Tabakoğlu pastırma ve sucuk buradan deneyin gurmeliğin nirvanası bence vedat milor sayesinde keşfettim tabakoğlunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müslümoğlu 55 TL, Pekşen 45 TL Kayseri Sucuğu(Fırsatlık Durum Kalmamıştır, konu kaldırılabilir.) (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899"Sucuk konusunda kendimden daha iyi bir gurme asla tanımam bu konuda çok iddialıyım."
Her türlü kapışırım hocam
Şaka bir yana benim gibi birisi daha varmış.
Bu kadar iddialı birinin kendi sucugunu yapması daha mantıklı. Yillardir evde yapıyoruz kafam rahat tat enfes ister mangal ister tost her türlü en iyi dediginiz sucukla kıyasa girerim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pandeminin ilk günlerinde başyazıcıdan kampanyalı paketlerinden almıştım
hem sucuk hem pastırma çok güzel rahatlıkla alabilrisiniz
Aldığım yaptıklarımızın harici zaten, her sene mutlaka mümkün olursa 2 kez yaparız ancak çevre kalabalık olunca 1-2 kangal dağıtım derken yapmak bana apikoğlundan masraflı oluyor çoğu zaman
Evde, gözünün önünde, katkı olmadan yapılan sucuk dışarıdan alacağınız en iyiden çok daha iyidir her zaman en doğrusunu yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 3 Aralık 2020; 1:29:11 > -
Bazı siteler satıyor ama 200-250 lira civarı kilosu. -
Instagram hesaplarında satış yerleri var kayıtlı hikayeler bölümünde. Maltepede bir şarküteriden alıyorum. Yani daha doğrusu yeni keşfettim ben de 1 kere aldım henüz.
-
Teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: szymek61Teşekkürler hocam.
Eyvallah üstat
quote:
Orijinalden alıntı: kml_77Bu kadar iddialı birinin kendi sucugunu yapması daha mantıklı. Yillardir evde yapıyoruz kafam rahat tat enfes ister mangal ister tost her türlü en iyi dediginiz sucukla kıyasa girerim:)
Alıntıları GösterBende tarif isterim zahmet olmazsa
sucuk gurmeleri gelmiş :) sizler kadar iddialı olmasam da denemediğim marka sucuk kalmamıştır. kayseri sucuğu severim ben de. en son başyazıcıyı çok beğendim. ev yapımı imkanı yoksa bu tavsiyemdir. apikoğlu antrikot, cumhuriyet, coşkun, şahin falan hikaye bence. -
-
Arkadaşlar aldığımız yaş sucukları nasıl kurutabiliriz? Hangi ortamda ne kadar süre durmalı ? -
balkona asacaksın dostum
en az bir hafta fazlası sana kalmış
Gerçekten önerdiğiniz marka sucuk var mı -
Ne zaman şu başlığı görsem Müslüm gündüz geliyor aklıma. Muslumoglu diye sucuk mu olur ya
quote:
Orijinalden alıntı: Karqasa
Gerçekten önerdiğiniz marka sucuk var mıYusuf'un büyük sucukları şimdiye kadar yediğim en lezzetli sucuk diyebilirim. Deneyin derim. Fiyat da fena değil.
Köfteci yusuf dan bahsettiniz galiba , evimin yakınına ekmek arası yapan yer açıldı.
Çiğ ürünler satıyor yarın baton sucuk alıp denemem şart ooldu
Sağolun
-
Direkt güneş görmeyen gölge, rüzgar alan yer.
Aluçdağı ve Karamavuşlar. Karamavuşları havale kargo şeklinde kayseri hacılardaki yerinden, Aluçdağını ankarada Rize grosstan, çevrenizde helal dünya marketleri varsa denemelik olarak bir kangal oradan alabilirsiniz. Herkesin görüşüne ve damak tadına saygım olmakla birlikte köfteci yusufun sucuğu lastik gibi buram buram kimyasal katkılı bir sucuk. Atın tavaya pişip küçüleceğine şişer, lastik gibi etten başka herşeye benziyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X