Şimdi Ara

Muntari ile prensipte anlaşılmış (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: al-pacino11

Muntari ile prensipte anlaşılmış

kısaca muntari

Hacı sekmeleri kapat lag yapıyosun.

Bu arada zenci iyidir beyler.

• Orta saha harika olur,sol açığa türk gurbetçi genç alırsan idare ederiz

Psn: Galifianakiss
  • Desenize, Sabri'ye yedek kulübesi gözüktü o zaman.

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

sadece selçuk ile muntarinin yerini değiştir, tamamdır.
    muntari sol iç oynar şu günkü kadromuza göre...

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Bonservissiz Muntari alıyoruz beyler, daha ne olsun?

+1905. ben derdimi anlatamıyorum. millet drogba forlan laflarından çoştu. artık muntari filan beğenmiyor

Yanlız Muntari gibi adamı bonservissiz alıyoruz buna söyleyecek bir şey yok tabiki ama muntari geldi diye sol kanat boşlanırsa o zaman sezon boyunca bol bol söyleniriz...

Kadro böyle olmalı muntari gelirse selçukla performansa göre değişir

Orijinalden alıntı: Egzap

Kadro böyle olmalı muntari gelirse selçukla performansa göre değişir

Stoperler Gökhan Zan ve Servet

Doğum tarihi: 27.08.1984

Özellikle Play-Off döneminde takım hem fiziksel hem mental olarak yorgun olacak. Sen bu süreci Selçuk ve Melo ile geçerim dersen hata yaparsın. Bu yüzden Muntari gibi bir adamı sıfır bonservisle alma durumun varsa düşünmeden alacaksın.
  • millet orta sahaya beyniyle oynayan oyuncuları doldururken bizler kasapların alayını koyduk orta sahaya (selçuk hariç)

Tamam xavi iniesta xabi alonso beklemiyoruz ama bi takıma bi tane gattuso yeter fazlası kimyayı bozar.
  • edit;

Geçen sene BAM dan sonra Melo Muntari Selçuk 3 lüsünü getirene teşekkür etmek gerekir, haklarını yemeyelim

Orijinalden alıntı: MajestiC

millet orta sahaya beyniyle oynayan oyuncuları doldururken bizler kasapların alayını koyduk orta sahaya (selçuk hariç)

Tamam xavi iniesta xabi alonso beklemiyoruz ama bi takıma bi tane gattuso yeter fazlası kimyayı bozar.

bence melo senin dediğin kategoriye giriyor melonun oynadığı futbolun yarısı kasap,mücadeleci yarısı beyin, yani iyi pas dağıtıyor bence dikine iyi pas atıyor. Muntaride yırtıcı bir orta saha rakipleri yorar gibi geliyor bana takımda böyle birine ihtiyaç vardır. melo tam olarak bu değil yani kasabın iyisi diyelim, fiziksel olarak muntari tam bir hayvan kalıyor melo nun yanında.

Orijinalden alıntı: FearMaster

İnşallah doğrudur. Bilen bilir, bu adamı çok istiyorum.

Faydalı olur,bu adamı izleyip de mi eleştiriyor millet izlemeden mi eleştiriyor bilemiyorum,bu adamı geçen yıl gördüm sık sık ve bu adam iyi bir oyuncu.Yalnız ne kadar masrafı oldu,ne kadar garanti para alacak onlar da önemli.Podolski gibi,manyak paralar alıp,agrsiflik yapıp canı isteyince bavulunu alıp gidebilecek futbolcular çok risklidir.Futbolcu alırken psikolojileri çok önemli.Podolski hem Bayern Munihte hem Alman Milli takımında hemde Köln de hep sorunlu futbolcu oldu.
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Bildiğim birşey varsa oda muntarinin ligde çok kırmızı göreceği ve çok adam sakatlayacağıdır

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bildiğim birşey varsa oda muntarinin ligde çok kırmızı göreceği ve çok adam sakatlayacağıdır

takım psiko doldu. mevzu çıkarsa mahvederiz yemin ediyorum.

ama olsun , ruhsuzlarla dolu olucağına kasaplarla dolu olsun

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

millet orta sahaya beyniyle oynayan oyuncuları doldururken bizler kasapların alayını koyduk orta sahaya (selçuk hariç)

Melo götüyle mi oynuyor canım kardeşim? Hazırlık maçlarını biraz takip ettiysen ne demek istediğimi anlarsın.

izledim tüm hazırlık maçlarını

evet iyi paslar dağıtıyor ama geçen sene bam dan sonra olumlu 10 pas yapan adam bile bu takımda çok zekiymiş gibi görünür ki ben zaten melonun oyununa laf etmedim kasaplıktan kastım çok belli sert oynamak yani. Yanlış anlaşılmasın Melo bu takımın orta sahasına kesinlikle çağ atlatmıştır bu inkar edilemez ama ama kart görmeye çok müsait olduğuda inkar edilemez. Gattusa benzetmesi de bu konu içindi. Yoksa Gattuso iyi oyuncu değil diyen bir futbolsever bulamassın dünyada...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Melo götüyle mi oynuyor canım kardeşim? Hazırlık maçlarını biraz takip ettiysen ne demek istediğimi anlarsın.

izledim tüm hazırlık maçlarını

evet iyi paslar dağıtıyor ama geçen sene bam dan sonra olumlu 10 pas yapan adam bile bu takımda çok zekiymiş gibi görünür ki ben zaten melonun oyununa laf etmedim kasaplıktan kastım çok belli sert oynamak yani. Yanlış anlaşılmasın Melo bu takımın orta sahasına kesinlikle çağ atlatmıştır bu inkar edilemez ama ama kart görmeye çok müsait olduğuda inkar edilemez. Gattusa benzetmesi de bu konu içindi. Yoksa Gattuso iyi oyuncu değil diyen bir futbolsever bulamassın dünyada...

katılmıyorum hazırlık maçlarındaki en açık görülen şey rakip alanda iyi paslaştığımız . Bunun baş kahramanları selçuk ve melo. Real madrid maçında beni gördüğüm rakipten topu aldıktan sonra kendi yarı sahamızdan pres i yiyince çıkamamız eğer rakip alana geçersek bireysel hatalar dışında iyi paslaşıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.