Ben de buna benzer bir anıyı Anfield Road'da yaşamıştım. Trabzon'un 2 sene önce Liverpool deplasmanında 1-0 yenildiği maçta Onur bir penaltı kurtarmıştı. İngilizlerin hepsi g*t olmuştu. Biz tabi tepki veremedik rakip tribünde olduğumuzdan.
quote:
Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS
Bu arada adam elinde kırdı herhalde kamerayı.Nasıl o kadar çabuk kapattı bir tepkileri göreydik tribünde
Videoyu kesmiş olabilirler mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
Ben de buna benzer bir anıyı Anfield Road'da yaşamıştım. Trabzon'un 2 sene önce Liverpool deplasmanında 1-0 yenildiği maçta Onur bir penaltı kurtarmıştı. İngilizlerin hepsi g*t olmuştu. Biz tabi tepki veremedik rakip tribünde olduğumuzdan.
1) ingiltereye mi gittin maç için?
2) neden geri döndün?
3) o maç ts iyi oynamıştı harbiden ama tarafsız izlemiştim
4) bende fb nin gruplardan çıkmasını sırf liverpool için istiyorum hele bir eşleşme olursa istanbulda rakip tribünde oturan ben olucam
quote:
Orijinalden alıntı: xswordfishx
quote:
1) ingiltereye mi gittin maç için?
2) neden geri döndün?
3) o maç ts iyi oynamıştı harbiden ama tarafsız izlemiştim
4) bende fb nin gruplardan çıkmasını sırf liverpool için istiyorum hele bir eşleşme olursa istanbulda rakip tribünde oturan ben olucam
1) yok zaten gslıyım ts finale çıksa bile gitmem dil okulu için manchaster'daydım oradan trenle gittik zaten 1 saat mi neydi trenle arkadaşlarla. bilette 10 euroydu.
2) liverpool güzel bir klüp you will never walk alone'u canlı dinlemek paha biçilemez. millet sevgilisiyle eşiyle falan sarılı sarıla söylüyor futboldan öte bir ortam
3) ha bir de şimdi aklıma geldi bunlar 61. dakika şovunu yapmaya başladılar yanımda ki adamlar napıyo bunlar falan diyor şaşırdılar bi
quote:
Aga şanslıymışsın Anfield'da maçı izlemek.Karşında the KOP önünde Gerrard'ı Reinası of ulan of
quote:
Orijinalden alıntı: Silence26
quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Adam resmen hareketlenmiş ve durmuş Bi uyarı kart mart bişey gerektirmez mi?
Ben gol olursa tekrarlatıyor diye biliyorum. Birkaç sene önce gelmişti bu kural sanırım.