Arkadaslar Mustafa Sarp Twitter hesabı acmış gercek gibi.Birisi söyle yazmış;
@MustafaSarp Çakma twitter mı bu?Gerçekse de bu taraftar seni istemiyor ne diye reddediyon ? MustafaSarp Gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
Arkadaslar Mustafa Sarp Twitter hesabı acmış gercek gibi.Birisi söyle yazmış;
@MustafaSarp Çakma twitter mı bu?Gerçekse de bu taraftar seni istemiyor ne diye reddediyon ? MustafaSarp Gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.
beyler hemen bir video hazırlayım mustafa sarpın attıgı goller (varsa) youtube'a koyalım
Birileri bu adama nasıl bir futbolcu olduğunu anlatmalı hayaller diyarında yaşıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mj 23 Birileri bu adama nasıl bir futbolcu olduğunu anlatmalı hayaller diyarında yaşıyor
Adama BAM'dan bahsediyorlar.
Emin misiniz son tweet'e bakın. MustafaSarp Mustafa Sarp havuza atlarken kafamı vurdum.böyle tatilin a..... k.... Adam net biçimde yazmış
barış özbek twitterda no look twit atıyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie barış özbek twitterda no look twit atıyomuş
Gerçekse hesabı şayet, "Allah ını seversen git Galatasaray dan demek için" tweeter hesabı oluşturayım hemen. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapmaya hazırız..
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
barış özbek twitterda no look twit atıyomuş
biri link yollasın ?
bir futbolcu kötü diye futbolcunun eleştirilmesi anlaşılabilir bir şey değil. onu alanı, oynatmak zorunda kalanı eleştirmeliyken...