz Kabuğu’nun canlı yayını esnasında "Hulki Cevizoğlu’nun kanalımızla artık hiçbir ilgisi bulunmamaktadır!" şeklinde altyazı geçmesi...
    • Güner Ümit’in kadın kılığında Turnike sunması...
    • Fatma Girik’in Söz Fato’da programında ilk tükürüşü...
    • Medyum Memiş’in Medyum Keto’ya giriştiği saniyeler...
    • Yıldo’nun Süpermen kılığında Turnike sunması... (yakışmıştı da!)
    • Kaan Yakuphan’ın haber sunduğu sırada arkasında bulunan dev panonun kafasına lonk diye inmesi...
    • Tolga Gariboğlu’nun Hugo yarışmacısı küçük bir çocuktan küfür yemesi...
    • Sevda Demirel’in Hande Ataizi’ne tokatla dalması...
    • Kenan Erçetingöz’ün Magazin Forever tanıtımında Cartel üyelerinin arasına dalıp rap yapması...
    • Reha Muhtar’ın tavanda yürüyen sirk cambazı ile konuşurken ekranda kendi görüntüsünü ters çevirtmesi ve röportajı baş aşağı yapması...

• ellerine saglık cok güzel olmus

beni sen güldürdün senide ALLAH güldürsün....
  • quote:

Mozart Türkiye\'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI

İbrahim Tatlıses: Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin!

Ama en çok güldüğüm ise

Hulki Cevizoğlu: Sayın Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak üzere stüdyomuza konuk olarak gelebilir.

Ve Türkiyenin krosu izzet babanın unutulmayack lafı, gafı, safı ne derseniz

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN

Bu adama bayılıyorum

• İnek haberinin başka bir versiyonu.

• cekirgenin basına düsmüs inekcayı belese getirirsin ha

• Hey Allahım güzel yurdumda daha ne haberler var da biz bilmiyoruz
  • eline sağlık
  • karabükteki işçinin hikayesini coğrafya dersinde hocamız anlatmıştı adam a ozamn çok üzülmüştüm hatta ailsi erimiş demir leri istemişti çünkü babaları onun içine düşmüştü aslında o adam gaz olmuştur allah rahmet eylesin ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli

bu süpermiş ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.