|
mutfak için en iyi bıçak markası (5. sayfa)

-
-
Ben de Zwilling sipariş ettim. Gelince yazarım. -
Canavarlar gibi yerli bıçaklarımız var
Meşhur Sürmene bıçakları örnek hiç almanmış amerikanmış tonlarla para vermeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Solingen bıçak markası değildir. Kaliteli bıçakların üretildiği bir kasabanın ismidir. Ayrıca 150 tl ye kalitwli 6-7 bıçak alamazsın. Set alacağım diyorsan en az 500-600 ü gözden çıkarman lazım. 250 tl ye 1 bıçak almış biri olarak söylüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
salata için arada et doğramak vs. işler için mutfakta kullanmak için 2 veya 3 tane temel bıçak arıyorum. Marka ve çeşit olarak ne tavsiye edersiniz. şef bıçakları abartı mı olur ev için. ele tam oturan bişey arıyorum.
ayrıca salata için satır almak olur mu :) -
merhaba arkadaşlar fiyatlar size uygun gelir mi bilmem ama ömürlük bıçak arıyorsanız tavsiyem
www.yalnizsurmenebicakcilik.com kesinlikle instagram da buldum web siteleride yeni açılmış isterseniz instagram dan da ürünlere bakabilirsiniz /yalnizbicakcilik diye bakarsanız çıkar trabzon araklıda yol üstünde dükkanları çok baktım el işçiliği yapıyorlar herşeyi incecik kesebiliyorsunuz 4 tane hediyelik çakı aldım geyik boynuzu efsaneler tavsiye ederim
-
burası forumdonanımhaber kimse yemez reklamı kandıramazsın :) ama "biz satıyoruz ürünlerimiz çok kaliteli sizlerede %20 indirim" deseydin saygı görürdün...
-
quote:
Orijinalden alıntı: burakcan61.merhaba arkadaşlar fiyatlar size uygun gelir mi bilmem ama ömürlük bıçak arıyorsanız tavsiyem
www.yalnizsurmenebicakcilik.com kesinlikle instagram da buldum web siteleride yeni açılmış isterseniz instagram dan da ürünlere bakabilirsiniz /yalnizbicakcilik diye bakarsanız çıkar trabzon araklıda yol üstünde dükkanları çok baktım el işçiliği yapıyorlar herşeyi incecik kesebiliyorsunuz 4 tane hediyelik çakı aldım geyik boynuzu efsaneler tavsiye ederim
şş ordan bakınca mala mı benziyoruz BURAK CAN SELİM?
dedem hep derdi sahil kesiminin adamı paragözdür diye. Efendi gibi yaz derdini alacak adam varsa zaten alır. Ne bu instagramda gördüm yeni açılmış ayakları. he backlink için yazıyorsan donanımhaberde bununla ilgili konular var, yanlış yerdesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 26 Ağustos 2020; 11:30:51 >
-
Siparişiniz geldi mi acaba? Zwilling almayı düşünüyorum ama çok pahalı. Sizce değer mi?
-
Arkadaşlar yıllardır bıçak arayışındaydım.
Ben şahsen sadece yerli yorumları değil, yabancı yorumları da göz önünde bulundurarak bir ürün satın alıyorum. Bizimkilerin önerisine pek aldırış etmedim,
malumunuz bizim yabancı hayranlığı ezelden beri bir bitmiyor.
Adam sırf markası zara diye bir yıkamada çöp olacak Tshirte 500 TL verebiliyor... Arka etiketini kim okuyacaksa..
Victorinox' makas ve bıçak beğenmiştim. 300TL ev ve ofis makası fiyatı. Değer mi diye düşünerek haftalarca yabancı web sitelerinden alman ingiliz ispanyol birçok kullanıcının ürün hakkındaki yorumlarını araştırdım.
Yabancı kullanıcıların Victorinox hakkındaki yorumları objektif. Özellikle almanlar kendi yerli ürünlerinin kalitesine inanıyor. Victorinox ile ilgili paslandığına dair fotoğraflardan mı, kırıldığını gösteren fotoğraflardan mı bahsedeyim? Adam 30 yıldır adı duyulmamış eski bir alman makası kullanıyor, bu markanın rezaletinden bahsediyor. Bizim yerli malımız ne güne duruyor peki?
Bir markanın dünya çapında bilinmesi onun kaliteli olduğunu göstermez. Popüler kültürün içerisindeyiz. Gerçekten bizim Sürbisa'dan, Pirge'den farklı değiller.
Kalite arıyor olabilirsiniz. Bunun için dededen toruna bıçak atolyeleri illaki var, onları bulmaya vakit harcayabiliriz mesela.
Bu arada 30 yıldır tencere takımımız Berghoff. Yurtdışında yaşarken almış bulunduk, ama şuan çoğu ürün fason üretim ve bu markalara vereceğim parayı gider kendi fabrikası ile üretim yapan markalara veririm.
Sürbisa'nın lazım olan bir kaç boyunu aldım, kağıt kesiyor mübarek. Tüm bıçakları dikkatli kullanırsanız birbirlerinden farkı yok. Victorinox durduğu yerde pas yapabiliyor ve kırılabiliyorsa bu da onun insan yapımı ürün olduğunun işaretidir. Hani gökten indiğini düşünüyoruz ya o açıdan :) Sevgi ve saygılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X