Şimdi Ara

Mürekkep donması ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, hp 21 siyah kartuşa mürekkep doldurdum enjectörle. Ama hiç siyah çıktı alamıyorum. Peçeteye bastırdığımda kartuşun ucundan mürekkep gelmiyor. Renkli mürekkepler de var ama siyah mürekkep sanki biraz katı gibi. Çabuk donma yapıyor. Şimdi:

1- 1 Litre siyah mürekkebi inceltecek solüsyon var mı?
    2- Kartuşun üst kapağı nasıl açılır? (son çare süngeri yıkayacağım)
    3- Eğer kartuş tıkandı ise nasıl açabilirim? Buhar mı? Solüsyon mu?
    4-Dolum yaparken enjektör yeterli im yoksa dolum seti mi almak gerek?

Teşekkürler....

• solüsyon a buhara falan evde kalkışma 1 hafta kaldımı açılmaycak kartus yok wer dolumcuya 8 tl ye dolduruyolar hiç graşma bu 3 . cü yaıcım hep ben bozdum canon mp140 süperdi hp s440 kullandım xerox çok daha iyi kartusa lanet olsun .. en iyisi toner ...

Orijinalden alıntı: wampaa

solüsyon a buhara falan evde kalkışma 1 hafta kaldımı açılmaycak kartus yok wer dolumcuya 8 tl ye dolduruyolar hiç graşma bu 3 . cü yaıcım hep ben bozdum canon mp140 süperdi hp s440 kullandım xerox çok daha iyi kartusa lanet olsun .. en iyisi toner ...

Evet, en iyisi toner ama renkli yazıcıları da pahalı. Şimdilik kartuşa devam edeceğim. Bulunduğum yerde makina ile dolum yapan yer yok, hep enjectör ile dolum yapıyorlar. Üst kapağı sökebilsem, süngeri temizleyeceğim ama kırarım diye korkuyorum. Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Hoca -- 25 Mart 2011; 20:44:45 >

Orijinalden alıntı: Mustafa_Hoca

Merhabalar, hp 21 siyah kartuşa mürekkep doldurdum enjectörle. Ama hiç siyah çıktı alamıyorum. Peçeteye bastırdığımda kartuşun ucundan mürekkep gelmiyor. Renkli mürekkepler de var ama siyah mürekkep sanki biraz katı gibi. Çabuk donma yapıyor. Şimdi:

1- 1 Litre siyah mürekkebi inceltecek solüsyon var mı?
    2- Kartuşun üst kapağı nasıl açılır? (son çare süngeri yıkayacağım)
    3- Eğer kartuş tıkandı ise nasıl açabilirim? Buhar mı? Solüsyon mu?
    4-Dolum yaparken enjektör yeterli im yoksa dolum seti mi almak gerek?

Teşekkürler....

Kartuş vakum aparatı diye bir şey var.İnternette en fazla 5 lira.Kartuşuna uygun olanı al.Hiçbir yöntem işe yaramazsa kartuşunu em.Son çare bu
     Mürekkep donması ve çözümü

• Teşekkürler. Deneyelim belki çözüm olur....

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.