Şimdi Ara

MuMasteR Online. 97d+New items+Custom! /POST (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıcam böyle makinaya ya zırt pırt hata vermeye başladı onunla uğraşıyorum açınca buraya yazıcam.

• Tahmini Ne Zaman Acılır
    cankutt_01@windowslive.com(Msn)

BoldTeaM Leade®
  • Mu-Master Client'in İCindeki Datalari Fln Baska Bir Cliente Atarak Giriordum Bu Pacth Surup Gibi Geldi:)

Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_

Mu-Master Client'in İCindeki Datalari Fln Baska Bir Cliente Atarak Giriordum Bu Pacth Surup Gibi Geldi:)

Musti Tam Biz Gidiyoruz Sen Geliyosun Olacak İş Mu Şu Sıralar Senle Kasmak Bi Kısmet Olmadı Hadi Hayılısı Bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoldMg -- 9 Mart 2009; 21:41:55 >

BoldTeaM Leade®
  • Ben Napayım Cafede Bi Taratiom Dosyayımı Virus Kaynıor

Bi Benimkinde Ha Dosyaları Silmek Zorunda Kalıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar tahminim yok şuanlık. Ama durum vahim gibi görünüyor.

Mesaj Alındı Kendinize Kalıcak Baska Bi Yer Aramaya Baslayın

İlk Acılan Low Servera Damlıyoruz ...

BoldTeaM Leade®
  • ßu vps işi sakat ya.ßugüne kadar vps kiralayıpda tam verim alabilen bir server görmedim daha.. Hadi hayırlısı.

Edit:/imLâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 9 Mart 2009; 21:54:17 >

Durum Vahimmis

Başlıcam böyle makinaya ya zırt pırt hata vermeye başladı onunla uğraşıyorum açınca buraya yazıcam.

Sen O Makineyi Kaldır Çöpe At Zaten İflasını İstemiş Sen Hala Kullanmak İçin Diretiyon Doru HaklısınM Ekonomik Kriz Vardı Demi.. Makine Değişmek Kolay Değil

Açacağın Serverde Başarılar.. ( Açabilceksen Eğer... )

• quote:

Arkadaşlar tahminim yok şuanlık. Ama durum vahim gibi görünüyor.

Geçmiş olsun Mu Master Team

Bir sonraki server açişiniza kdr Görüşmek üzere

Bu arada bir daha böyle bir server açmak istersen Ben sana dosya gönderebilirim s4 itemli 97d addstr post 3d kamera ugraşma die diom

• quote:

Başlıcam böyle makinaya ya zırt pırt hata vermeye başladı onunla uğraşıyorum açınca buraya yazıcam.

windows server 2003 sunucularda hata almaya devam ediceksin sakalımızda var ama sözümüz dinlenmiyo luci'cim

• quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Sen O Makineyi Kaldır Çöpe At Zaten İflasını İstemiş Sen Hala Kullanmak İçin Diretiyon Doru HaklısınM Ekonomik Kriz Vardı Demi.. Makine Değişmek Kolay Değil

Açacağın Serverde Başarılar.. ( Açabilceksen Eğer... )

Burnuma başkalarının kokusu geliyor. Bunu yazan kesinlikle Lee olmalı. Ben ne makinalar gördüm hata veren. Bence sesini kesip olduğun yere oturmalısın.

0(0-0)0 , Seni daha önceden de uyarmıştım saçma sapan postlar atma diye.

OSIRIS , Murat abicim makina server2003 değil XP SP3 büyük bir ihtimal windows çöktü sanırım.

• Lucifer sen ne dedin bize ben ilk önce fun sonra az exp bende geçmiş olsun diyorum neresi boş sen mu master team demiomusun kendine bak önce laflarina bak yazi gidişatina göre gidiyorum ne diim çok sevindimmi diim kibar şekilde vurguluyoruz işte Hadi işine bak sen bana laf solicene windows mu neyin çoktuyse yapda aç şu serverini mumaster team
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

Lucifer sen ne dedin bize ben ilk önce fun sonra az exp bende geçmiş olsun diyorum neresi boş sen mu master team demiomusun kendine bak önce laflarina bak yazi gidişatina göre gidiyorum ne diim çok sevindimmi diim kibar şekilde vurguluyoruz işte Hadi işine bak sen bana laf solicene windows mu neyin çoktuyse yapda aç şu serverini mumaster team

Keşke konuyu daha iyi okusaydın bu hafta içi makina kiralayıp low açmayı düşünüyoruz dedim bitanesi fun olarak kalıcak dedim. Bana konuyu düzgün okuyup gel

• Low Serverı Beqliyoruz Halen Acarsanız Kasıcaz Yoqsa Server Aricam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTM Leade® -- 10 Mart 2009; 17:03:26 >

Orjinalden alıntı: BTM Leade®

Low Serverı Beqliyoruz Halen Acarsanız Kasıcaz Yoqsa Server Aricam..

Orjinalden alıntı: BTM Leade®

Low Serverı Beqliyoruz Halen Acarsanız Kasıcaz Yoqsa Server Aricam..

Herkes istediğini yapmakta özgürdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 10 Mart 2009; 20:25:03 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.