Şimdi Ara

MuOnline Bölümü Üyelerine.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm öncelikle,
    Yazımı kimse yanlış anlamasın en başta bunu belirtmek isterim, şikayet eden olabilir diye baştan söylüyorum konunun oyunla alakası yok sadece bu bölümdeki yorumlarla ve bu bölüme giren üyelerle alakalı, neyse fazla uzatmayalım girişi.
    Eskiden serverların bölümdeki konularına hergün az-çok olumlu olumsuz cevaplar yazılırdı ki şimdide yazılmıyor mu diceksin yazılmasına yazılıyor fakat eskiden 2 olumlu 3 olumsuz mesaj geliyorsa şimdi 10 olumsuz mesaj 1 olumlu mesaj şeklini aldı, bu da benim dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim.
    Tamam her server 10 numara diye bişey yoktur, hep övgü mesajları alcak diyede bir şey de yoktur, ama son zamanlarda yapılan yorumların hep kötüleme olduğununda dikkatini çekerim.
    Yok reset atıldı * işaretini koy, yok bilmem ne servera res atılsın, yok webshopta şu item yok vs çaoğaltabiliriz mevcut konulara göz atarsak ama kimse demiyor ki bu adamlar uraş veriyo çaba gösteriyo hiç bir karşılık almadan sunucu sağlıyo, bunun karşılığında hep kötü yerlerini vurgulamak yerine şu da olsa güzel olur bu da olsa iyi olur şurası iyi olmuş vs. artık konularda göremiyorum.
    Zaten bölüm olarak konu açmaya ve mesaj yazmaya korkar olduk, genel olarak yapılan şikayetlerle 1 gün içerisinde ilgilenilirken, forumdaki bazı üye tarafından yapılan yanlış şikayetler dahil saniyesine kitleniyor değiştiriliyor vs.
    Böyle olunca da forumda bir değişim oldu genel olarak herkez açıkları ve kötü yanları yazıyor forumdaki bu gidişat hayra alamet değil arkadaşlar.
    Lafım ortaya üstüne alınan devamını okumak için alttaki yere tıklasın.

    Buraya Tıkla.!







  • Doğru diosun arkadaşım. Bende eskiden üye olmuştum D-H ye ama mu onlineyi bırakmıştım oynamıyordum. Bu nedenLe D-H ' dede bulunmuyordum. Şimdi yine yeni baştan tekrar başladım ve arkadaşımın dediklerini ciddiden fark ediyorum . Eskiden kimse birbirine art nietli davranmazdı (olsada tek tük). . Açıkcası nesil deişmiş . /
  • İyi doğru yorumları bir kenara bırakalım MuOnline adına birşeyler yapan herkese yardım eden hatta şurada yazılan hertürlü sorunu tek kalemde cevaplayıp sorunu giderecek kişiyi forumdan uzaklaştirmak sahibi oldugu serverin reklam topicini açmak adına bölüm kurallarında bir ek madde koymak bile hayra alamet degil. İnsanlarımız yapılan iyilikleri degilde kötülükleri kendilerine benimsiyorlar üzgünüm ama forum kanser olmus tek care kan degişimi bu kan kirlenmiş artık degişmesi gerekli. MuOnline bölümüne benim fikrimce Bilgili adaletli torpil vs ile uzakdan yakından ilgisi olmayan herkesin sevdigi bu işte uzun süre adminlik yapmıs kişi veya kişiler burada görev almalı bu kişi X kişi olur Y kişi olur 3-4 kişi olur belki bir grup olur ama burası gercekdende kötüye gidiyor. Sercan ın söylediklerine aynen katılıyorum yazdıgım msjlarım anında siliniyor bir kötü bir cümle yok küfür yok asagılamak yok. Sadece iyi yanlarının yanında eksik taraflarını eleştiri yapıyoruz doğrusunu yapsınlar diye. Eğerki eleştiriye açık değilsen buraya topic açmanın ne anlamı var hadi topici actin eleştiri msjlarını neden şikayet edip sildirtiyorsunuz. Her zaman yapılan güzellikleri söyledik yapilan yanlişlari belirttiğimizde neden cezalandırılıyoruz.
    Üzgünüm ama dediğim gibi bu kan kirlenmiş DEĞİŞİM ŞART (.) NOKTA




  • Aleykümselam.
    Konularla ilgili olumsuz eleştiriler herzaman yapılmıştır ve bence bu eleştiriler konu sahiplerinin yararınadır eksikliklerini görüp tamamlaması açısından. Ama bazı arkadaşlar eleştiri değilde "çamur atma" işlemi yapmakta. Hiçbir yapıcı yönü olmayan sırf olay çıkartmak için cevap yazan insanlar var. Bence herkes önce kendine bakmalı kendini düzeltmeli sözüm sana değil Sercan yanlış anlama genel olarak konuşuyorum. Server adminleri kendilerini player yerine koyarak hareket etmeli oyuncularda kendilerini server adminlerinin yerine koyarak. Dediğin gibi herkes konulara mesaj atarken bunuda göz önüne bulundurarak yazdığına çizdiğine dikkat ederse bölüm düzelir.
  • ben de katılıyorum bu bölümün yöneticileri lucifer den sonra sapıttı kendi kafalarına göre kurallar koydular yazdılar çizdiler kilitlediler. hele bir yönetici var adını yazmak istemiyorum istenmediği yerde hala duruyor. ayrıca o yöneticiler kendi yandaşlarına arkadaşlarına ılımlı davranırken diğerlerine daha katı şekilde davrandılar. bir mu adana vakası oldu, o serverın yöneticilerinden birisi küfür etti diye mu adana sonsuza kadar dh den banlandı. ama karşılıklı konuşma ve özür hakkı hiç verilmedi. kendileri şuanda türkiyenin en uzun online olan serverı durumunda bu bir reklam değildir o serverda da oynamıyorum fakat gerçekler ortada. yaparım ederim diyen arkadaşların hepsini gördük serverları 1 ay bile dayanamadı. anlayana
  • @Osman Sercan ERBEK; server konuları içerisindeki olumlu olumsuz mesajlara şimdilik lafım yok ancak dediğiniz gibi çamur atma mesajları geliyorsa şikayet sistemi ile lütfen bize bildirin, gereğini yapalım.

    Sizden isteğim mesajınızda belirttiğiniz "genel olarak yapılan şikayetlerle 1 gün içerisinde ilgilenilirken, forumdaki bazı üye tarafından yapılan yanlış şikayetler dahil saniyesine kitleniyor değiştiriliyor vs." durumuna açıklık getirmeniz. Diğer arkadaşlar tarafından yapılan şikayetleri nasıl görüyorsunuz? Yanlış şikayet olduğuna nasıl kanaat getiriyorsunuz? Bununla ilgili bize gösterebileceğiniz somut bilgiler var ise özel mesaj yolu ile bana gönderirseniz durumu bizzat inceleyeceğimden şüpheniz olmasın.

    @manyaq007; sizden de ricam hangi konular içindeki mesajınız silinmiş konu başlıklarının linklerini bana gönderirseniz inceleme yaparım.

    @Method Man; aynı şekilde sizde hangi yöneticinin hangi arkadaşlarına ılımlı yaklaştığını açıklarsanız durumu inceler gerekli önlemleri alırız.

    Yalnız sizlerden ricam lütfen iddanızı; şunu şöyle yapmıştır bu kesinlikle buna işarettir, bu arkadaş geliyor son mesajı atıyor ondan sonra hemen kilitleniyor demekki hesabını kullandırıyor gibi soyut ifadelere değil özellikle konuların, şikayetlerin somut linklere dayandırın.




  • Bu bence server tanıtım kuralları denen komik bir şart koşulmasıyla başlayan bir süreç.. çok uzun zaman önce Donanimhaber MuOnline bölümü; geniş kitlelere hitap eden saygılı ve bilinçli kullanıcılara sahipken su an sadece server tanıtımı yapan sade bir forum halini alması hem buradaki bilinçli kullanıcı sayısını hemde mUoNline bölümünün uğraklığını azaltmıştır. Sunucu adminleri sunucusunu açtığında burada tanıtımını yapıyor ve server ile alakası olmayan bir adam konu hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsa bence bu konunun uzamaması için yazılanların silinmesi Hem Türk serverlerinin kendi vatandaşları üzerinde yükselmesini hemde hoş bi hevesle bu işe girişen adminleride olaya ısıtmaya ufak bir nebzede olsa yardımcı olacaktır.

    Sonuç olarak eklemek istediğim bir şey var MuOnline bölümü şuanki sofistike halinden kurtulup burasını Adminlerin ve admin olmak isteyenlerin sıkça uğradığı bir hale getirirsek çaba sarfedip uğraş verenlerin çoğalarak olumsuz yorum yapan üye arkadaslarımızın aramızda eritmeden doğru yolu bulmalarını sağlıyacaktır.

    Saygılarımla
    Evren DİLER




  • sayın rds burada extreme nickli yönetici arkadaş kendi kafasına göre tanıtım kuralları falan koyuyordu en sonunda görevini bıraktı, yada öyle söylendi rütbesi alındı. bölümle ilgisi olmayan bir arkadaştı ve yönetici olmuştu şimdi ise yönetici olmadığı gözüküyor fakat onun şikayet ettiği konu nasıl oluyor da aynı anda hemen kilitleniyor merak ediyorum.

    evren kardeşime katılıyorum eskiden burası yardımlaşma,bilgi paylaşımı forumuydu şimdi ise en fazla 1-2 hafta dayanabilen serverların tanıtım forumu halne geldi. bence bölüme ait kendi kurallarımızın oylama ile tekrar ayarlanması gerekli diye düşünüyorum yoksa bu oyuna ait ayrı bir bölümün olmasına gerek yok,server tanıtım bölümü adı altında bir başlıkta da devam edebiliriz.
  • DonanimHaber'in üst konularında server tanıtım kuralları değil Server kurulumu ve buna benzer güncel anlatımlar olmalı
  • Server tanıtım kuralıyla bölümde server tanıtım konularının çoğunlukta olmasının ne alakası varki ? Eskiden açılan konuları hepimiz biliyoruz. Adam serverin sitesini bile yazmadan konu açıp tanıtım yaptığını sanıyodu. Sonra konuya exp kaç, drop kaç, version ne, admin kim, bağlantı kaç mbit ?vs. bi ton mesaj yazılıyodu. Bu kuralla bunun önüne geçtiler işte bunun bölümde paylaşım yapılmamasına yol açtığını nasıl ileri sürebilirsiniz ki ? Mu Online ile ilgili herşey zaten anlatıldı fakat hala sorun yaşayanlar konu açıp işini hallediyor zaten bu eskidende böyleydi. Mu Online ile ilgili paylaşım yapılmayan tek şey server kurulumunun anlatımı. Bu da daha önce defalarca tartışıldı anket açıldı vs. sonuç olarak anlatımın yasaklanması kararını hepbirlikte aldık hatırlatırım.




  • Öncelikle konuaya göstediğiniz ilgileden dolayı teşekkür ederim.Gerekli pmi atıyorum şuan.Diğer arkadaşlara da değerli yorumlarından dolayı teşeşkkür ederim.
  • Ben Buranın Yaklaşık 1,5 Yıllık Bir Üyesiyim Ve Ben Forumun Daha Güzel Günlerini Görmüş Duymuş Biriyim. Şimdi Diyecekler 1,5 Yıl Önce O Kadar Güzel Değildi Ama Benim En Sevdiğim Döenm O Oldu Çünkü Ondan Öncesini Göremedim. Eskiden Nasıl dı Bu Forum HErkez Şen Şakrak Eğlenceli GıRGıR Bi Forumdu. Şimdi Noldu Hani Filmlerde Olur Yha Hayalet Kasabadır Filan O Tür Bir Yer Oldu Forumumuz. Forumda Haydutlar Yalancılar Fır Dönüyor. Kendini Şeff Sanan Adam Suçlulara Arkadaşlarına Kıyak Geçiyor. İşte Forumumuz Bu Hali Aldı... Çözüm İçinse Şu Forum a Yetkili Birinin Sürekli Girip Admin leri Kontrol Etmesidir Bence (Bir Çeşit Müfettiş Gibi Okullara Gelirlerya) Admin Napıyor Ne Ediyor Ne Yapmıyor Filan... Ayrıca Mu Online'ı Türkiyeye Tanıtmamız Gerek Ki Öğrenilsin Ve Forum Fonanım Haber Forum İçerisinde Uğrak Bir yer Olsun :) ....



    Yiğit Can
    ÖzkaN




  • Aleykum Selam.

    Bu forumun cok eski bir üyesiyim.Yaklasık 5-6 aydır bu bolume giremedim.İyikide girmemişim çünkü bölüm almıs basını gidiyor.Bölüme girdim dikkatimi ceken ilk olay 2 kayıtlı üye 0 misafir yazısını gormem oldu.Bu bölüm eskiden böyle değildi,dolup tasardı.Bir topic acıldıgında 10 dakikalık süre zarfında 100 üzerinde görüntülenme oldugunu gormus yasamıs biriyim.Bu forumdaki herkesi cok iyi tanıyorum onlar beni tanımasalarda.Mu Online bölümünün bu durumlara gelmesini ben şöyle degerlendiriyorum.
    1.Yarım saat içerisinde 4 tane post atan arkadaşların,bazıları tarafından şikayet edilip post kasıyor gerekcesiyle forumdan uzaklastırılması.
    2.Acılan konuların boş nedenlerden dakikalar içerisinde silinmesi kilitlenmesi.Konusu kilitlenen kişinin bunlara kızıp foruma bir daha ugramaması.
    3.Kişisel nedenlerden dolayı birinin acıgını arayıp ilk yaptıgı hatada şikayet edilip forumdan uzaklastırılması.Nerden geldigini bile anlamayan adamın fake hesaplarla girip millete küfr etmesi.
    4.Eleştiriyi dogru şekilde yapamayıp veya dozunu kacırıp karsı tarafa hakaret ettigimizin farkına bile varmadan bir hırsla yaptıgı şeye ''paylasım için sağol veya emeğine saglık diyecegimiz yerde...Kardeş server acıyorsun bari surasını düzgün yap,kardeşim beceremiyorsan bulaşma bu işlere,nasıl admin bunlar milletle ilgilendikleri yok''gibisinden cümlelerle adamın yaptıgı işi burnundan getirmek.

    Böyle böyle binbir türlü sebeb yazabilirim.Ama bu yazdıgım mesajın bir önemi olmadıgını bildigim için burda noktalıyorum.

    Lucifer arkadasımızı tanıyorum.Görevinden ayrılmış ve zannedersem yaşanılan bu olaylardan dolayı Mu Online bölümünü bırakıp Knight Online bölümüne baslamıs.Su saatler içerisinde orda gordugum için soyluyorum.
    Bu bölümünde sıradan tanıtım forumlarından bir farkı kalmamıs suan itibariyle.Bölüme baktıgımda tartısma topici olarak sadece burayı gordum ve gercekten bu beni üzdü.

    Herkese iyi akşamlar.Allah'a emanet olun.




  • Öncelikle aleyküm selamda ben kısa konusmak istiyorum,bu bir soru şeklinde olucak.Peki kötü yorum yapılıyor emeğe önem verilmiyor ok anladım peki sevgili kardeşim server kuran arkadaşlar şimdiye kadar kurulan bütün serverların donanım haberde yazılanları kastediyorum.1-2 si hariç en uzun süre hangisi kaldı bana söleyin serverı kuran bir emek veriyorsa oynuyanda bir emek veriyo gerekiyo uykusuz kalıyo gerekiyo pc si yok gidip her gün para verip oyunu oynuyo ama birde bakıyo en uzun 3 ay sonra server iptal.Serverı kurmuşlar emek harcamışlar eyw karşılık beklenmiyomuş(bazıları hariç)onada tmm ama önemli olan karşılık beklemek değil sevmek gönül vermektir,zaten öyle değilmi.Şahsen çok seven ve gönül verenlerdeyim mu online'ı yaşım 24 10 senedir,aralıklı olarak oynuyorum ve hala bıkmadım.Playerların istediği tek şey uzun vadeli kesintisiz bir server ve kimseye kıyak geçmiycek bir server yemin ederim işim gücüm olmasa zaten ben kurucam...:=)
    Allahtan kısa konuşcaktım...:DNe diyelim bir işte başarılı olmak için ilk önce sevmek lazım ve birlik olup mu online mıza sahip çıkalım...Yazından dolayıda kutlarım kardeşim güzel bir konuya değinmişsin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: [RA]Silici

    Öncelikle aleyküm selamda ben kısa konusmak istiyorum,bu bir soru şeklinde olucak.Peki kötü yorum yapılıyor emeğe önem verilmiyor ok anladım peki sevgili kardeşim server kuran arkadaşlar şimdiye kadar kurulan bütün serverların donanım haberde yazılanları kastediyorum.1-2 si hariç en uzun süre hangisi kaldı bana söleyin serverı kuran bir emek veriyorsa oynuyanda bir emek veriyo gerekiyo uykusuz kalıyo gerekiyo pc si yok gidip her gün para verip oyunu oynuyo ama birde bakıyo en uzun 3 ay sonra server iptal.Serverı kurmuşlar emek harcamışlar eyw karşılık beklenmiyomuş(bazıları hariç)onada tmm ama önemli olan karşılık beklemek değil sevmek gönül vermektir,zaten öyle değilmi.Şahsen çok seven ve gönül verenlerdeyim mu online'ı yaşım 24 10 senedir,aralıklı olarak oynuyorum ve hala bıkmadım.Playerların istediği tek şey uzun vadeli kesintisiz bir server ve kimseye kıyak geçmiycek bir server yemin ederim işim gücüm olmasa zaten ben kurucam...:=)
    Allahtan kısa konuşcaktım...:DNe diyelim bir işte başarılı olmak için ilk önce sevmek lazım ve birlik olup mu online mıza sahip çıkalım...Yazından dolayıda kutlarım kardeşim güzel bir konuya değinmişsin...

    Arkadasım işte yukarıdaki postlardan MethodMan arkadasımızın dedigi gibi bir muadana admini bir dh daki yöneticiye küfür etti diye buradan sınırsızca banlandı oysaki küfür eden kişi şuanda muadana ile yada adanamu ile uzakdan yakından ilgisi alakası kalmadıgı halde egoları tatmin etme adına halen bu forumdan uzaklastırıldılar. 3Senedir acık bir Türk serverinden bahsediyorsunuz acılıs tarihi 2007 Temmuz ve ben 2008 Ocak ayında girdim tanıştım o serverla ailem gibi oldu evim gibi oldu. Söyledigin gibi kimselere kıyak geçilmedi torpil olmadı. Eğerki torpil ve kıyak geçilseydi emin olunki şuanda o serverda diger kapanan serverlar gibi sönüp giderdi muonline ı yaşatma adına AdanaMu admini elinden geleni yapıyor serveri Almanya sunucusuna taşıdı FCV2005 bilirmisiniz bilmiyorum ama ZhyperMu ya FlareMu ya ve diger büyük serverlara WebSite yapan kişiden Orjinal site sağladı ve Son hedef olarak Orjinal Server Dosyası almaya geldi SCFMU Satiş sorumlusu Bet0x ile yaptıgı görüşmede bende oyunda GameMaster olarak bulundum ve anlaşma sağlandı SCFMU Team satış direktörü Türkiye de MuOnline oynanıyormu diye gercekden içler acısı bir soru sordu ve ilk Türk müşterimiz siz olacaksınız diye bir atıfda bulundu evet ilk Türk müşteri biz olacagız kimler ne derse desin adminimize kim ne derse desin seven seviyor bilen biliyor çamur atanda kendi kişiliklerini yansıtıyorlar. DH nın reklamını almadan halen okadar online playeri varsa sizlere şunu diyeyim DH Yöneticisi XX kişisi senin gücün yetmedi AdanaMu yu yıkman seni bırak çakallarınında gücü yetmedi yetmeyecek. Reklam olur olmaz topic olur olmaz biz MuOnline i Türkiye yi temsil ederek tüm dünyaya duyuracagız sizler nekadar köstek olursanız olun kulaklarımızı tıkadık işimize bakıyoruz gelen gelir gelmeyen gelmez zorla servera sokmuyoruz ama uzun süreli emeklerinize saygısı olan playerla ilgilenen bir admin arıyorsanız AdanaMu yu tercih etmelisiniz. Reklam diye kesinlikle Cixtreme şikayet edecektir varsın etsin hiç sorun degil. MuOnline DonanımHaber bölümünde o kirli kan temizlenmedigi sürece ayaga kalkamayacakdır arkadaslar.

    Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyaq007


    quote:

    Orijinalden alıntı: [RA]Silici

    Öncelikle aleyküm selamda ben kısa konusmak istiyorum,bu bir soru şeklinde olucak.Peki kötü yorum yapılıyor emeğe önem verilmiyor ok anladım peki sevgili kardeşim server kuran arkadaşlar şimdiye kadar kurulan bütün serverların donanım haberde yazılanları kastediyorum.1-2 si hariç en uzun süre hangisi kaldı bana söleyin serverı kuran bir emek veriyorsa oynuyanda bir emek veriyo gerekiyo uykusuz kalıyo gerekiyo pc si yok gidip her gün para verip oyunu oynuyo ama birde bakıyo en uzun 3 ay sonra server iptal.Serverı kurmuşlar emek harcamışlar eyw karşılık beklenmiyomuş(bazıları hariç)onada tmm ama önemli olan karşılık beklemek değil sevmek gönül vermektir,zaten öyle değilmi.Şahsen çok seven ve gönül verenlerdeyim mu online'ı yaşım 24 10 senedir,aralıklı olarak oynuyorum ve hala bıkmadım.Playerların istediği tek şey uzun vadeli kesintisiz bir server ve kimseye kıyak geçmiycek bir server yemin ederim işim gücüm olmasa zaten ben kurucam...:=)
    Allahtan kısa konuşcaktım...:DNe diyelim bir işte başarılı olmak için ilk önce sevmek lazım ve birlik olup mu online mıza sahip çıkalım...Yazından dolayıda kutlarım kardeşim güzel bir konuya değinmişsin...

    Arkadasım işte yukarıdaki postlardan MethodMan arkadasımızın dedigi gibi bir muadana admini bir dh daki yöneticiye küfür etti diye buradan sınırsızca banlandı oysaki küfür eden kişi şuanda muadana ile yada adanamu ile uzakdan yakından ilgisi alakası kalmadıgı halde egoları tatmin etme adına halen bu forumdan uzaklastırıldılar. 3Senedir acık bir Türk serverinden bahsediyorsunuz acılıs tarihi 2007 Temmuz ve ben 2008 Ocak ayında girdim tanıştım o serverla ailem gibi oldu evim gibi oldu. Söyledigin gibi kimselere kıyak geçilmedi torpil olmadı. Eğerki torpil ve kıyak geçilseydi emin olunki şuanda o serverda diger kapanan serverlar gibi sönüp giderdi muonline ı yaşatma adına AdanaMu admini elinden geleni yapıyor serveri Almanya sunucusuna taşıdı FCV2005 bilirmisiniz bilmiyorum ama ZhyperMu ya FlareMu ya ve diger büyük serverlara WebSite yapan kişiden Orjinal site sağladı ve Son hedef olarak Orjinal Server Dosyası almaya geldi SCFMU Satiş sorumlusu Bet0x ile yaptıgı görüşmede bende oyunda GameMaster olarak bulundum ve anlaşma sağlandı SCFMU Team satış direktörü Türkiye de MuOnline oynanıyormu diye gercekden içler acısı bir soru sordu ve ilk Türk müşterimiz siz olacaksınız diye bir atıfda bulundu evet ilk Türk müşteri biz olacagız kimler ne derse desin adminimize kim ne derse desin seven seviyor bilen biliyor çamur atanda kendi kişiliklerini yansıtıyorlar. DH nın reklamını almadan halen okadar online playeri varsa sizlere şunu diyeyim DH Yöneticisi XX kişisi senin gücün yetmedi AdanaMu yu yıkman seni bırak çakallarınında gücü yetmedi yetmeyecek. Reklam olur olmaz topic olur olmaz biz MuOnline i Türkiye yi temsil ederek tüm dünyaya duyuracagız sizler nekadar köstek olursanız olun kulaklarımızı tıkadık işimize bakıyoruz gelen gelir gelmeyen gelmez zorla servera sokmuyoruz ama uzun süreli emeklerinize saygısı olan playerla ilgilenen bir admin arıyorsanız AdanaMu yu tercih etmelisiniz. Reklam diye kesinlikle Cixtreme şikayet edecektir varsın etsin hiç sorun degil. MuOnline DonanımHaber bölümünde o kirli kan temizlenmedigi sürece ayaga kalkamayacakdır arkadaslar.

    Saygılar.


    Gerçekten güzel konusmussun haklı oldugun noktalar var fakat torpil meselesini hiç açmayalım ki ben o serverde 2 yıl bulunmus biriyim,neler gördüm neler.Nelere şahit oldum fakat burda Adanamu'nun tanıtım topicinin olmaması gercektende haksızlık.
    Ama sadece bu haksızlık,diger konuları hiç acma bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HipmodeLs


    quote:

    Orijinalden alıntı: manyaq007


    quote:

    Orijinalden alıntı: [RA]Silici

    Öncelikle aleyküm selamda ben kısa konusmak istiyorum,bu bir soru şeklinde olucak.Peki kötü yorum yapılıyor emeğe önem verilmiyor ok anladım peki sevgili kardeşim server kuran arkadaşlar şimdiye kadar kurulan bütün serverların donanım haberde yazılanları kastediyorum.1-2 si hariç en uzun süre hangisi kaldı bana söleyin serverı kuran bir emek veriyorsa oynuyanda bir emek veriyo gerekiyo uykusuz kalıyo gerekiyo pc si yok gidip her gün para verip oyunu oynuyo ama birde bakıyo en uzun 3 ay sonra server iptal.Serverı kurmuşlar emek harcamışlar eyw karşılık beklenmiyomuş(bazıları hariç)onada tmm ama önemli olan karşılık beklemek değil sevmek gönül vermektir,zaten öyle değilmi.Şahsen çok seven ve gönül verenlerdeyim mu online'ı yaşım 24 10 senedir,aralıklı olarak oynuyorum ve hala bıkmadım.Playerların istediği tek şey uzun vadeli kesintisiz bir server ve kimseye kıyak geçmiycek bir server yemin ederim işim gücüm olmasa zaten ben kurucam...:=)
    Allahtan kısa konuşcaktım...:DNe diyelim bir işte başarılı olmak için ilk önce sevmek lazım ve birlik olup mu online mıza sahip çıkalım...Yazından dolayıda kutlarım kardeşim güzel bir konuya değinmişsin...

    Arkadasım işte yukarıdaki postlardan MethodMan arkadasımızın dedigi gibi bir muadana admini bir dh daki yöneticiye küfür etti diye buradan sınırsızca banlandı oysaki küfür eden kişi şuanda muadana ile yada adanamu ile uzakdan yakından ilgisi alakası kalmadıgı halde egoları tatmin etme adına halen bu forumdan uzaklastırıldılar. 3Senedir acık bir Türk serverinden bahsediyorsunuz acılıs tarihi 2007 Temmuz ve ben 2008 Ocak ayında girdim tanıştım o serverla ailem gibi oldu evim gibi oldu. Söyledigin gibi kimselere kıyak geçilmedi torpil olmadı. Eğerki torpil ve kıyak geçilseydi emin olunki şuanda o serverda diger kapanan serverlar gibi sönüp giderdi muonline ı yaşatma adına AdanaMu admini elinden geleni yapıyor serveri Almanya sunucusuna taşıdı FCV2005 bilirmisiniz bilmiyorum ama ZhyperMu ya FlareMu ya ve diger büyük serverlara WebSite yapan kişiden Orjinal site sağladı ve Son hedef olarak Orjinal Server Dosyası almaya geldi SCFMU Satiş sorumlusu Bet0x ile yaptıgı görüşmede bende oyunda GameMaster olarak bulundum ve anlaşma sağlandı SCFMU Team satış direktörü Türkiye de MuOnline oynanıyormu diye gercekden içler acısı bir soru sordu ve ilk Türk müşterimiz siz olacaksınız diye bir atıfda bulundu evet ilk Türk müşteri biz olacagız kimler ne derse desin adminimize kim ne derse desin seven seviyor bilen biliyor çamur atanda kendi kişiliklerini yansıtıyorlar. DH nın reklamını almadan halen okadar online playeri varsa sizlere şunu diyeyim DH Yöneticisi XX kişisi senin gücün yetmedi AdanaMu yu yıkman seni bırak çakallarınında gücü yetmedi yetmeyecek. Reklam olur olmaz topic olur olmaz biz MuOnline i Türkiye yi temsil ederek tüm dünyaya duyuracagız sizler nekadar köstek olursanız olun kulaklarımızı tıkadık işimize bakıyoruz gelen gelir gelmeyen gelmez zorla servera sokmuyoruz ama uzun süreli emeklerinize saygısı olan playerla ilgilenen bir admin arıyorsanız AdanaMu yu tercih etmelisiniz. Reklam diye kesinlikle Cixtreme şikayet edecektir varsın etsin hiç sorun degil. MuOnline DonanımHaber bölümünde o kirli kan temizlenmedigi sürece ayaga kalkamayacakdır arkadaslar.

    Saygılar.


    Gerçekten güzel konusmussun haklı oldugun noktalar var fakat torpil meselesini hiç açmayalım ki ben o serverde 2 yıl bulunmus biriyim,neler gördüm neler.Nelere şahit oldum fakat burda Adanamu'nun tanıtım topicinin olmaması gercektende haksızlık.
    Ama sadece bu haksızlık,diger konuları hiç acma bence.


    Senin ismin neydi 2 yıl geçirdim diyorsun ben manyaq007.




  • quote:

    Öncelikle teşekkür ederim konuyala ilgilendiğiniz için, bu benim için iyileşme demek çünkü bölüm yetkilisi dışında her hangi bir admin burayı kontrol etmiyor ya da üstün körü takip ediyordu bu şekilde bu öngörümü kırmış oldunuz.
    Bahsettiğim konunun somut kanıtını şu şekilde açıklıyorum.

    quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: ExtReme1®




    quote:

    Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

    Server resetlendi.



    Yeniden başarılar dilerim.

    Sanırım sunucu listesinde adınıza 2. * ekleniyor


    Mesajına bakınız.Bu mesajdan sonra üst konuda benim serverimin linkine * işareti konulmuş, oysaki resetlemelerde sadece ' işareti konmakta, bunun da kanıtı aşağıdadır.Yazdığı mesajdan sonra üst konu bir yönetici tarafından değiştirildi şeklinde değiştirilmişti.Bunu Xoßi isimli yöneticinin yapması imkansız o kuralları koyan Xoßi'dir çünkü.Diğer bir olayda bizim şikayetimizden dolayı rütbesi alınmış ama sanki hala yönetici gibi baktığı her konu saniyesine kilitleniyor değiştiriliyor vs.


    Reset atılması durumu :
    Sunucunun bir senesi dolmadan reset atılırsa sunucu isminin sonuna ' işareti eklenir. Sunucu 5 kere bu işareti alırsa o isimle üst listeye girme hakkını kaybeder ve kapalı sunucular listesinde sabit kalır.


    Mesajıma cevap verirseniz sevinirim.


    Özel mesajımı sizlerlede paylaşayım.Bu mesajıma neden cevap alamadım anladım sanırım.
    Umarım sizlerde anlamışınızdır, artık gizli kapaklı işleri.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyaq007


    quote:

    Orijinalden alıntı: HipmodeLs


    quote:

    Orijinalden alıntı: manyaq007


    quote:

    Orijinalden alıntı: [RA]Silici

    Öncelikle aleyküm selamda ben kısa konusmak istiyorum,bu bir soru şeklinde olucak.Peki kötü yorum yapılıyor emeğe önem verilmiyor ok anladım peki sevgili kardeşim server kuran arkadaşlar şimdiye kadar kurulan bütün serverların donanım haberde yazılanları kastediyorum.1-2 si hariç en uzun süre hangisi kaldı bana söleyin serverı kuran bir emek veriyorsa oynuyanda bir emek veriyo gerekiyo uykusuz kalıyo gerekiyo pc si yok gidip her gün para verip oyunu oynuyo ama birde bakıyo en uzun 3 ay sonra server iptal.Serverı kurmuşlar emek harcamışlar eyw karşılık beklenmiyomuş(bazıları hariç)onada tmm ama önemli olan karşılık beklemek değil sevmek gönül vermektir,zaten öyle değilmi.Şahsen çok seven ve gönül verenlerdeyim mu online'ı yaşım 24 10 senedir,aralıklı olarak oynuyorum ve hala bıkmadım.Playerların istediği tek şey uzun vadeli kesintisiz bir server ve kimseye kıyak geçmiycek bir server yemin ederim işim gücüm olmasa zaten ben kurucam...:=)
    Allahtan kısa konuşcaktım...:DNe diyelim bir işte başarılı olmak için ilk önce sevmek lazım ve birlik olup mu online mıza sahip çıkalım...Yazından dolayıda kutlarım kardeşim güzel bir konuya değinmişsin...

    Arkadasım işte yukarıdaki postlardan MethodMan arkadasımızın dedigi gibi bir muadana admini bir dh daki yöneticiye küfür etti diye buradan sınırsızca banlandı oysaki küfür eden kişi şuanda muadana ile yada adanamu ile uzakdan yakından ilgisi alakası kalmadıgı halde egoları tatmin etme adına halen bu forumdan uzaklastırıldılar. 3Senedir acık bir Türk serverinden bahsediyorsunuz acılıs tarihi 2007 Temmuz ve ben 2008 Ocak ayında girdim tanıştım o serverla ailem gibi oldu evim gibi oldu. Söyledigin gibi kimselere kıyak geçilmedi torpil olmadı. Eğerki torpil ve kıyak geçilseydi emin olunki şuanda o serverda diger kapanan serverlar gibi sönüp giderdi muonline ı yaşatma adına AdanaMu admini elinden geleni yapıyor serveri Almanya sunucusuna taşıdı FCV2005 bilirmisiniz bilmiyorum ama ZhyperMu ya FlareMu ya ve diger büyük serverlara WebSite yapan kişiden Orjinal site sağladı ve Son hedef olarak Orjinal Server Dosyası almaya geldi SCFMU Satiş sorumlusu Bet0x ile yaptıgı görüşmede bende oyunda GameMaster olarak bulundum ve anlaşma sağlandı SCFMU Team satış direktörü Türkiye de MuOnline oynanıyormu diye gercekden içler acısı bir soru sordu ve ilk Türk müşterimiz siz olacaksınız diye bir atıfda bulundu evet ilk Türk müşteri biz olacagız kimler ne derse desin adminimize kim ne derse desin seven seviyor bilen biliyor çamur atanda kendi kişiliklerini yansıtıyorlar. DH nın reklamını almadan halen okadar online playeri varsa sizlere şunu diyeyim DH Yöneticisi XX kişisi senin gücün yetmedi AdanaMu yu yıkman seni bırak çakallarınında gücü yetmedi yetmeyecek. Reklam olur olmaz topic olur olmaz biz MuOnline i Türkiye yi temsil ederek tüm dünyaya duyuracagız sizler nekadar köstek olursanız olun kulaklarımızı tıkadık işimize bakıyoruz gelen gelir gelmeyen gelmez zorla servera sokmuyoruz ama uzun süreli emeklerinize saygısı olan playerla ilgilenen bir admin arıyorsanız AdanaMu yu tercih etmelisiniz. Reklam diye kesinlikle Cixtreme şikayet edecektir varsın etsin hiç sorun degil. MuOnline DonanımHaber bölümünde o kirli kan temizlenmedigi sürece ayaga kalkamayacakdır arkadaslar.

    Saygılar.


    Gerçekten güzel konusmussun haklı oldugun noktalar var fakat torpil meselesini hiç açmayalım ki ben o serverde 2 yıl bulunmus biriyim,neler gördüm neler.Nelere şahit oldum fakat burda Adanamu'nun tanıtım topicinin olmaması gercektende haksızlık.
    Ama sadece bu haksızlık,diger konuları hiç acma bence.


    Senin ismin neydi 2 yıl geçirdim diyorsun ben manyaq007.

    Benim ismimi o serverin adminide o serverin playerleride iyi bilirler ama boşkoy,bu bölüme fazla ugramıyorum zaten boşuna tartışma cıkarmak istemem.Bu arada 2 yıl demişim pardon.2009'un agustosuna kadar oynamış birisiyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK


    quote:

    Öncelikle teşekkür ederim konuyala ilgilendiğiniz için, bu benim için iyileşme demek çünkü bölüm yetkilisi dışında her hangi bir admin burayı kontrol etmiyor ya da üstün körü takip ediyordu bu şekilde bu öngörümü kırmış oldunuz.
    Bahsettiğim konunun somut kanıtını şu şekilde açıklıyorum.

    quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: ExtReme1®




    quote:

    Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

    Server resetlendi.



    Yeniden başarılar dilerim.

    Sanırım sunucu listesinde adınıza 2. * ekleniyor


    Mesajına bakınız.Bu mesajdan sonra üst konuda benim serverimin linkine * işareti konulmuş, oysaki resetlemelerde sadece ' işareti konmakta, bunun da kanıtı aşağıdadır.Yazdığı mesajdan sonra üst konu bir yönetici tarafından değiştirildi şeklinde değiştirilmişti.Bunu Xoßi isimli yöneticinin yapması imkansız o kuralları koyan Xoßi'dir çünkü.Diğer bir olayda bizim şikayetimizden dolayı rütbesi alınmış ama sanki hala yönetici gibi baktığı her konu saniyesine kilitleniyor değiştiriliyor vs.


    Reset atılması durumu :
    Sunucunun bir senesi dolmadan reset atılırsa sunucu isminin sonuna ' işareti eklenir. Sunucu 5 kere bu işareti alırsa o isimle üst listeye girme hakkını kaybeder ve kapalı sunucular listesinde sabit kalır.


    Mesajıma cevap verirseniz sevinirim.


    Özel mesajımı sizlerlede paylaşayım.Bu mesajıma neden cevap alamadım anladım sanırım.
    Umarım sizlerde anlamışınızdır, artık gizli kapaklı işleri.





    Daha ne olsun açıkca belli hersey. Herkes biliyor ama bilenler sadece user lar. Hangi bir admin veya yönetici gelip burada bunu görsünki yada neden görmek istesin. Bir söz var ''Kazan ...tum kara demez'' herşey ortada yani tek bir delikanlı helal süt emmiş bir yönetici çıkar şu kirli kanı temizler bizde rahata kavuşuruz şurada 1-2 kişinin maskarası olmuş bir bölümü kurtarmakdan bahsediyoruz. Neyse iyi yakalanmış zaten bir yerden açık verecekleri kesindi. Şimdide yok biz yapmadık desinler. Yada yönetici gelir siler şimdi. :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.