Şimdi Ara

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anasını satayım televizyonda da babanın filmini koymuşlar şarkıları çalıp duruyor habire duydukça hüzünleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hiç sevmezdim. Karaciğerini mahvetmiş adam. Çok içki içiyordu. Konserlere sarhoş çıktığı bile oluyordu. Babasına bile bakmıyormuş herhalde. Ayrıca şarkılarında küfre kadar giden sözleri oluyordu. Türkiye' de keko tiplerin oluşmasında en büyük etkenlerden biriydi.

Allah rahmet eylesin.

hocam babası annesini öldürdüğü için bi daha hiç görmemiş babasını taki ölene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Anasını satayım televizyonda da babanın filmini koymuşlar şarkıları çalıp duruyor habire duydukça hüzünleniyorum

Orası öyle olur 2-3 ay Müslüm Gürses sahte gönüllerde yaşatılır sonra yine devam acımasız yalan dünyaya.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .

İtirazım var baba bizi böyle yetim bırakmana
  • Baba nereye gidiyorsun baba ? daha neler vardı yaşanacak.
  • Bu adam ölünce bende sevindim Türkiye'deki gençleri nerelere sürüklediğini biliyorum ben eskiden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cray_mx

quote:

Hiç sevmezdim. Karaciğerini mahvetmiş adam. Çok içki içiyordu. Konserlere sarhoş çıktığı bile oluyordu. Babasına bile bakmıyormuş herhalde. Ayrıca şarkılarında küfre kadar giden sözleri oluyordu. Türkiye' de keko tiplerin oluşmasında en büyük etkenlerden biriydi.

Allah rahmet eylesin.

hocam babası annesini öldürdüğü için bi daha hiç görmemiş babasını taki ölene kadar

Biliyorum onu sonradan öğrendim.
  • ben bir insan ölünce sevinenlerdenim, nedeni; ölmeden önce kıymetini biliyor olmam...

ALLAH rahmet eylesin
  • Allah Rahmet Eylesin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cray_mx

quote:

Allah rahmet eylesin.

Biliyorum onu sonradan öğrendim.

çok acı çekmiş rahmetli o yüzden şarkıları hep acı ve hüzün dolu

şarkılarla dile getirmiş acısını digerleri gibi sov yapmamış

• baba gidiyor zincirli kuyuya
  • Elimde imzalı baba albümü var 2 yıl önce ölse de satsam diye düşünürdüm şimdi katien satılık değil babadan yadigar
  • Cnn Türk de yayınlana Müslüm Gürses i anma programında ekranda gösterdikleri görüntü!

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Orijinalden alıntı: gılman

burda kalbi durdu ama yeniden hayata tutundu diyo bu ölmüşmü demek

Çok komikmiş ergen kardeş

Allah rahmet eylesin..Kendine kötü bakmanın,vücuduna iyi davranmamanın sonuçları bunlar..O sigara denilen illeti icad eden zat kabir azabı çekiyordur inşallah..

sigara olmasa esrar olacaktı uyuşturucu olcaktı bu iş bitmez kimseye zorla sigara ,alkol,uyuşturucu satmıyolar

O zaman niye üzülüyor bunca insan,kendisi ne yazık ki kötü baktı bedenine ve sonucu bu oldu..Doktorunun kendi açıklaması var bedenine iyi bakmamış diye,bunun en önemli sebebi sigara..Evet sigara-alkol kişisel bir tercihtir fakat birileri içerken zevk alacak diye,o kişi hastalandığında ben ödediğim sigorta primleriyle onun tedavisine katkı yapmak zorunda da değilim,tabi bu konu bu başlıkta tartışılacak birşey değil..Fakat sigara içip keyif alan ve kendine laf ettirmeyen pek akıllı arkadaşlar allah korusun günün birinde hasta olurlarsa eğer,yine aynı bilmişlikle sosyal güvenlik sistemine keyifleri yüzünden yük olmamanın da bir yolunu buluversinler..

http://www.khaber.com.tr/haber/guncel/cigerleri-paramparca-17834.html

Düzeltme: Kelime hatası

devlet sigaradan dolayı hastalık geçiren kişilerin hiç bir şekilde hastane masraflarını karşılamıyor. Eniştemden bilirim pisi pisine gitti Adam

Gereksiz bir sürü insan var şu forumda sırf marjinal görünmek için... Allah rahmet eylesin büyük üstad. Arabeskin kralı

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cnn Türk de yayınlana Müslüm Gürses i anma programında ekranda gösterdikleri görüntü!

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ

O ne lan
  • Son zamanlarda meşhur pop şarkılarını yorumlamıştı. O şarkılara ayrı bir ruh katmıştı rahmetli. Sözlerin ahenk ve manasını daha iyi idrak ediyorum dinledikçe...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar içten içe çok ağlıyorum bazen ailemin yanında gözlerim doluyor ağlayamıyorum içime atıyorum ne zaman şarkısını dinlesem gözlerim doluyor şimdi bile gözlerim doldu HAKKINI HELAL ET BABA BİZE BİZ SENİNLE SEVDİK SENİNLE GÜLDÜK BAZENDE KEDERLENDİK şimdi büyüdük yaşımız 32 oldu seninle gençlik geçirdik seninle yetiştik kimseye zarar vermedik sadece seni dinledik sessizce acımızı içimize attık
    Şimdi bizi bıraktın gittin uzaklara ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN TAKSİRATINI AFFETSİN SENİ ŞEHİTLERİMİZİN EVLİYALARIN VE PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAHATİNE NASİP ETSİN
    SEN BİZİ KARŞILIKSIZ SEVDİN BİZDE SANA DUAMIZI KARŞILIKSIZCA YOLLUYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Cnn Türk de yayınlana Müslüm Gürses i anma programında ekranda gösterdikleri görüntü!

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ

ŞEREFSİZLER AHLAKSIZ İNSANLAR
  • küçüklüğümden beri ferdi tayfur dinlerim.
    ferdi tayfur ile büyüdüm,benim baba dediğim adamda ferdi tayfurdur.,sarkılarının müziği duymam yeterdi,ezbere bilmediğim tek şarkı yoktu.
    müslüm baba'nın gidişi ise beni çok ama çok üzdü,arkasından ağlayan ,üzülen insanları çok iyi anlıyorum.bunlar çok büyük sanatçılar.sadece bir kaç şarkıdan ibaret değiller bizim için.
    Allah sabır versin.
  • yerin dolmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnnRated -- 7 Mart 2013; 2:30:52 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.