Şimdi Ara

Murat Yakın Gelecek Dertler Bitecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hakan Abinin Spartak Moskova'ya gideceği haftalar öncesinden belliydi zaten.

KOLPA BASIN bakalım başka sallayacak teknik adam kimleri bulacak

Murat Yakın Gelecek Dertler Bitecek!

Orijinalden alıntı: Gwynn

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bence Thomas Tuchel veya Advoocat'ı alacaksınız. Tuchel çok iyi gider size.

Ne Tuchel'i yav

Anlayamadım. Tuchel onlara gelirse biteriz mi diyorsun ? Yoksa adamı tanımıyor musun ?
    http://www.transfermarkt.com.tr/thomas-tuchel/profil/trainer/7471

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

quote:

Bence Thomas Tuchel veya Advoocat'ı alacaksınız. Tuchel çok iyi gider size.

Ne Tuchel'i yav

Anlayamadım. Tuchel onlara gelirse biteriz mi diyorsun ? Yoksa adamı tanımıyor musun ?
    http://www.transfermarkt.com.tr/thomas-tuchel/profil/trainer/7471

biteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahago

Konuyu anlayamamış olanlar var aramızda anlaşılan

Murat Yakın denen adam Türk asıllı gördüğünüz üzere Türk ismine de sahip bir adam. Ama bu adam '' kendimi Türk hissetmiyorum İsviçre'ye geldiğim zaman memletime gelmiş gibi

hissediyorum'' diye açıklama yaptı. Bu sözlerinden sonra bu adam isterse dünya kupası isterse şampiyonlar kupası alsın alayını alsın vız gelir bana

Aykut kocaman gelsin diyen Galatasaraylılar var adam kendini İsviçreli hissediyorsa oralıdır napalım asalımmı ama çift pasaport işine karşıyım bu mevzuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Murat Yakın da imzaladı. Tuchel iyi olabilir tam arap saçı oldu bu t.d işi.

Orijinalden alıntı: Nef'i

Uzun zamandır söylüyorum. Bu adamı kaçırmayalım.

yazıklar olsun sana ve senin gibi buradkai tüm taraftarlarımıza.lucescu için de aynı başlıkları açıyordun.lucescu gelmed,yakın gelmedi.tek amacın vardı mancini gitsin de kim gelirse gelsin.mutlu olun şimdi kına yakın.sen o avatarı çok değiştireceksin daha.daha çok şu gelecek dertler bitecek diye başlık açacaksın.yaktınzı geleceğimizi içine ettiniz klübün bu zihniyet

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Uzun zamandır söylüyorum. Bu adamı kaçırmayalım.

yazıklar olsun sana ve senin gibi buradkai tüm taraftarlarımıza.lucescu için de aynı başlıkları açıyordun.lucescu gelmed,yakın gelmedi.tek amacın vardı mancini gitsin de kim gelirse gelsin.mutlu olun şimdi kına yakın.sen o avatarı çok değiştireceksin daha.daha çok şu gelecek dertler bitecek diye başlık açacaksın.yaktınzı geleceğimizi içine ettiniz klübün bu zihniyet

Yav he he. Gelmezse gelmez hoca mı yok? En kötü Denizli gelir. İyi ki gitti Mancini.

I LOVE THIS GAME
  • spartak moskova ile anlaştı deniliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    BMW 320i First edition M Sport
  • O kim la
  • İSVİÇRE'de yayınlanan Bild Gazetesi, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Murat Yakın'la röportaj yaptı. Yakın, açıklamalarıyla St Gallen için casusluk yaparken, ‘‘Kamikaze Okan'a dikkat’’ edilmesi gerektiğini belirtti. St Gallen'in tur şansının yüzde 20 olduğunu ifade eden Murat, bu şansı arttırmak için İsviçre takımının Emre'yi tutması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Hürriyet 10.08.2000

Yeni nesil bilmez bu adamın ne mal olduğunu.

Orijinalden alıntı: wolfestein

İSVİÇRE'de yayınlanan Bild Gazetesi, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Murat Yakın'la röportaj yaptı. Yakın, açıklamalarıyla St Gallen için casusluk yaparken, ‘‘Kamikaze Okan'a dikkat’’ edilmesi gerektiğini belirtti. St Gallen'in tur şansının yüzde 20 olduğunu ifade eden Murat, bu şansı arttırmak için İsviçre takımının Emre'yi tutması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Hürriyet 10.08.2000

Yeni nesil bilmez bu adamın ne mal olduğunu.

İmza attı zaten Spartak Moskova'ya. Çok da önemli değil değil bu vakitten sonra.

Orijinalden alıntı: kakakola

quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

quote:

Bu adam koyu fb lidir kardeside gs liydi fakat basimiza gelen malum 17 ağustos depreminden sonra ulkeyi terketti diye hatırlıyorum

Ayrica milli takimi seçmeyen birinin de benim gözümde yabancidan farki yoktur kimse kariyer demesin bazi seyler kariyerdende onemlidir

Butun Türkler kendi milli takiminda oynasa dünya kupasında yukariya oynayacak takimimiz var, bunu dusundukce deli oluyorum, ihanet iste bu

Aynen hocam ama malesef onlar bizim gibi dusunmuyor. Halbuki baska ulkenin bayrağı altında oynayip unutulacaklarina bu ulkede oynasalar hafizalardan isimleri hiçbi zaman silinmez.

Bizim milletimiz o kadar iyi niyetliki onlar kopsada biz onlari silemiyoruz.

Bknz. Mesut ozil kufur etti sahada, Turklugunu belli etti bu cocuk diyoruz :(

Ya agliyorum su yunanistan filan gitti de biz gidemedik diye

Hocam baska ülkeler kendi milli takimini seçmeyen futbolculara oyle tepki veriyorlarki anlatamam biz ise hala icimize sokmaya calisiyoruz.

Saglik olsun hocam insAllah bu son olur bizde o eski milli takim ruhuna gireriz.

Ne gunlerdi dünya kupasinda 3.cu oldugumuz gunler hala unutulmadi o goller be hocam

Yurt disinda yasamak lazim bu konularda biraz atip tutmak icin.
    Bu adamlar o ülkelerde yetisip büyüyor egitim sistemlerinin ve yetistirilme tarzlarinin Türkiye ile hic bir alakasi yok.
    Bu oyuncularin cogu kendi ana dillerini (Türkce) konusmakta sorunu var aileler calisiyor okul ve cevrelerinde sürekli yasadiklari dil konusuyorlar zaten aileyi belki aksam saatlerinde 1 saat ancak görüyorlar.
    Birde Dogu kökenli ve iltica edip yabanci ülkelerde yasayip yetisen ailelerin cocuklarinin kimler oldugunu zaten bilmiyorsunuz o konuya girersek olay dahada farkli hale gelir sürekli Gs alsin diye ismi yazilan oyunculardan biriside verdigim örnek icinde ve bu elaman kesinlikle böyle bir olaya sicak bakmaz.
    Ayrica bir dönem Almanya yerine Türkiye secen oyunculara neler yapildigini nasil adam kollama yapildigini gördük örnekmi Yildiray ve Nuri daha baska isimlerde var.

70 80 milyonluk ülkede oyuncu yetistirmekte acizsen ülkenin ekonemik sartlarina bakmadan 1 liralik adam 3 ila 5 lira veriyorsan bunu bir politika olayina dökemiyorsan bence bu konularda bol keseden atip tutmaniz kolay.
    Daha bu milli takima baraj maci oynattirmak icin verilen ve dagitilan paranin birbiriyle anlasmis futbolcu ve Tff yöneticilerinin kar payi ört bas edilip kapatilip gitti.
    Bu tarz konularda 30 kere yazildi söylendi kluplerin borclanmasi engellemeli, bütceleri ayarlanmalari, oyuncu maaslarinda hesap sorulmali ve alt yapi icin degisik öneriler ile yeniden yapilanmaya gidilmeli diye ama kimsenin isine gelmiyor en basta taraftar yabanci oyuncu alamayiz korkusu icinde ama malesef gene bir kupa gelecekse yerli oyuncularla olucak her ne kadar zorunuza gitsede.
    ithal mal ile Halterde oldugu gibi 1 2 sefer kazanirsin sonrasi malum biraz ülke olarak yargilama islerine gidecegimize Bosna, Hirvatistan, Portekiz, isvicre, Belcika vs vs gibi ufak yada nufuslari az olan ülkeler neler yapiyor bunlari arastirmak ve uygulamak lazim.
    isvicre icin klup bütceleri yetersiz ise alt lige gitmek zorunda kalir, borclari varsa ödeme zorlugu varsa o isimde takim kalmaz her köyde mutlaka isiklandirilmasi yapilmis normlara uygun futbol sahasi vardir.
    Yani zaten adamlarda ücretler dengeli olmak zorunda oldugu icin bir Futbolcu sürekli kendini gelistirmek ve hayatini garantiye almak icin calismak zorunda kaliyor.
    Bizde ise Fenerden Salih, Galatasaraydan Emre gibi adamlar zaten hayatlarini garantiledikleri icin olduklari yere saplanip kaliyorlar.

Diger komedide isi kuru milliyetcilik olaylarina döküp tam tarzi millyetcilik nedir bilmeyen siyasi ve yasam fikri apayri olan sahislarin bol keseden sacmalamasi olayi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.