34 lig maçı + 6 Play-Off maçı + Türkiye Kupası var, bu süreci Selçuk-Melo ile geçerim diyorsan hata yaparsın.
Allah korusun olası bir Melo sakatlanması yada Kırmızı Kart durumunda Ceyhun Gülselam mı yoksa Muntari mi daha iyi oynar ön Liberoda ?
muntari denilen adam maç başına alacaklarıyla 2.5milyon eurodan aza imza atmaz,sen bu adamı +2 için sırf bonservisi beleş diye alıyorsan yazıklar olsun..
ardadan gelen tüm parayı verin alın şu podolski yi dar gelirliliğin alemi yok
Devre arasından sonra takım fiziksel olarak düşüşe geçecek, akabinde de mental sorunlar ortaya çıkacak. Ayhan'la, Ceyhun'la idare ederim diyorsan eyv, ama olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Devre arasından sonra takım fiziksel olarak düşüşe geçecek, akabinde de mental sorunlar ortaya çıkacak. Ayhan'la, Ceyhun'la idare ederim diyorsan eyv, ama olmaz.
Afrika Kupası da var ama.
@ ghostriderx
Afrika Kupası 1 ay sürüyor yanılmıyorsam. Dinlenme süreci, tekrar toparlanma derken 1.5-2 ay olsun. O süreçte Selçuk, Melo + Ayhan, Yekta, Ceyhun, Sabri idare eder seni. Ya sonrası? Ki sadece play-off dönemi için bile almak gerek bu adamı.
4-3-3'te sol açık nerde varsa artık dünya kadar yaygara kopartılıyor.
Bence kadromuz bu olmalı
Buraya da ekleyelim ki yanlış anlama ortadan kalksın,
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
Muntari - Drenthe - Benayoun Bonservissiz
Riera 4 mil €
Bu dörtlü ile anlaşılmış 2 tercih yapılacakmış. (Ben olsam Muntari-Riera (1) | Muntari-Drenthe (2) tercih ederdim)
Ayrıca Asamoah Gyan teklif edilmiş (8 Mil €) düşünülüyormuş.
Olay bu. Muntari'yi alıp transferi kapatma gibi bir durum yok, sol tarafa da adam alınacak.
Gündemdeki isimlere baktığımızda en doğru tercih Muntari ve Riera ikilisi olarak gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
Bence kadromuz bu olmalı
kazım la elmanderin yerini değiştirseydin bare
quote:
Orijinalden alıntı: tony hawk
Bence kadromuz bu olmalı
7 yabancı var kadroda hacı
Muntari'nin ilk 11 için alındığını sanmıyorum ben de aldılarsa, yabancı sınırı olmasa koyardık ilk 11'e ama sınır olduğundan dolayı ileride rotasyon, sakatlık gibi durumlarda kullanılmak için alınıyordur.