Aslında bambaşka bir konuyla ilgili yazı yazacaktım. Bu yüzden kısaca derdimi anlatıp nokta koyacağım. Bakın Atatürk benim kırmızı çizgim... Son zamanlarda ona yönelik çok fazla saldırı olduğunu herkes görüyor. Üstelik Türkiye Cumhuriyetini korumakla görevli AKP iktidarının bundan pek de rahatsız olmadığı açık. Daha önce Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yaptığı benzer bir saldırıyı şimdi de yine Ayasofya'da Nakşibendi üyesi bir imam yaptı. "Bunlardan daha zalim ve kâfir kim olabilir" diyerek Atatürk'e ve kahraman komutanlara saldırdı. Kim bu imam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşerisi... 26 Nisan 2014'teki düğününe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte katılmış. İmamlarının, Atatürk'e karşı bu kadar militanlaştığı memleketin üzerinden FETÖ geçmeye kalkmışken hâlâ ders alınamamış olması akıl alır gibi değil. Hani imam diyor ya "Bunlardan daha zalim ve kâfir kim olabilir" diye. Ben söyleyeyim: Ayasofya'yı İngilizlere bırakan Vahdettin ve onu yardakçısı sarıklılar... Lafı eğip bükmenin manası yok. Bu ülkede Atatürk'e düşman kim varsa vatan hainidir. Bu imam Atatürk'ü tanıyor mu? Hayır. En ufak bir bilgisi dahi yok. Olsa böyle konuşamazdı. Atatürk bunlara ne yaptı? Yazayım... Yabancılara tanınan ekonomik imtiyazlar kaldırıldı ve onlara ait üretim araçları ve demiryolları millîleştirildi. Tevhîd-i Tedrîsât Kanunu ile eğitim Türk hükümetinin denetimine girdi. Seküler ve bilimsel eğitim esas alındı. Binlerce yeni okul inşa edildi. İlköğretim ücretsiz ve zorunlu hale getirildi. Yabancı okullar devlet denetimine alındı. Köylülerin sırtına yüklenen ağır vergiler azaltıldı. Erkeklerin serpuşlarında ve kıyafetlerinde değişiklikler yapıldı. Takvim, saat ve ölçülerde değişikliklere gidildi. Mecelle kaldırılarak yerine seküler Türk Kanunu Medenisi yürürlüğe konuldu. Kadınların sivil ve politik hakları pek çok Batı ülkesinden önce tanındı. Çok eşlilik yasaklandı. Kadınların şahitliği ve miras hakkı erkeklerinkiyle eşit hâle getirildi. Benzer şekilde, dünyanın çoğu ülkesinden önce olarak Türkiye'de kadınlara ilkin yerel seçimlerde (1930), sonra genel seçimlerde (1934) seçme ve seçilme hakkı tanındı. Ceza ve borçlar hukukunda seküler yasalar yürürlüğe konuldu. Sanayi Teşvik Kanunu kabul edildi. Toprak reformu için çabalandı. Arap harfleri temelli Osmanlı alfabesinin yerine Latin harfleri temelli yeni Türk alfabesi kabul edildi. Halkı okuryazar kılmak için eğitim seferberliği başlatıldı. Üniversite Reformu gerçekleştirildi. Birinci Beş Yıllık Sanayi Planı yürürlüğe konuldu. Sınıf ve statü farkı gözeten lâkap ve unvanlar kaldırıldı ve soyadları yürürlüğe konuldu. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Türk Hava Yolları, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Hıfzıssıhha Enstitüsü, Türkkuşu, Sümerbank, Etibank, Türk Tarih Kurumu, Türk Dil Kurumu ve daha birçok kamu kurumu Atatürk tarafından veya Atatürk'ün desteğiyle kuruldu. Geçmiş yüzyıllarda kalmış bir ülkeyi aldı, savaştı, işgalden kurtardı, en baştan inşa etti. Kazandığı 24 madalya 9 madalyona, Afrika ve Suriye'deki kahramanlıklarına değinmiyorum bile. Bakın Sütçü İmam'a atfedilen bir söz var: "Her kim ki Mustafa Kemal Paşa ve Kuvai Milliye aleyhine fetva verip düşmanlık yapar, bilin ki onların damarlarında kâfir kanı akar..." O da imam bu da imam... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bu-ulkede-ataturke-dusman-kim-varsa-vatan-hainidir-454696h.htm |
Murat Ağırel 'Bu ülkede Atatürk'e düşman kim varsa vatan hainidir!...'

-
-
Atatürk'e düşman olanın Türklükle sorunu vardır mutlaka, hiç şaşmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk ü , sevmek,cehenneme bilet almak demektir,ben biletimi aldım,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 31 Mayıs 2021; 9:51:53 >
Atatürk'e düşmanlık fikrini hazırlayan da yayılmasını sağlayan da amerikan sömürgeciliğidir (emperyalizm)
Asimetrik Psikolojik savaş tekniklerinden biridir.
Bu savaş tekniklerine göre
Milli kahramanlar değersizleştirilmeye çalışılır.
Yalan tarih tezleri ile alternatif bir tarih yaratılmaya çalışılır.
Ulus içinden başka bir ulus yaratmak için toplumun etnik ve dini temelde ayrışmasına uğraşılır. Bu uğraşı, federal bir yapı için bilinçlerin hazırlanmasına yöneliktir.
Atatürk'ün söylemiş olduğu ve bizi ulus yapan "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir" sözüne karşılık solculuk kisvesi altına saklanmış "halkların kardeşliği" gibi karşı tez üretilir.
Atatürk'e düşmanlık besleyen, onu kesin bir dille red edenlerin cümlelerini dikkatli inceleyin. Bu kişiler ister sol görüşlü ister sağ görüşlü olsun; cümlelerinin, Cia şefi Graham fuller denen herifin "Yeni Türkiye Cumhuriyeti" adlı kitabında yazdıkları ile çok büyük oranda benzeştiğini görürsünüz. Çünkü tezlerin kaynağı Amerikadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 31 Mayıs 2021; 10:1:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle zaten.
Hiç sekmez ya fetöcü çıkar ya pkklı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
artık provokasyonluk olarak değerlendiriyorum.
-
Hep söylerim;
Bu ülkede Atatürk'e düşman olanların ya sütü bozuktur ya da kanı. Ötesi yok.
Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.
-
Seçimden sonra kim camide siyaset yapmışsa gözünün yaşına bakmadan atacaksın gitsin üfürükçülük yapsın vatan hainleri
-
"ingilizlere vereydik vatanı keşke halifelimiğiz bize kalırdı gül gibi yaşardık" demek, aynı zamanda:
"dilimiz de değişmezdi toplumun %5'inin anca yazabildiği dille, okuma yazma diye bir şey bile olmadığı için çoğu cahil halkı istediğimiz gibi yönetirdik" demektir.
kısacası bu minvalde düşünen her kişi,grup, örgüt, sorgusuz sualsiz vatan hainliği ile yargılanmalı ve/veya doğrudan vatandaşlıkları iptal edilmelidir.
-
Cemaatlerde, bilmem ne evlerinde, tarikatlarda kucak dansı yapanlar gelmişler burada Atatürk düşmanlığı yapıyor. Hadi len oradan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Thanos gibi tek parmagi siklatma hakkim olsa gidecek ilk guruh bu olurdu.
-
Karşılıklı olarak çok ağır bir dil kullanılıyor.
Herkes birbirine terörist, vatan haini, kafir, cehennem odunu vsvsvsvs deyip duruyor.
Güzelce anlatmadıktan sonra bu hakaret dili her şeyi çok daha kötü bir hale sokuyor.
-
Bu sırada bahçeli?
Bırakalım bu mikro milliyetciliği. Sorgulanabilir hale gelmesinden memnunum fakat radikal İslamcılar yüzünden ödenen bedellerden son derece mutsuzum. Doğrular sorgulamadan ortaya çıkmaz. Radikal kemalistlerden olmayın Atatürk'ü anlamadan savunmayın. Ben bir Atatürkçüyüm ama kemalist değilim...
bu ülke de ATATÜRK e CUMHURİYET e hakaret edenlerin arkasında tayyip babaları var en ufak ceza almazlar rahat olun siz!!
ama tayyib i eleştir en az 20 yıl ve vatan haini damgası yersin bu ülke de!!!!!!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: deathless73bu ülke de ATATÜRK e CUMHURİYET e hakaret edenlerin arkasında tayyip babaları var en ufak ceza almazlar rahat olun siz!!
ama tayyib i eleştir en az 20 yıl ve vatan haini damgası yersin bu ülke de!!!!!!!!!
kayıt edilen her şey ileride önüne gelecektir o zaman ülkenin kurucusuna hakaret eden pislikler temizlenecektir
RTE seçimi kaybedeceği %100
-
ikisininde siyasi uzantısıyla kolkola olanda cehape ne enteresan ama :)
-
bu ülkede rte yi koruma kanunu yok , o makamdan indikten sonra bir imtiyazı da olmayacak hatırlatayım :)
Atatürk'e düşman olanın Türklükle sorunu vardır mutlaka, hiç şaşmaz.
|
Hep söylerim; Bu ülkede Atatürk'e düşman olanların ya sütü bozuktur ya da kanı. Ötesi yok. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir. |
Seçimden sonra kim camide siyaset yapmışsa gözünün yaşına bakmadan atacaksın gitsin üfürükçülük yapsın vatan hainleri |
Cemaatlerde, bilmem ne evlerinde, tarikatlarda kucak dansı yapanlar gelmişler burada Atatürk düşmanlığı yapıyor. Hadi len oradan.
|
Öyle zaten.
Hiç sekmez ya fetöcü çıkar ya pkklı |
Atatürk'e düşmanlık fikrini hazırlayan da yayılmasını sağlayan da amerikan sömürgeciliğidir (emperyalizm)
Asimetrik Psikolojik savaş tekniklerinden biridir. Bu savaş tekniklerine göre Milli kahramanlar değersizleştirilmeye çalışılır. Yalan tarih tezleri ile alternatif bir tarih yaratılmaya çalışılır. Ulus içinden başka bir ulus yaratmak için toplumun etnik ve dini temelde ayrışmasına uğraşılır. Bu uğraşı, federal bir yapı için bilinçlerin hazırlanmasına yöneliktir. Atatürk'ün söylemiş olduğu ve bizi ulus yapan "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir" sözüne karşılık solculuk kisvesi altına saklanmış "halkların kardeşliği" gibi karşı tez üretilir. Atatürk'e düşmanlık besleyen, onu kesin bir dille red edenlerin cümlelerini dikkatli inceleyin. Bu kişiler ister sol görüşlü ister sağ görüşlü olsun; cümlelerinin, Cia şefi Graham fuller denen herifin "Yeni Türkiye Cumhuriyeti" adlı kitabında yazdıkları ile çok büyük oranda benzeştiğini görürsünüz. Çünkü tezlerin kaynağı Amerikadır. |
Thanos gibi tek parmagi siklatma hakkim olsa gidecek ilk guruh bu olurdu. |
"ingilizlere vereydik vatanı keşke halifelimiğiz bize kalırdı gül gibi yaşardık" demek, aynı zamanda: "dilimiz de değişmezdi toplumun %5'inin anca yazabildiği dille, okuma yazma diye bir şey bile olmadığı için çoğu cahil halkı istediğimiz gibi yönetirdik" demektir. kısacası bu minvalde düşünen her kişi,grup, örgüt, sorgusuz sualsiz vatan hainliği ile yargılanmalı ve/veya doğrudan vatandaşlıkları iptal edilmelidir. |
kayıt edilen her şey ileride önüne gelecektir o zaman ülkenin kurucusuna hakaret eden pislikler temizlenecektir RTE seçimi kaybedeceği %100 |
Benzer içerikler
- çürük raporu nasıl alınır
- gerçek atatürk kimdir
- 2025 düğün masrafları
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- tüvtürk kime satıldı
- adıma şirket var mı sorgulama
- iphone şebeke sorunu
- playstation 5 pro fiyat
- formula 1 türkiye"ye ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X