Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • BİZ KİMİZ

    BFTURK E-Sport 27/04/2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu tarihte tamamen Battlefield serisi üzerine yoğunlaşan takımımız o dönemin en popüler FPS oyunlarından Battlefield Bad Company 2 temalı bir web sitesi ve Battlefield Bad Company 2 oyun sunucusu satın alarak Espor faaliyetlerine başlamıştır. Kurmuş olduğu serverler üzerinden birlikte oyun oynamakta olduğu bir çok oyuncu kendi talepleriyle takıma katılmış ve takımın oyuncu sayısı oldukça artmıştır.

    E-spor faaliyetlerine Battlefield Bad Company oyunuyla başlayan takımımız Battlefield 3'ün çıkışından hemen sonra Elektronik Süper Lig (ESL)’ye katılarak Avrupa arenasında yerini almıştır. Yoğun antrenman temposu ve takımın alışma sürecinden sonra birbirinden ünlü takımlarla rekabet eden takımımız; 100’ün üzerinde yabancı ve yerli takım arasından “8vs8 Conquest Liginde 2 ay süreyle zirvede yer almayı başararak adını Battlefield camiasına duyurmayı başarmıştır. Bu başarı bugüne kadar ülkemiz takımlarının elde ettiği en yüksek başarı olup birçok haber sitesi ve yapımcı tarafından takımımıza övgü dolu yazılar yazılmıştır.
    Battlefield Türk günümüzde ise "Bize her yer savaş alanı" sloganıyla E-spor olma yolunda ikinci adımını atarak Türkiye’de ve dünyada milyonlarca oyuncunun takip ettiği , Riot Games tarafından yapılan League of Legends ve Valve tarafından yapılan Dota 2 oyununda da başarı hedefleyen takımlar kurma çalışmalarına başlamıştır.
    Bu süre zarfında gerek internet sitemiz üzerinden yapılan başvurular gerekse takım yönetiminin belirlediği oyuncularla yapılan uzun süren görüşme ve deneme süreci sonunda belirlenen kadrosu ile savaş alanlarına ilk adımı atmıştır.
    Ülkemizde sürekli gelişmeye devam eden e-spor kavramına desteğini arttırarak sürdüren Battlefield Turk E-spor kapısı bir takıma dahil olup e-sporun heyecanını yasamak isteyen, amatör oyunculuktan profesyonel oyunculuğa geçmek isteyen, sponsorlar tarafından desteklenen belirli kuralları ve seviyesi olan takımların bünyesine katılmak isteyen tüm oyunculara kapımız belirli şartlar çerçevesinde açıktır. Şüphesiz ki bu sektördeki takımlara verilecek her türlü destek E-spor pazarının büyümesine ve dünyadaki gibi popüler ve büyük bir markete dönüşmesini sağlayacaktır.
    Battlefield Türk E-spor olarak ülkemizde ve dünyada yapılan tüm turnuva ve organizasyonları takip etmekteyiz. Tüm yapılan organizasyonlarda başarı hedefiyle yola çıkan ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren takımlarımız birçok başarıya imza atmışlardır.
    Ülkemizde sürekli gelişmeye devam eden e-spor kavramına desteğini arttırarak sürdüren Battlefield Turk E-spor kapısı bir takıma dahil olup e-sporun heyecanını yasamak isteyen, amatör oyunculuktan profesyonel oyunculuğa geçmek isteyen, sponsorlar tarafından desteklenen belirli kuralları ve seviyesi olan takımların bünyesine katılmak isteyen tüm oyunculara kapımız belirli şartlar çerçevesinde açıktır. Şüphesiz ki bu sektördeki takımlara verilecek her türlü destek E-spor pazarının büyümesine ve Dünyadaki gibi popüler ve büyük bir markete dönüşmesini sağlayacaktır.

    MİSYONUMUZ :

    BFTURK Esport'un misyonu ülkemizde bulunan oyuncuları hem sportif alanda geliştirerek geleceğe taşımak, profesyonel oyunculuk konusunda bilinç sahibi öz güveni gelişmiş, sorumluluk alan, yeteneklerini ve aklını kullanabilen, ahlaki olgunluğa erişmiş oyunculardan oluşan takımlar ile birlikte oyun dünyasının kalitesini ve memnuniyetini arttırıp oyuncularımız ile yerel ve uluslararası organizasyonlarda başarılar kazanıp Espor dalında öncü olmaktır.

    VİZYONUMUZ

    - BFTURK E Sport marka değeri olan, geniş kitlelere hitap eden bir spor kulübü haline getirerek;
    - Daha fazla bireye espor yapma imkânı sağlamak,
    - Dünya standartlarında oyuncular yetiştirmek,
    - Takım ve bireysel sporlarda başarıyı yakalamak,
    - Kurumsal kimliği ile Espor dünyasına katkıda bulunan bir spor kulübü haline gelebilmektir.

    BFTURK Esport olarak 3 yılı aşkın süredir bir çok konuda kendi alanında oyuncu kitlelerine direkt olarak erişmeyi hedeflemiştir ve bu hedeflerini büyük ölçüde kendi imkanları ile gerçekleştirmiştir.
    Bunlar nelerdir ?

    1-Yeni çıkan oyunlar hakkında gerek sitemiz üzerinden gerekse yerel basına sunduğumuz makaleleri hazırlayarak.
    2-Oyuncuların bu oyunlar hakkında anlayamadıkları veya eksik kaldıkları noktada forumumuzda tartışma konuları açarak sorunların çözümüne katkı sunarak.
    3-Yine kendi imkanlarımız ile satın aldığımız oyun sunucuları ile oyuncuların sevdikleri oyunu rahatça oynama fırsatı sunarak.
    4-Ülkenin dört bir yanında birbirlerinden ayrı ve bağımsız oynayan oyunculara Sesli Sunucu satın alarak hepsini bir arada, sesli iletişim imkanı sunarak kitlelerin bir arada tutunmasını ve tanışmasını sağlayarak
    5-Ülkenin en yetenekli oyuncularından oluşan takımları bir araya getirerek hem yurtiçinde hem de yurtdışında bugüne kadar elde edilemeyen başarıları sağlayarak

    BATTLEFİELD TAKIMIMIZ

    2010 yılında kurulan ve Battlefield Bad Company ile oyun hayatına başlayan takımımız bir çok oyuncuya server desteği ve forum hizmeti sağlayarak alt yapısını sağlamlaştırmış ve kısa süre içerisinde sevilen, saygı duyulan herkesin katılım gösterdiği bir takım haline gelmiştir.

    Battlefield 3'ün çıkışından hemen sonra Elektronik Süper Lig (ESL)’ye katılarak Avrupa arenasında yerini almıştır. Yoğun antrenman temposu ve takımın alışma sürecinden sonra birbirinden ünlü takımlarla rekabet eden takımımız; 100’ün üzerinde yabancı ve yerli takım arasından “8vs8 Conquest Liginde 2 ay süreyle zirvede yer almayı başararak adını Battlefield camiasına duyurmayı başarmıştır. Bu başarı bugüne kadar ülkemiz takımlarının elde ettiği en yüksek başarı olup birçok haber sitesi ve yapımcı tarafından takımımıza övgü dolu yazılar yazılmıştır.


    *ESL NEDİR?
    ESL ligi elektronik oyun karşılaşmalarının en ciddi ve en profesyonel hazırlandığı bir platform ve bu ligi dünyanın dört bir yanından oyuncular ziyaret ediyor ve ESL ‘ye kısaca E-sporun kalbi diyebiliriz.

    Böyle bir ligte Hem yabancı rakiplerimizi hemde Türkiye'deki diğer ciddi takımları yenerek birincilik koltuğuna oturduk Takımımız 46.lık sırasından 1.lik koltuğuna büyük bir ivme ile üstüste 17 ve toplamda 20 maç kazanarak gelmiştir.


    BATTLEFIELD BAŞARILARIMIZ

    ESL DE KAZANDIĞIMIZ MAÇLAR

    BFTurK CLAN vs. TURK CLAN
    BFTurK CLAN vs. The Fallen Unit
    BFTurK CLAN vs. United Front
    BFTurK CLAN vs. ReSpawn
    BFTurK CLAN vs. Bulgarian Gaming
    BFTurK CLAN vs. n!Core bf3
    BFTurK CLAN vs. DEXTRA
    BFTurK CLAN vs. PURE
    BFTurK CLAN vs. Brutality Corps
    BFTurK CLAN vs. EFFECT
    BFTurK CLAN vs. ggggggxx
    BFTurK CLAN vs. HardAttack
    BFTurK CLAN vs. Modern Hussary
    BFTurK CLAN vs. Team UNIR
    BFTurK CLAN vs. PuBBeN XerXeZ
    BFTurK CLAN vs. The T-Birds BF3
    BFTurK CLAN vs. Team AnVil
    BFTurK CLAN vs. TheyKickAss.BF3
    BFTurK CLAN vs. ThoR Clan
    BFTurK CLAN vs. United Front

    ÖRNEK MAÇ SONUCU :

    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu




    ESL EUROPE CONQUEST 8 VS 8 MODUNDA ALMIŞ OLDUĞUMUZ 1.LİĞİMİZ.

    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu




    BATTLEFİELD YAPIMCISI DANİEL MATROS'UN ESL 1.LİĞİMİZİ RESMİ TWİTTER ADRESİNDEN YAYINLADIĞI TWEET

    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu



    Basında Biz :http://goo.gl/cKLs1F

    Oyuncularımız :http://goo.gl/62jCV2

    Sunucularımız :

    Dünyada ilk defa bir Türkiye serveri BFTURK CLAN sayesinde dünya sıralamasında 26.lığa yükselmiş olup sunucumuza günlük ortalama 1200 kişinin katılımı sağlanmaktadır.

    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu

    Kingston BFTURK CLAN Conquest Server :http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/36fbe481-1cb9-45ef-9e5c-7ab15b7f804e/KINGSTON-BFTURK-CLAN-CONQUEST-SERVER-battlefieldturk-com/

    Kingston BFTURK CLAN Mıx Mode Server : http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1458af99-e71d-4f1d-ac72-479a7f6cbbbb/KINGSTON-BFTURK-CLAN-MIX-MODE-SERVER-battlefieldturk-com/

    Resmi Sponsorumuz Kingston'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.



    İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ:

    E-POSTA: admin@battlefieldturk.com

    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu


    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedic-Tr -- 1 Aralık 2017; 14:5:28 >







  • iyi işler başarmanız dileğiyle dostum.
  • Çok teşekkür ederim
  • Yeni oyun yeni dostluklar herşeye yeni bir başlangıç yapıyoruz Battlefield 3 ile umarım herşey güzel olur ve sefer Türk'ün adını tüm dünya birlik beraberlik içinde duyar
  • yeni oyun yeni dostluk yeni başlangıc oyun oynamak güzeldir

    bizimle oynamak bi baska güzeldir tabi
  • yeni oyun yeni bir baslangıc herkese bf3 doneminde basarılar
  • Büyük işler başarıcağımıza inanıyorum :)
  • yeni konu yeni arkadaşlar ve yeni bir oyun. taze hava soluyor gibiyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 27 Eylül 2011; 17:41:04 >
  • [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    Heyecan hat safhada :D
    Betada oynamak isteyenler varsa eklesinler; Paramedic-Tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedic-Tr -- 22 Ocak 2014; 10:27:22 >
  • BF3 te, aksiyon ve eğlence dolu dakikaların anlayış ve dostluk esaslarına dayalı olmasını temenni ediyorum.
    Herkese hayırlı olsun.
  • Ksa ve öz bir açiklama , herkezi aramiza bekleriz
  • hayırlı olsun
  • Beta'dan birkaç görüntü koyalım konu şenlensin


    [simg]http://imgur.com/t4ltO.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/LbP1c.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/NkCLZ.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/qdfNq.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/Omal0.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/dQunA.png[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/YoEs1.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/b7KTS.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/4vNBX.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/0EFOo.jpg[/simg]
    [simg]http://i.imgur.com/JiL7O.jpg[/simg]
  • Betadan çektiğim görüntüler ile bi galeri oluşturdum ,akşama da video çekmeyi düşünüyorum
    http://trboss.imgur.com/bf3_beta#W6nHE
  • Adamı bıçaklarken gözler kaymış ya çok komik
  • Ne key geldi ne live chat e ulaşabildim nisbet yapar gibi albüm oluşturmuş bir de video çekeceğim diyorsun abi acı lütfen bana ..)
  • gece girdim. ultra ayarda 45-80fps arası oynadım gayet akıcı. hem de 11.7sürücüsüyle. akşam 11.10u kurup deniycem de yaw yine metro haritası. dün caspian border oynatılan bi server sahibini ekledim rica etsem belki girerim diye.
    şimdi baktım serverlerde caspian border yok. ne şans be.
  • İlk basede ultra ayarlarda 45-60 arası değişti fps ama kapalı alanlarda ikinci ve ücüncü basede 60-80 arası oldu fps.Hiç kasma veya takılma ile karşılaşmadım.
  • SS ler 10 numara
  • Beta nasıl gidiyor biz oynayamiyoruz yorumları alalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revalation -- 30 Eylül 2011; 1:19:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.