Şimdi Ara

Selami Yalçın vs Ramazan Yetgin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisinden son tekrarımızı yapalım buyrun dostlar

• Tekrar için Selami Yalçın. Özellikle soru çözümler mükemmel. Baştan konu çalışıyor olsaydınız Ramazan Yetgin üstüne Selami Yalçın derdim
  • Hocam ince detaylar için tekrar edicem. Selami Yalçın sizce eksik kalır mı bu açıdan?
  • p0tus kullanıcısına yanıt
    Fazla bile. Ben bazı detayları geçiyordum Hedef tarihte 5/5 ve 10/10 bu arada
  • Tekrar videolari tek Selami hocada var ama eksik bir konuyu izleyecekseniz Ramazan hoca bence.Kendisine saygim sonsuz 1 ayda tarihimi 1 yildir ugrasanlarin seviyesine getirdi.Imkan varsa soru bankasini cozun derim.Tum detay sorular bir arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi o zaman hocam. Şimdi Ramazan Yetgin'e bakıyorum 15-20 saat Osmanlı anlatıyor. Selami Yalçın 2.5 saat. Ondan dolayı bir sıkıntı olmasın diye sorayım dedim.
  • Selami yalçın net bilgiyi veriyor. Ramazan Hoca o bilgileri arka planlarıyla öğretiyor. Konulara hakimseniz sorun oluşturmayacaktır. Delta Kültür'ün TYT Tarih denemelerini çözüyorum. O da iyi tekrar ettiriyor. Ama çok hata yapıyorum. Hata yapmak da işime geliyor öğreniyorum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mehmet eğit vs bayram meral
    5 yıl önce açıldı
    Erdal Bakkal İmsakiyesi 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler hocam.
  • Mehmet Celal ozyildiz gördüğüm en iyi tarihcidir

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    İlk öğrenme sırasında kullanılabilir. Ben 10. sınıfta Osmanlı tarihini dinlemiştim. Hoca gerçekten akılda kalıcı anlatıyordu. Ah be okuldaki deneme sınavlarında +1 +2 net yapalım diye tarih çalışırdım
  • 100 saatlik playlisti dizi izler gibi bitirmiştim şimdi genel tekrarlarını izliyorum cidden aklına sokuyor hoca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.