Üniversiteye hazırlanan, lise okuyan sevgili öğrenciler merhaba. 7-8 ay önce Coğrafyanın Kodları adında Youtube kanalımı açtım. Bugün itibarıyla 30 Bin aboneye ulaşmış bulunmaktayım. Kanalımda dersleri şu ana kadar gördüğünüz eğitim anlayışından farklı bir biçimde anlatmaktayım. Ezberci eğitimi tamamen reddederek mantığını öğrenerek ilerliyoruz. Derslerimi dinlediğinizde bir cümle bile ezberlemenize gerek kalmayacak. Ezberlemeniz gereken yerlerin, kavramların hepsini sizlere kodlamalarla sunuyorum. Ders içeriklerini tamamen görseller, animasyonlar, kodlamalar ve mantığa dayalı olarak anlattım. Rakip oluşturmamak için önerilmememe rağmen kısa sürede 30 bin aboneye ulaştım.
Tamamen güncel ve Meb kitaplarına uyumlu şekilde ilerliyorum. 9.sınıf ve 10. sınıf videolarımızda yani Tyt’yi bitirmek üzereyim. Yakın zamanda 11.sınıf yani Ayt kısmına da başlıyorum. Birçok kişinin coğrafyadan nefret ettiğini ve ezber olarak gördüğünü biliyorum. Bence böyle düşünenleriniz varsa bir de benden dinlemenizi öneririm. :) Yorumlarda kanalım hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Seviliyorsunuz iyi çalışmalar. :) https://www.youtube.com/watch?v=BTRERqmTlTQ&feature=youtu.be < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coğrafyanın kodları -- 14 Şubat 2021; 13:20:52 > |
Bildirim