HERKESE IYI GUNLER; BENIM SISTEMIM; AMD ATHLON XP2000+,MSI K7N2G NFORCE2, 256 MB KINGSTON DDR 333, 40 GB SEAGATE 7200, OB 128 MB GEFORCE 4 MX440, OB SES KARTI, OB ETHERNET KARTI, PHILIPS 107T MONITOR, LG 52X CDROM vs.
MSUTEK GSMART MINI 2 DIJITAL KAMERAM VAR. BIRCOK FARKLI SISTEMDE VE ESKI P3 550 SISTEMIMDE PROBLEMSIZ CALISIYOR. ANCAK YUKARIDAKI SISTEMDE CALISMIYOR.KURULUMDA HERHANGI BIR SORUN CIKMIYOR.RESIMLERI GOREMIYORUM VE AKTARAMIYORUM.BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSAINZ SEVINIRIM.
bios ta usb version diye bir ayar var v1.1-2.0 da duruyordur onu v1.1 e ayarlamalısın
DEDİGİN BIOS AYARIMI YAPTIM AMA BIR DEGISIKLIK OLMADI.BASKA BIR COZUMU OLAN VAR MI.
DEDİGİN BIOS AYARINI YAPTIM AMA BIR DEGISIKLIK OLMADI.BASKA BIR COZUMU OLAN VAR MI.
Bendeki gsmart 3 de usb bağlantısını takınca me ve xp işletim sistemlerinde:sürücülerini kurmaya gerek kalmadan sistemde harici otomatik hdd gibi kendini göstertiyor..bunu sendede göstermesi gerekir diye düşünüyorum,usb 1,1 veya 2,0 ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum...işletim sisteminde problem olabilir,yoksa kendini göstermesi gerekir
hyr bu gsmart 2 ile anlasamiyor bunlar. bir suru insan var o problemle karsilasan ama nasil cozuluyordu veya cozuluyor muydu bilgim yok.
Gsmart mini2 şimdiye kadar bir problem vermedi.onboard ekran kartından diye düşünüyorum ama boyle olsaydı laptop ta da çalışmaması gerekirdi.öyle değil mi?bir de win98 kurup onda denicem.
aynı problem Ayrıca Maskom ilgilenmiyor getirin makineyi test edelim bizde RDA+ ile çalıştırdık felan diyor!!!
maskom kağıthanede!!![stmd][ban]
Problem kesinlikle anakarttan. çünkü win98 kurdum yine de çalışmadı. nvidia ekran kartı sürücülerini güncellesem faydası olur sanırım bir de onu denicem. benzer bir sorunu i845g çipsetli ob ekran kartı olan bir makinede de yaşadım.amcap adındaki webcam uygulamasını çalıştırırken renkler karışıyordu ama resimleri aktarabiliyordum.bundan dolayı ob ekran kartından şüpheleniyorum.
abi ben yazdıklarımı görebiliyorum sen benim yazdıklarımı göremiyon herhalde!!!
bende TI 4200 var diyom hala O/b 'dan bahasediyon ayn probleeeem!!!!
[frndsp] Ben de senin yazdıklarını okuyabiliyorum ve hatanın ob ekran kartından olmadığını kabul ediyorum, zaten ob ekran kartından olsa laptop ta da çalışmaması gerekir.benim amacım sadece bu hatanın oluştuğu bilgisayarlardaki ortak noktayı tesbit etmek.
anakartlar faklı, işlemci farklı, ramler farklı, hdd farklı, ekran karı farklı, ekran farklı [wand] ne kaldı abi! aynı problem... makine desen sorunsuz (eski makinede)
linki tıklamadıysan bir göz at!
linke tıklamamıştım.sitenin biraz acemisiyim.alışana kadar idare et. neyse napcaz şimdi bu aleti atıcaz mı?[wand]
ya birşeyler yapmalı da ne yapmalı ben 98/xp denedim yok Usb ayarlarıyla oynadım yok, eski makineye taktım salak hemen buldu! pok varmış gibi Mustek'te problem olmadığı anlaşıldı.
neyse ben bi mustek'e (mascom'a değil) bir mail atayım bakalım biraz ing var da!
bakalım ne diyecekler
bıos ayarlarından bence kesin bi noktası vardır :)
mail attım (17:54)(14.07) bakalım ne zaman yanıt gelecek tw'da saat geçtir ama yarın cevaplarlar herhalde!
Hello , Based on your situation, I think it's best that you give a technician a call - this goes beyond the scope of what I can do for you via e-mail. I understand wait times can be lengthy during "heavy traffic" hours - the best times to call are mid-week, mid-day. Try calling this number, as you may be more successful at getting through: (949)788-3600.