Şimdi Ara

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mekanın cennet olsun be MÜSLÜM BABA en sevdiğim şarkısıhttp://www.youtube.com/watch?v=W7VztLDv7kc
  • seni unutmayacağız...
  • Allah rahmet eylesin baba. Yetim bıraktın arkanda bunca insanı.. Mekanın cennet olsun. Allah yakınlarına bize sabır versin..
  • Hayatımda sesini en çok duyduğum büyük insan, onun şarkılarıyla büyüdük biz, her gün dinlemeden kendime gelemiyorum, her şarkısını 100 lerce kez dinledim, dinliyorum büyük sanatçıydın baba şarkıların yetim kaldı... ALLAH rahmet eylesin.. senin gibisini ne gördü bu dünya nede bundan sonra görecek... senin gibisi asla gelmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrox -- 3 Mart 2013; 19:35:14 >
  • Allah rahmet eylesin müslüm baba
  • Allah rahmet eylesin
  •  MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ
  • Vay arkadaş ne 2013 müş yahu nekadar ünlü varsa hepsini aldı götürdü. Bu 2013 çabuk geçsin bitsin bence. Allah Rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
  • 40 yaşındayım ilk kasetlerinden hatta resmen çıkmamış "zincirlikuyu" isimli dinleyerek büyüdük nur içinde yat müslüm baba.

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 3 Mart 2013; 20:27:07 >

• bugünki SAMSUNSPOR-TORKUKONYASPOR maçında samsunspor taraftarınca asılan bir pankart;
    Hakkını helal et Müslüm Baba, böyle ayrılık olmaz...

MÜSLÜM GÜRSES VEFAT ETTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrox -- 3 Mart 2013; 20:58:15 >
  • unlu sahislarin olmesinde tek sevindigim yon insanlara olumun ne kadar yakin oldugunu daha acik gostermesidir, Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun baba
  • Özellikle 2. dönem Müslüm Gürses dönemi çok iyiydi. Alternative rock şarkılarını yorumlayarak ne denli büyük bir sanatçı ve ses olduğunu göstermişti. Keşke böyle bir albüm daha yapsaydı.
  • Allah rahmet eylesin
  • " baba diyecek kimsem kalmadı....,"

Diye bir yorum gördüm harbiden içim burkuldu. Çoğu kişiye gerçekten manevi olarak babalık hissettirdi şarkılarıyla , Masamdan bir dost kaybetmiş gibi oldum şarkılarıyla hep eşlik ederdi sofralarımıza. Büyük insandı Allah rahmet eylesin.
  • GG WP.
  • Meselem şarkısını küçükken yalan yanlış çocukluk arkadaşımla söyler dururduk. Polifonik melodisini bile dinlerdik hey gidi hey. Çok müziğini dinlemezdim ama ölümüne üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin baba
    Yetim bıraktın bizi
  • 2013 ünlülere yaramadı . Mekanın cennet oldun baba...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.