Şimdi Ara

Mustafa Deniz'li Galatasaray'ı Şampiyon Yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beşiktaşın son şampiyon olduğundada demiştim arkadaşlara

mustafa denizli varsa beşiktaş o sene şampiyon olacak demiştim ve oldu da

şahsen fenerli olarak üzgünüm denizli'nin gsnin başına geçmesinden dolayı

denizliyi beğenmeyen gsliler ise benim gözümde anaokullularından farkı yoktur

Normalde Şampiyonluk sıralamam buydu
    1-fener
    2-bjk
    3-gs

denizlinin gelmesiyle
    1-gs
    2-fener
    3-bjk

• Günaydın kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta sonrakı bjk macını alırsak bu senede ÅŸampıyon oluruz,alamassak sampıyon falan olamayız

• Beşiktaş maçını kazanırsa galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı olur. Kaybederse fenerle Beşiktaş yarışır. İnşallah kaybederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapıp ne edip kasımpaşayı, bursayı ve derbiyi kazanmamız lazım, o zaman işte şampiyonluğa ortak oluruz...

Ath. madrid maçından ümidim yok ama Astanayı yenip uefa da yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum...
  • Şampiyon yapar mı bilemem ama Denizli Avrupa vizyonu olan bir hoca. Kariyerimi iyi bir şekilde bitireceğim derken bence Avrupa ligini almak gibi bir vizyonu var. Bu sene olmasa da seneye hedefi Avrupa olacaktır.
  • Denizli adamın soy ismi deniz'li niye yazdın anlam veremedim.

Şuan Galatasarayın çok zor fikstürü var. Bu fixtürde devreye kadar 5/5 yapabilirse anca ozaman potaya girer. Baktığın zaman Beşiktaşın derbi harici en iyi rakibi Akhisar. Ama Galatasarayın maçları 15 puan alır diyebileceğimiz maçlar değil. Kağıt üzerinde Fenerbahçeninde Trabzon,Başakşehir ve Gençlerbirliği deplasmanı direk 3 puan yazılabilecek maçlar değil. Şampiyonluk için tabiki herkesin şansı var ama devre arası takviyeye kadar bana kalırsa puan farkı Beşiktaşla 12 Fenerbahçeyle 5 olur(fikstür dezavantajı Fb-Gs den yana şuan)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabri umut ve semihi kessin birde defansif ortasaha olsun yeter zaten hertürlü gol atıyoruz.

• Medya'nın yarattığı algıya bakıyorum da gs taraftarı da kapılmış,mustafa denizli eskilerde kalmış bir hoca,tıpkı lippi trapattoni gibi

geçmiş kariyeri var,son zamanlarda çalıştırdığı takımlar beşiktaş hazar lenkaran bi de rizeydi yanlış hatırlamıyorsam

bilmiyorum kimsenin mi yaşı yetmedi fenerbahçe'nin denizli dönemine ama bu adam yüzünden avrupa'da sıfır çektik biz,tamam grup çok zordu ancak tıpkı hamzaoğlu'nun yaptığını yapmıştı bize,takımın bariz eksikleri varken şampiyon kadroyu bozmam diyip bizi rezil kepaze etmişti

oynattığı futbolu da çok beğendiğimi söyleyemem,beşiktaş'dan ayrıldığı sezon çok kötü ilerliyerdu bjk yanlış hatırlamıyorsam hep berabere kalıyordu

bizim medya bu adama mourinho muamelesi yapa yapa bir büyük takımın başına getirtti sonunda,kısaca şöyle söyliyim atletico madrid maçına korkup çıkmayan adamdan hayır gelmez

zaten şampiyonluğu falan unutun,beşiktaşı geçebilirrsiniz buna bişey diyemem ama vitor pereira her zaman kazanır,şampiyonluk bizim olacak o yönden fazla umutlanmayın,beklentinizi düşük tutun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Medya'nın yarattığı algıya bakıyorum da gs taraftarı da kapılmış,mustafa denizli eskilerde kalmış bir hoca,tıpkı lippi trapattoni gibi

geçmiş kariyeri var,son zamanlarda çalıştırdığı takımlar beşiktaş hazar lenkaran bi de rizeydi yanlış hatırlamıyorsam

bilmiyorum kimsenin mi yaşı yetmedi fenerbahçe'nin denizli dönemine ama bu adam yüzünden avrupa'da sıfır çektik biz,tamam grup çok zordu ancak tıpkı hamzaoğlu'nun yaptığını yapmıştı bize,takımın bariz eksikleri varken şampiyon kadroyu bozmam diyip bizi rezil kepaze etmişti

oynattığı futbolu da çok beğendiğimi söyleyemem,beşiktaş'dan ayrıldığı sezon çok kötü ilerliyerdu bjk yanlış hatırlamıyorsam hep berabere kalıyordu

bizim medya bu adama mourinho muamelesi yapa yapa bir büyük takımın başına getirtti sonunda,kısaca şöyle söyliyim atletico madrid maçına korkup çıkmayan adamdan hayır gelmez

zaten şampiyonluğu falan unutun,beşiktaşı geçebilirrsiniz buna bişey diyemem ama vitor pereira her zaman kazanır,şampiyonluk bizim olacak o yönden fazla umutlanmayın,beklentinizi düşük tutun

ama vitor pereira her zaman kazanır

• quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

Beşiktaş maçını kazanırsa galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı olur. Kaybederse fenerle Beşiktaş yarışır. İnşallah kaybederler

Fenerbahçe ile Galatasaray'ı küçük Beşiktaş'ın baş harfini büyük yazmış.

Hocam çok büyük laf sokmuşsun kimsenin aklına gelmez helal olsun.Büyük adam seni.
  • beşiktaşın ve gsnin fikstürü bize göre daha zor özellikle gsnin o yüzden devre arasına lider gireriz diye düşünüyorum
  • quote:

Telefonumda otomatik olarak Beşiktaş büyük yaziliyor. Ayrica senin takiminin taraftari her turlu itligi pisligi yaparken buna gocunman da ayri bir ironi. Önce kendi takımındaki kucuk adamlari sorgula sonra benle cedelles.

itliği pisliği mi? aahaaha

Pereiralı Fenerbahçe'yi dışardan gelen top ile zar zor yendiniz. 1 aydır bunun avuntusuyla yaşıyorsunuz kimin küçük olduğunu tartışmayalım.

her neyse blok.
  • Ben vicdanen beşiktaşın şampiyon olmasını isterim. Mustafa Denizli bizi 2.yapsın benim için başarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Ben vicdanen beşiktaşın şampiyon olmasını isterim. Mustafa Denizli bizi 2.yapsın benim için başarıdır.

Bende GS nin 2. Olmasıni isterim

• quote:

Beşiktaş maçını kazanırsa galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı olur. Kaybederse fenerle Beşiktaş yarışır. İnşallah kaybederler

O zaman Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Hadi hayırlı olsun
  • Deniz'li nedir arkadaş. Burağ'adan bile daha ayıp la bu
  • Bu daha başlangıç aslan parçası seni. Sene sonuna kadar daha çoook yerinde duramayacaksın. Her hafta konu açacaksınız ama sene sonu şampiyonluğumuzu izleyeceksiniz.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Doğru konuşmuşsun bu adamın Galatasaray'a verebileceği Hamzaoğlundan fazla değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.