Şimdi Ara

Müşteri Hizmetlerine Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu andan itibaren Abra A5 v1.1 2700 tl ye düşürüldü. Abra A5 v2.1 2800 tl aynı fiyatla satılıyor. Abra A5 v2.1 in kasası fotoğraflarda gri görünüyordu facebook sayfasında siyah olduğu söylenmiş. Abra A5 v1.1 de kasada ışıklı klavye (7 renk ışıklı klavye) olduğu belirtilmiş yine facebook sayfasında.

Sorularım şunlar:

1. Abra A5 ler arasındaki 100 tl lik fiyat farkının sebebi nedir? Aynı donanıma sahip olmalarına rağmen fiyatları aynıyken neden böyle bir değişiklik yapılmıştır? v1.1 için yapılan indirim neden v2.1 için yapılmamıştır?
    2. v1.1 ışıklı klavyeye sahip mi değil mi? Abra A7 v1.1 modeliyle aynı kasaya sahip değil mi? Sahipse eğer Abra A7 de ışıklı klavye bulunmazken A5 te bulunduğuna emin misiniz?
    3.http://www.monsternotebook.com.tr/'de gri olarak gördüğünüz ve sipariş ettiğiniz bir ürün elinize siyah olarak gelse ne yapardınız?
    4.http://www.monsternotebook.com.tr/'deki bilgiler gerçeği yansıtmıyor mu? Bilgiler hatalıysa Monster'dan notebook almak isteyen müşterilerin firmaya duyacağı güven konusunda endişeniz yok mu?

Özel mesaj atabilirdim ancak açıklığa kavuşturulmamış ve cevaplanmamış birçok sorum var ve DH kullanıcılarının da bu cevaplardan faydalanmasını istiyorum. Geçen hafta açtığım konuya hala cevap vermediniz. Umarım bu konuya cevap alabilirim sizden. Ayrıca elinizde bulunan modellerin mağazada standdaki fotoğraflarını da paylaşmanızı istiyorum. Kasa tasarımı hakkında bilgi sahibi olmak en doğal hakkımız sanıyorum. Abra A5 v1.1 elinizde olmayabilir ancak A7 ile aynı tasarıma sahip olduğundan A7 v1.1 fotoğrafı da iş görür. Özetle Abra A7 v1.1 ve Abra A5 v2.1 modellerinin fotoğraflarını başlık altında paylaşmanızı istiyorum.

Saygılarımla,

KaramelizeYogurt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.