Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İntel Arc A750 Satın Al 7 Mayıs 2025 01:12 1 1 İntel Arc A750 Kartı çok uzun zamandır kullanmıyorum. Ben gerekli tüm testlerini yaptım. Öncesinde abisi olan b580i satmıştım alan kişi ne kadar temiz olduğunu bilir. Alım tarihi 05-10-2024 garantisi devam etmekte. KFG herşeyi mevcut. Uygun fiyat yazdım pazarlık için yazacaklar birbirimizi kırmayalım. Sadece yurtiçi kargoyla göndereceğim. Takas sadece nakit parayla olur. Fotoğraflar karta ait.Fotograflar şuan yüklenmıyor nedense. 05422451605den ulaşabilirsinizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ekim 2026 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] İntel Arc A750 [SATILDI] XboX One Referans ilanı [SATILDI] YD 13 Pro Max Play Station 2
ignatius kullanıcısına yanıt Güzel fiyat, ihtiyacı olan kaçırmasın < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >