Şimdi Ara

Murdered Soul Suspect TÜRKÇE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar Murdered Soul Suspect TÜRKÇE YAMASI varmıdır ? bir ekip yapıcaktı sanırım ne oldu o arkadaşlar bir bilgisi olan varmı ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101956420&p=1#101956420

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Çeviri sonlara gelmiş bildiğim kadarıyla. Test aşaması kalmış

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101956420&p=1#101956420

Pek umudum yok cikacagina o sitede baslanan butun yamalar yarim az kaldi yaziyorlar ama ilerleme yok inşallah ben yanilirim da cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus ROG Swift PG32UCDM 240Hz 0.03ms 4K UHD G-Sync QD-OLED Gaming Monitor//AMD Ryzen 5 7600X 4.70GHz Cpu//Asus ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition//Asus ROG Strix B650E-F Gaming Wifi Motherboard//Corsair Vengeance DDR5 64GB (4x16GB) 5600 MHz Ram//Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 1TB SSD//Corsair 4000D Airflow Tempered Glass Mid-Tower ATX Case//Asus ROG Ryujin II 240mm Liquid Cpu Cooler//MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Power Supply//Microsoft Xbox One Wireless Controller//Sony Playstation 5 Dualsense Controller//SteelSeries Rival 650 Wireless Gaming Mouse//SteelSeries Apex 5 Hybrid Mechanical Gaming Keyboard//SteelSeries Arctis 7P Wireless Gaming Headset
  • umarım öyle olur çok güzel bir oyuna benziyor ama bazı yerlerde ingilizcem yetmedi takıldım kaldım türkçe yama gelirse direlt tekrar bitiricem

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.