Şimdi Ara

muska nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru yukarda yardım ederseniz benim için çok makbule geçer

• ne muskası yemek için mi yoksa büyü falan mı yapcan?
  • muskayı ne yapacaksın?
    eğer senin için gerekiyorsa bir hocaya gitmen lazım. senin için yazsın. yok eğer içinde ne var diye inceleyeceksen muska takan bir tanıdığından bulabilirsin.
  • yıl 2012 ...
    Tıpın çaresiz kaldığı durumlarda hiç işe yaramaz desenizde en azından psikolojik olarak faydası vardır. Birgün çaresiz duruma düşersek böyle şeylere inanmadığımıza pişman oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevşen al bir tane
  • Yazalım hacı 2000USD Valla o işlerden pek anlamam ama o çevşenlerin içinden gazete parçalarını çıktığını gördüm, bizim arkadaş almıştı snein gibi, dedim şunun içine bir bakalım, bir açtık gazete parçaları doluydu içi, çocuk 1 yıldır boynundan çıkarmıyodu onu Anlıycan git bir camii hocasına okuyup üflesin seni daha faydalıdır.
  • ayetel kürsi al ufak kitap şeklinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elyafı nerede bulabilirim?
    17 yıl önce açıldı
    Ülker Peki nerden bulurum?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam muskayı bisiklete takacam.bana çok sorun çıkartıyor.
    şimdi çıkardığı sorunları anlatmaya kalkarsam sayfalar yetmez.
    örnek verirsem
    sabah bisiklet için giderken 5 tl cebimden düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 17 Temmuz 2012; 12:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

hocam muskayı bisiklete takacam.bana çok sorun çıkartıyor.
    şimdi çıkardığı sorunları anlatmaya kalkarsam sayfalar yetmez.
    örnek verirsem
    sabah bisiklet için giderken 5 tl cebimden düştü.

iyi fikirmiş o zaman. Benim ablam kazalara karşı bir takım ayetler yazmıştı. Arabaya ve ruhsatın içine koyduk. Çok şükür kaç yıldır kaza geçirmedik. Böyle şeylere de inanmak lazım. Yıl kaç olursa olsun. Bir belayı, bir musibeti başınızdan defetmesi ihtimali bile yeter. Düşünün bir kere, akıl almaz kazalar meydana geliyor. Bazıları bir kaç saniyeyle hayatta kalırken bazıları sırf oradan geçtiği için kazaya maruz kalıyor.
  • Sana bir iyilik yapayım, bu ayetin resmini cep telefonu ile çekip buraya koyayım. Fakat telefonum çakma iphone :=)
    resmi hesap makinesiyle mi çektin diye sormayın.
  • Bu tür semboller veya eşyaların belalardan koruyacağına inanmak şirktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu tür semboller veya eşyaların belalardan koruyacağına inanmak şirktir.

hocam zaten taksam mı takmasan derken bu düşünceleri kafamda uzaklaştırmaya çalıştım.olayların aslında benim sorumsuzluğumdan kaynaklandığımı düşündüm.
  • quote:

Muska, tılsım'ı bi kerede kenarı atmayın isterseniz..Yaşlı insanlardan bu konuda yaşanmış hikayeleri dinleyin..Herkes muska yazamaz, herkese de yazdırılmaz öyle basit bir şey değildir muska..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Muska, tılsım'ı bi kerede kenarı atmayın isterseniz..Yaşlı insanlardan bu konuda yaşanmış hikayeleri dinleyin..Herkes muska yazamaz, herkese de yazdırılmaz öyle basit bir şey değildir muska..

evet aynen öyle bana birisi bir muska verdi. meğer büyüymüş 1 sene kendime gelememiştim. Cin musallat etmişler bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.