Şimdi Ara

Mustafa Özay (ingilizcebitmistir.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hocayı bilen, kursuna giden var mı? Bir arkadaşım gitmeyi düşünüyor sormamı istedi. Konuşmaya katkısı oluyor mu? İngilizce temeli var gidecek kişinin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mustafa Özay ile İngilizceni Geliştir

İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Mustafa Özay adını mutlaka duymuşsunuzdur. Deneyimli bir İngilizce öğretmeni olan Özay, "İngilizce Bitmiştir" adlı web sitesiyle binlerce öğrenciye İngilizceyi sevdirmiştir.

Mustafa Özay'ın İngilizce öğretim yöntemi, sadelik ve anlaşılırlığa dayanır. Ders notları, dilbilgisinden kelime dağarcığına kadar İngilizcenin her yönünü kapsar ve anlaşılması kolay bir şekilde sunar.

İster yeni başlayan biri olun ister İngilizcenizi geliştirmek isteyin, Mustafa Özay'ın "İngilizce Bitmiştir" web sitesi size yardımcı olabilir. Sitede, temel İngilizce derslerinden ileri düzey gramer konularına kadar çeşitli ders notları bulabilirsiniz.

Mustafa Özay'ın ders notları, sınavlara hazırlanmak veya İngilizcenizi günlük hayatta kullanmak için mükemmel bir kaynaktır. Notlar, açıklamalar, örnekler ve alıştırmalar içerir ve adım adım bir öğrenme süreci sağlar.

İngilizce öğrenme yolculuğunuzda Mustafa Özay'ın ders notlarından faydalanarak İngilizce becerilerinizi geliştirebilir, kendinizi daha özgüvenli bir İngilizce konuşmacısı haline getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece kural öğrenir 5 yıl aralıksız her gün Mustafa hoca ile ders yapsın adını söyleyemeden çıkar kurstan. Hatta Türkçe si de geriler. Tavsiyem Craiglist ten bulsun bir Erasmus öğrencisi 2 ayda basit konuşmalar yapmaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaş biraz saçmalamış.
    mustafa hocanın öğrettiği şey cümle kurmak cümle kurmayı biliyorsan konuşuyorsun. sadece kelime kalıyor onu da verdiği metin çalışmaları hallediyor. sen yanlış yerden bakmışsın olaya. senin gibi düşünse insanlar akın akın gitmez bence adam her ay 2 grup açıyor. sonuçta teknoloji çağındayız ama adamın tek yerde reklamı yok reklamsız her sene 500 kişi toplamak kolay mı hem de adamın sınıfı 40 kişi falan. çamur atmayalım %90 tavsiye ile gelen insanlar. adam senet kart peşin sözleşme yapmıyor kendine güvenmese yapmaz. benim çok arkadaşım var giden hepsi de memnun bence sen ne yapmaya çalıştığını anlamamışsın. ve adam bedavaya ders veriyor neredeyse
  • mert_icten sadece bu yoruma yazmak için gelmiş buraya sanırım. zaten diğer yazından da onun reklamını yaptığın kesin. Neyse.

Derslerine biraz katıldım. Sadece gramer öğrenirsin okuma yaparsın. Oda direk cümleyi baştan okuyayım değil. Kuralı vardır. Özneyi ararsın zamanı ararsın fiili ararsın. Hiçbir zaman cümleyi baştan sona okuyum anlayamazsın.

Benim tavsiyem konuşun okuyun. Konuşup okuduktan sonra onlardan daha iyi gramer biliyor ve akıcı oluyorsunuz.

İyi yanları yokmu kesinlikle var. Diğer kurslar zamanları 1 senede pekiştiriyor. Bu tür yerler ise sadece 2 saatte zamanları öğretir.
  • Instagramdaki reklamı altına yazdığım ve yöntemini eleştirdiğim bir yorumum üzerine önce benim yorumumu hikayesinde paylaşarak takipçilerine karşı “kendince” rezil etti sonrasında bana hakaret içeren özel mesajlar attı ve yorumumu silip engelledi. Eleştiriye pek açık birisi değil gibi görünüyor. Halbuki ben gayet kibar cevaplar vermiştim. Bir öğretmenin basit bir eleştiriye dahi aşırı öfkelenerek aşağılayıcı ve hakaret içerikli mesajlarla karşılık vermesi gerçekten üzücü. Ben o mesajlarına yalnızca onun adına utanç duyduğumu söyleyerek karşılık verdim. Mesajların ss’lerini aldım öncelikle bu yoruma eklemeyi düşündüm ama herkese açık olmasının uygun olmayacağına karar verdim.

Yöntemi hakkında yorum yapmak ... neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukoprof -- 18 Eylül 2018; 17:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.