Şimdi Ara

MuOnline Bölümü Üyelerine. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yanlışlıkla mı vermişler rütbelerinizi. :D Az önce ikinizde Binbaşıydınız sihirli değnek dokundu sanırım bir anda iki sevilmeyen kişi buraya Yönetici oldu bravo vallahi. Userlarla sorunu olan kişileri neden yönetici yapıyorlar ki. Aslında hiç bilinmedik kimseyi tanımayan iki kişiyi getirip koyucaksın ohh ne güzel ne sizin başınız agrıyacak ne bizim.
  • Arkadaşlar konuya yazamasamda hemen hemen her gün takip etmeye çalıştım. Bölümdeki mevcut ve son durum hakkında sizleri bilgilendireceğim.

    Bölümdeki sevrer konularına yazılan yorumlar için yönetim olarak yapabileceğimiz çok fazla şey yok. Özellikle olumsuz yorum yazanlar en nihayetinde bu bölümün takipçileri. Aranızdaki diyaloğun gelişmesi ile bu olumsuz yorumların önüne geçilebilir. Fakat bu olumsuz yorumlar kurallar dışı ise bunları şikayet ederek silinmesine yardımcı olabilirsiniz. Burada önemli ayrıntı, şikayet edilen her mesajın silinmeyebileceği gibi, mesajların şikayet edilmeden de silinebileceğidir. Bölümdeki yöneticilerimiz bu tür mesajları ayırt edip gerekli müdahaleyi yapacaklardır. Hangi mesajlara yaptırım uygulanabileceği hakkında bilgi almak isteyenler, foruma üye olurken kabul ettiğiniz forum anlaşmasına bakabilirler.

    Forum Anlaşması için lütfen tıklayınız.

    Yönetim kademesi olarak yönetici arkadaşlarımız ile her daim gerek forum içinden gerekse MSN üzerinden iletişim içindeyizdir. Ek olarak pek çok yönetici arkadaşımın MSN lisitesinde üyelerde bulunmaktadır. Bende kendi adıma üyelerin kural dışı durumları bana bildirmelerinde kısa zaman içinde gerekli müdahaleyi yaparım. Yukarıda gizli kapaklı olarak anlattığınız iş böyle bir iletişim esnasında yanlış bilgilendirme neticesinde yapılan yanlış değiştirme işlemidir. Bu durum neticesinde gizli kapaklı bir durum olduğunu düşünmeniz gayet doğaldır. Ancak sizlerin idda ettiğiniz gibi herhangi bir hesap paylaşımı söz konusu değildir.

    Mu Online bölümünün şu anki aktifliği göz önüne alındığında alt forumlara ayrılmasını düşünmüyoruz. Günlük gönderilen mesaj sayısı, yeni açılan konu sayısı az olduğu için, alt başlık açılması bölünme yapacaktır. Şimdilik mevcut düzenden devam edeceğiz.

    Yukarıda bir arkadaşımın hesap paylaşımı konusunda bir takım iddaları vardı. Eğer mümkün ise; tanıdık vasıtası ile üyelere ban atacağını ağzından kaşıran kişiyi, kimin şifresini bildiğini ve nasıl ban atılacağını bana yazarsa çok sevinirim. Onlarında hakkında da inceleme yapılacaktır. Burada şunu belirtmek istiyorumki, moderatörler ban atamaz. Üyeler hakkında verecekleri her uyarılar onaylanması için admin onayına düşerler. Bu uyarılar onaylanmadan, üye uyarı alamaz, ceza alamaz veya forumdan uzaklaştırılamaz. Bölümdeki yönetici arkadaşlarımızın birisine sınırsız uzaklaştırma vermesi üye hakkında özel işlem gerektiren bir durumdur. Sınırsız uzaklaştırma yönetimin ortak kararı ile verilir. Bölümde bir yöneticinin kararı ile uzaklaştırma olmaz.

    Bölümde yapılan son düzenleme ile Xoßi ve ExtReme1® MU Online bölümlerinde yetkili olarak görevlerine devam edecekler. Daha önceden bölümdeki rahatsızlıktan ötürü ExtReme1® nin görevi bir süre askıya alınmıştı. Yaptığım değerlendirme ve inceleme neticesinde, bölüm için faydalı olacağına inandığım Burak arkadaşımıza yetkileri tekrar verilmiştir. Bundan sonrası için tüm bölüm müdavimlerinden özel ricalarım olacak.

    Daha önceden kural ihlalleri sebebi ile forumdan sınırsız olarak uzaklaştırma alan üyelerin durumları devam edecektir. Şu konuda bilinçli şekilde o konuyu gündeme getirmeye çalıştığınız aşikardır. Ancak alınan karardan dönülmesi şu an için söz konusu değidir.

    Bölüm içinde görevde olan arkadaşlarımız mevcut kuralları uygulamaya devam edecekler. Yönetici arkadaşlarıma yönelik olarak açacağınız her türlü konu silinecektir. Burada yöneticilerin yaptırımlarından, kuralları uygulamada gördüğünüz yanlışlıklardan ötürü konu açmayınız. Bu tip bildirimler için forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabileceğiniz gibi banada özel mesaj gönderebilirsiniz. Ancak göndereceğiniz mesajlarda lütfen açık olarak durumu anlatınız. İhtimaller ile zaman kaybetmenin hiç birimize faydası olmayacaktır. Bende mümkün mertebe tarafınıza bilgi vermeye çalışacağım.

    Yine, görevli arkadaşlarımıza bölüm içerisinde kuralları uygulamada yardımcı olmanızı istiyorum. Yöneticilerimiz bölümün düzeni için sadece kuralları uygulayacaklar. Yine her türlü eleştirilerinizi kendilerine veya bana özel mesaj yolu ile bildirebilirsiniz. Kurallar ile ilgili eleştiriniz veya kural değişikliği talebiniz var ise, hangi kuralı ne şekilde değiştirmek istediğinizi, değiştirme sebebinizi belirtmenizi istiyorum. Yönetim olarak değerlendirip gerekli görüldüğünde değişim olabilecektir.

    Tekrar üstüne basarak belirtmek istiyorumki, bölümdeki yönetici arkadaşlarıma sataşmayınız. Onlar burada bölümün düzeni için gönüllü olarak çalışmaktadırlar. Onların sağlıklı şekilde görev yapabilmelerine engel olabilecek her türlü duruma bizzat ben müdahil olacağım. Bu mesajımı her arkadaşım lütfen bir uyarı olarak görsünler. Bölümün hareketi, aktif üye sayısı, mesaj gönderimi göz önüne alındığında bu bölümde olmaması gereken sorunların halen sürdürülmesi durumunda sorun çıkaran arkadaşlarımın bölüme mesaj gönderimi süresiz olarak kısıtlanacaktır. Bölüm içerisinde kurallar dahilinde, olması gerektiği gibi her türlü paylaşıma açığız. Ancak bilinçli olarak bu amaçtan sapmaya yönelik hareketlerde bulunan arkadaşlarımız için toleransımız bu uyarı mesajı ile sınırlıdır.

    Yönetici arkadaşlarımı sevmek zorunda değilsiniz, ancak saygı duymak zorundasınız. Ve bilmelisiniz ki onlar bu bölümde görevlidirler. Üst yönetim olarak kendilerine güvenimiz tamdır. Bölüm içerisindeki gerekli müdahaleyi düzenlemeyi layıkıyla yapacaklardır.

    Konuya öneri ve tavsiye gönderen diğer tüm arkadaşlarımızın önerilerini tek tek inceleyip, gerekli olan değişiklikleri en kısa zamanda bölüme uygulayacağız. Yine görüş bildirmek, tavsiyede bulunmak istediğinizde yönetici arkadaşlarıma veya bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

    Tüm Mu Online sever arakadaşlarıma iyi forumlar diliyorum.

    Saygılar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.