Şimdi Ara

Muslera = Mondragon + Taffarel + De Sanctis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksini kanıtlayabilecek olan varsa buyursun gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taffarel izlemeyen liseli detected

• Muslerayı çok severim de bir Taffarel olamaz
  • Taffarel'i izlemeyen yorum yapmasın ayrıca ben her ne kadar Cordoba'yı daha çok beğensemde Mondragon'da iyi kaleciydi
  • adam hiç maç izlememiş belli ki . Taffarel dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biridir. Fifa serilerinde CXI kadrolarına bak evlat.
  • Tafarel çok başkaydı, muslera bu yıl hiç iyi değildi umarım bu sezon toparlar kendini.

• Taffareli pek izlemedim hayal meyal hatırlıyorum yorum yapamam. Ama Muslera Mondragon ve De Sanctisden daha iyi kaleci tabiki. Mondragon ahım şahım performans vermemişti. Musleranın daha üst düzey sezonları oldu. Taffarel ise bence daha iyi kaleciydi, ya da daha efsaneydi diyebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muslera dünyanın en iyi kalecisidir. Salak Avrupa kulüpleri bunu görüp teklif yapmıyor

• Muslera, Taffarel ve Mondragon Galatasaray ın değerlerdir. Hepsinin tarihimizde çok önemli yerleri vardır. De Sanctis ise iyi bir kaleci olmasına rağmen biz de çok önemli maçları olmadı. Hatta en iyi zamanlarını bizden ayrıldıktan sonra yaşadı.

Mondragon bize Metz gibi Fransa nın alt sıra takımından geldiği için genellikle çizgi üstünde çok iyi bir kaleciyDi. Kalesinden çok uzaklaşmazdı.

Taffarel brezilya milli takımı ile 100 un üzerinde maça çıktı, 3 defa dünya kupasına katıldı, bunlardan birinde ise Dünya Kupasını kazandı . Sonrasında ise milli takım kariyerini bitirip Galatasaray a transfer oldu.Galatasaray taraftarlarını n en çok beğendi yanı ise o efsane (döneminin en teknik takımı ) kadronun defans oyuncusu gibi oynamasıydı. Genç nesil neuer ı bilir. Taffarel onun eski halidir. Uefa kupasını aldığımız maçın adamı secilmistir. BENCE Galatasaray tarihinde Taffarel le kıyaslanacak kaleci yoktur. O efsanedir

Sonrası ise Muslera>Mondragon dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

adam hiç maç izlememiş belli ki . Taffarel dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden biridir. Fifa serilerinde CXI kadrolarına bak evlat.

Yoo izledim. Yıllar önce futbolu bıraktım, şekerim. :D

Euro 98 çıkartmalarını biriktirdiğimi hatırladım. Ne günlerdi be :D
  • Muslera tafferalin yanına dahi yazılamaz

• kardeş yaş kaç ciddi soruyorum.
  • Nasil bir kanit seni tatmin eder?

Bide buyursun gelsin diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

kardeş yaş kaç ciddi soruyorum.

Dün doğdum.

• Balonu abartmışlarda abartmışlar.

Muslera son sezonlarda Zapata ayarında oynuyor.
  • Galatasaray kaleci konusunda hep şanslı olmuştur, saydıklarında iyi kaleciler ama Taffarel'i bu listeden çıkar o çok farklı bi seviyedeydi. Hele de sanctis Taffarel'i görse diz çöküp tövbe ister.

• Aga koyu bır fenerli olarak bu sıralama tafarele hakarettır. Henyrinin kafasını cıkaran adam. Kupayı getırdı. Brezılya ile dunya kupası alan adam muslera onun yanında ali erendir.

• TAffarel-Mondragon-Muslera sırası daha doğru olur Muslera çok gol yiyiyor defans rezil <
  • taffarel bu gune kadar bu ulkeye gelmis kalecilerin hepsinim toplamindan daha iyidir. hatta su yasinda koy kaleye hala iyidir.

ispati da kariyeridir.

• Len balık hafızalılar adam zaten Muslera düşmanı siz Musleraya laf atın diye böyle konu açıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.