Şimdi Ara

Mustafa Tekinay 20 Saatte YGS Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
8
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa Hocanın sitesinde gördüm güzel birşeye benziyor sömestrda bununla fiziği tekrar edebilirim Alan veya inceleme fırsatı bulabilen var mı ?

• Bende gördüm.Takipteyim.
  • Ben de gördüm. Vala ben bu Mustafa hocayı cok seviyorum cok bomba anlatıyor bence. Kırtasiye de vardı kitabı adam getirip göstermişti dedi 30lira. Cok pahalı buldum ya. Sitesinden ucuz dedi. Dedim videoları beles. Cok pahalı. 20olsa belki alacam. Gerçi pahalı ya o da pahalı. Ama alan varsa Beğenen varsa alırım. Ben cok beğeniyorum hocayı ama 30lira da pahalı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var dvdleri var. adam hakikaten ugrasmıs da yapmış. bence vereceğiniz paraya değecektir. Ayrıca tek dvd alıcaksan lys dvdsini al, ygs konularının çoğunu ona da koymuş çünkü.
  • Aynen yıllardır nefret ettığım fızıgı bana sevdırdı dıyebılırım bunda konu bakımından degıl de 400 kusur soru da varmıs cozumuyle o yonden alasım var. Soruları guzel oluyor

• benimde fizik pek iyi degil alsam iyi olur galiba, birde arkadaslar bu dvdlerin icindeki konu anlatimlari ile sitedeki bedava olan konu anlatimlari ayni mi?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 14 Ocak 2013; 1:15:11 >
  • var mı alıp da sorular çok çeşitli ve içinde zor sorular var diyen? videolarda çözdüğü sorular genelde kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 tl de biraz sömürü oluyor toplasan 30 test ya var ya yok. Tamam emeğine saygım sonsuz ama bu kadar da pahalı yapılmaz ben o kadar para vermem şahsen
  • arkadaslar fizik setini alip kullanan var mi ? fiyatini hak ediyor mu , cunku fiyati epey yuksek .

tesekkurler

• takip
  • up

• b
    r
    ygs dvd si diğeri lys dvd si
    ben de ikiside var ikisini de tavsiye ederim çok güzel hazırlanmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYATist

b
    r
    ygs dvd si diğeri lys dvd si
    ben de ikiside var ikisini de tavsiye ederim çok güzel hazırlanmış....

hocam peki dvd deki konu anlatımları sitedeki bedava olan konu anlatımları ile aynı mı ?
  • Evet sanırım aynı ama nette olmayan bir sürü konu var dvd de

• up

• ben tavsiye etmiyorum tekinayın yayınlarını, 62 liraya ygs lys tüm dvdleri aldım soru kitabıda dahili fakat bildiğin animasyon gibi paintten soruları çözüyor sanki bazı yerleri güzel anlatıyor fakat teknik olarak çok zayıf paintteki kalemi kullanıyor resmen, diğer çözümlü soru bankalarına bak derim.
  • NE ! 30 LİRA MI !!??

yaprak testler, çözümleri, ygs konu anlatımları. Artık bir sürü site var yahu. İlk ve tek bu olsa anlarım da.

Nse bsy dmyrm .s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madam Curry -- 15 Ocak 2013; 23:55:40 >
  • konu takip.
  • bende sipariş verdim bu 20 saatlik set için. Bakalım nasıl bişey olcak gelir bugün yarın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.