Nice insanlar gördüm üstlerinde elbise yok...Nice elbiseler gördüm içlerinde insan yok...
Teknoloji benden aldiklarini geri versin, ben teknoloijinin bana verdiklerini geri vermeye hazirim...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
inbox a birşey geldi buraya kopyalıyorum!!!
MoNstRuM saoğlsun;
bi email aldim galiba sendendi ama reply yapinca yahoodan gitmiyodu onun icin burdan yazayim dedim
once tamamen butun programlarini uninstall et sonra anakarttan v1.1 yap sonra tekrar bagla ve suruculerini bastan yukle
bende calisti
demiş!
ula w.d.'de format atmaya kıyamıyo adam ya.....
IMID sen de çalıştı mı?nete yeni girdim de.ben de artık bir çözümü yok diye makineyi satmaya karar vermiştim.
Mustek ten uzak duruyorum abi Herifler Webcam yapmış Xp driverı yok.
abi dün XP yi baştan kurdum kodumunun yine olmadı!
aynı hata! MoNstRuM 98'e yükledi herhalde!
Yok abi ben win98 de denedim yine olmadı.problem yazılımsal değil direk donanımla alakalı. hatta acaba AGP 8X ten mi gıcıklanıyo dedim AGP 4x yaptım,nafile. makineyi kırmadan kurtulsaydık şu dertten
MoNstRuM nasıl yaptı ya![bwlng]
MoNstRuM`la bir haberleşsek ya!
adam girmiyo ki ayrıca adamın e-mail adresi ads@sdakjfb.com gibi birşey!
ya adam sallamış mail adresini.private mesaj gönderelim bence.
ARKADASLAR hepinize selam IMID in yazdigi benim mesajimda yaptiklarimdan fazla bisey yapmadim miniyi xp de calistiriyorumki bu SP1 ayrica bencede donanimsal bi seyler var herhalde mini2USB2.0 desteklemiyo (cok sacma ama herhalde ondan) benim kartim EPOX 8RGA+ usb2.0 var keske olmasaydi cunku benide surundurdu
bide herhalde benim mail adresimden bahsetmiyorsunuzdur cunku adres sallama degil
monstrum dostum sorun usb 2.0 olabilir.ama usb 1.1 yapınca da birşey olmuyo.aynı problem devam ediyor.xp ile alakası yok bence çünkü 98 de de denedim.direk donanımsal ve biyik bir ihtimalle anakarttan.
En sonunda bugün sattım aleti de kurtuldum.size de aynısın yapmanızı tavsiye ederim.
ula satıp kodak 4230 almayan[wand]
ben de yeni bişey alıcam.ama henüz karar vermedim.sen ne alıcan.yaklaşık aynı fiyata ve aynı kalitede olursa iyi olur.ah be çalışsaydı da satmak zorunda olmasaydım şu aleti.ne fotograflar cekiyodu.ama neyse bakalım gelen gideni aratıcak mı?
abi nereye sattın
ya bizim bir tanıdık var almanyadan geldi ona sattım(85 milyona).makineden çekilne fotoları görenler hayran kalıyo zaten.sen ne yapican?