Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden Ankaragücü'lü Murat Erdoğan, '100'lercesi gördüm ama hiçbiri beni Lincoln kadar etkilemedi' yorumunu yaptı..
Süper Lig’de yüzlerce futbolcuyla karşılaştığına dikkat çeken Murat, "Hiçbiri beni Lincoln kadar etkilemedi.Bu adam Alex’ten iyi" dedi.
Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Murat, kendilerine karşı mükemmel oynayan ve şık bir gol atan Lincoln için, "Bu adam Türkiye Ligi’ne çok fazla. Galatasaray, yıllardır aradığı 10 numarayı tam 12’den vurarak bulmuş" dedi.
Brezilyalı yıldızın standartların çok üstünde bir futbolcu olduğunu belirten Murat, şöyle konuştu:
"Kendimi bildim bileli futbol oynuyorum. 1999 yılından beri de Türkiye Süper Ligi’nde mücadele ediyorum. Bugüne dek yerli ve yabancı yüzlerce futbolcuyla oynadım. Hiçbiri beni Lincoln kadar etkilemedi. Hem yetenekleri hem oyun zekası bu kadar yüksek olup da böylesine çok koşan bir futbolcu görmedim. Topu ayağına aldığı zaman hiç beklenmedik hareketler yapıyor. Takımını çok iyi yönetiyor. Mükemmel bir 10 numara olduğunu her haliyle belli ediyor. Bu adam standartların çok üzerinde bir yıldız."
Murat Erdoğan, "Lincoln mü, Alex mi daha iyi?" sorumuz üzerine şunları söyledi:
"Hiç düşünmeden Lincoln derim. Fenerbahçeli Alex de iyi futbolcu ama Lincoln ondan çok daha iyi ve farklı. Alex sahada durarak oynuyor ama bu adam hem futbol oynuyor hem koşuyor. Lincoln’ün bu kadar iyi olduğunu tahmin etmiyordum. Bu adam tam anlamıyla rakiplerine korku salıyor" ifadesini kullandı.
Ankaragücülü diğer futbolcular Lincoln için ne dedi ?
Mustafa Özkan: Topla buluşunca süper
"Kalitesi ve yetenekleri tartışılmaz. Basit ve akılcı oynuyor. Oyun zekası üst düzeyde. Top tekniği çok iyi. Çalımları ile adam eksiltebiliyor. Ancak bunların hepsini topla buluştuğu anlarda yapıyor. Zaman zaman parlıyor sonra uzun süre kayboluyor. İlerleyen haftalarda daha iyi işler yapacaktır."
Yasin Çelik: Sahanın her yerinde
"Teknik direktörü Feldkamp, sahada ona sınırsız bir özgürlük tanıyor. Bir bakıyorsunuz sağ kanada geliyor, bir bakıyorsunuz sola gidiyor. Özgürlük tanındığı için saha içinde serbest kalma fırsatı buluyor ve bunu da iyi değerlendiriyor. Ama Asla bir Alex ve Hagi gibi değil."
Emre Güngör: Oyunu iyi okuyor
"İyi ve kariyerli bir futbolcu. Galatasaray’a çok faydası olacağını gösterdi. Ancak bizim maçın ikinci yarısında yorulunca oyundan düştü. Arkadaşlarına pozisyonlar hazırlamaya çalışıyor. Özellikle ikiye birlerde çok etkili. Verkaçlarla defansın dengesini bozuyor. Oyunu iyi okuyup, zekasıyla bitirici hareketler yapmaya çalışıyor."
hurriyet
Way be 1 maçta anladı çözdü bitirdi adam herşeyi.Bu adamı scout ekibine alalım biz
hala bu gazetelerin spor sayfalarını buraya taşıyan mı var ya
quote:
Orjinalden alıntı: enltxva
evet var. şikayetçiysen buton mevcut.
2 CEVAPTA FENERLİ ARKADAŞTAN GELMİŞ PEK ŞAŞIRMADIM
sanırım bu konu alex lıncoln degerlendırmesı olacak sanırım. Lıncoln ıyı futbolcu tartısılmaz ama bır hagı yada bır alex olması ıcın bırazdaha bekleyıp gorecegız
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
yazmak isteyen bu linkden yazsın, daha önce bu konu açılmış, editleyemiyorum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
evet var. şikayetçiysen buton mevcut.
hahaha çok sinirli gördüm seni taner
Şşt! Klavyeyi hazmetmek zor biliyorsun Özellikle enter da zorlanmıştır sinirleri bozuk
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
sanırım bu konu alex lıncoln degerlendırmesı olacak sanırım. Lıncoln ıyı futbolcu tartısılmaz ama bır hagı yada bır alex olması ıcın bırazdaha bekleyıp gorecegız
bu durumda sen Alex ile HAGI yi aynı sepete koymuş oluyosun
zuhahaha taner dh foruma fazla
quote:
zuhahaha taner dh foruma fazla
hiç olur mu forumda enltxvasadaşsd varken.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme