Şimdi Ara

MuMasteR Online. 97d+New items+Custom! /POST (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverın Ne Zaman Testten Cıkacagı Hakkında Biri Kesin Bir Bilgi Verebilir mi acaba

Orjinalden alıntı: ßoLd

Serverın Ne Zaman Testten Cıkacagı Hakkında Biri Kesin Bir Bilgi Verebilir mi acaba

Cumartesi veya pazar günü.

• Lucifer /add Ve /post vs özellikler diyodun onlar olacak mi versiyonda acaba ?

baska bir sorum yok

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

Lucifer /add Ve /post vs özellikler diyodun onlar olacak mi versiyonda acaba ?

baska bir sorum yok

O özellikler için kendi makinamda çalışıyorum fakat çoğu zaman hata veriyor. Hex editle editlemem gerek sanırım. İşin kısası uğraşıyoruz.

• Tamam YAPTİKTAN SONRA NASİL YAPTİGİNİ PAYLAŞİRSAN SEVİNİRİZ
  • server normale geçince ex kac olcak?ona gore adami brakam oynuorm su an RiKi_SM_ bnm

• Sana sadece şu soruyu sorcam:O kadar adam girdi servere yinede deistrcekmisiniz??

Orjinalden alıntı: [S]hineDow[N]

Sana sadece şu soruyu sorcam:O kadar adam girdi servere yinede deistrcekmisiniz??

Fun server açmak gibi bir düşüncemiz yok açıkcası. Bizim amacımız low server açmaktıdır. İlk postumda belirttiğim gibi server test serveriydi.

• Post olayı çözülmüştür. En kısa sürede server'a eklenicektir.

• 97d+New items+Custom

//Bone Blade
    //Explosion Blade
    //DayBreak
    //Sword Dancer
    //Flamberge Sword
    //Sword Breaker
    //Rune Bastard Sword

Maces / Scepters

//Soley Scepter
    //Shining Scepter
    //Absolute Scepter

Bows
    Crossbows
    //Great Reign
    Staffs

//Grand Viper Staff
    //Platina Wing Staff
    //Mistery Staff
    //Violent Wind Staff
    //Red Wing Staff
    //Ancient Staff
    //Black Rose Staff
    //Aura Staff
    //Lilium Staff
    //Deadly Staff
    //Imperial Staff
    //Soul Bringer Staff

Shields

//Crimson Glory Shield
    //Salamander Shield
    //Frost Barrier //Guardian Shield
    //Cross Shield

yeni itemler Bunlar Ama ama bazi yeni itemleri Giydigini Gösteriyor ama giymiyor Bunu Fark etmiş Bulundum yada ben mi yanliş gördüm Yeni İtemler Güzel Ama Rune Özellikleri kapali Sikil Yani

yinede Güzel Ve hoş Görüntü yapio serverda sonucta new items

Bir de Server Da sizin yaptiginiz Editlemeri Söyleyebilirmisin Bir Kısım Bak Ben Yeni İtemlerini yaziverdim Gerisinide Sen Belirtirsen Seviniriz Senin ServerDa kasacagiz Sonuçta 97 Olsun Kumdan Olsun

• quote:

Vps'nin bulunduğu yere juniper sistem takıyolarmış onun için bağlantı kesilip duruyor.

Az Önce Arkaşimin biri bana beyenmiyorsan oynama demişti

O sözlerim ben söylerken sen serverda kasmiyordun bir orda lag ne kdr di bilmiyordun Ben Lucifere bir soru yönelttim bu en dogal hakkım luciferde üst de vermiş oldugu cvp verdi bakima aldi s erverda şimde sen hak mi arion lucifere yakın olmayami

üstüne alinma ama senin olmadigin kısımlari girme bence çünkü lucifer kendi bana bir sey derse ben saten yapmam ve zarar verici sözler de telef etmiyorum polimige girmeye gerek yok ben luciferlen böyle konusmayi seviyorum rahatsiz oldugunuda sanmiyorum oluryorsa söyler ..

bazi sorunlari dile getiriyorum ne yani soylemiyemmi atlanstan atiodu data dan sorun veriyordu soylemesem devam etse daha mi iii neyse

Konu sahibi kusura bakma lucifer

• quote:

97d+New items+Custom

//Bone Blade
    //Explosion Blade
    //DayBreak
    //Sword Dancer
    //Flamberge Sword
    //Sword Breaker
    //Rune Bastard Sword

Maces / Scepters

//Soley Scepter
    //Shining Scepter
    //Absolute Scepter

Bows
    Crossbows
    //Great Reign
    Staffs

//Grand Viper Staff
    //Platina Wing Staff
    //Mistery Staff
    //Violent Wind Staff
    //Red Wing Staff
    //Ancient Staff
    //Black Rose Staff
    //Aura Staff
    //Lilium Staff
    //Deadly Staff
    //Imperial Staff
    //Soul Bringer Staff

Shields

//Crimson Glory Shield
    //Salamander Shield
    //Frost Barrier //Guardian Shield
    //Cross Shield

yeni itemler Bunlar Ama ama bazi yeni itemleri Giydigini Gösteriyor ama giymiyor Bunu Fark etmiş Bulundum yada ben mi yanliş gördüm Yeni İtemler Güzel Ama Rune Özellikleri kapali Sikil Yani

yinede Güzel Ve hoş Görüntü yapio serverda sonucta new items

Bir de Server Da sizin yaptiginiz Editlemeri Söyleyebilirmisin Bir Kısım Bak Ben Yeni İtemlerini yaziverdim Gerisinide Sen Belirtirsen Seviniriz Senin ServerDa kasacagiz Sonuçta 97 Olsun Kumdan Olsun

Sanırım updateleri indirmemişsin. Tamamen datayla alakalıdır daha sonradan yapıldıgı icin cliente eklenmemiştir. Gerçek server'a geçince client yeniden upload edilicektir. Version 97d olduğu için rune de skill olmaz. Bunu kendim denedim editörden. Serverda herhangi bir edit yapmadık böyle birşey söylediğimide hatırlamıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

quote:

baska bir sorum yok

O özellikler için kendi makinamda çalışıyorum fakat çoğu zaman hata veriyor. Hex editle editlemem gerek sanırım. İşin kısası uğraşıyoruz.

Tamam Bu Ne Bende Bunu Sormuştum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

quote:

baska bir sorum yok

Tamam Bu Ne Bende Bunu Sormuştum

O GameServer için. İtem vs için değildir.

• quote:

Tamam Bende Bişi Demediim Gerisini diom item demiyorum ki bişi belirtmedim eheheh neyse lucifer tamam bakalim sen öyle diyorsan öyle olsun senimi kırcam

quote:

Tamam Bende Bişi Demediim Gerisini diom item demiyorum ki bişi belirtmedim eheheh neyse lucifer tamam bakalim sen öyle diyorsan öyle olsun senimi kırcam

Al sana yeni itemler. Setleri koymayı unutmuşsun..

---------------------------------------------------------------------------------
    Titanium Helm
    Titanium Armor
    Titanium Pands
    Titanium Gloves
    Titanium Boots

Searphim Helm
    Searphim Armor
    Searphim Pands
    Searphim Gloves
    Searphim Boots

Destroy Armor
    Destroy Pands
    Destroy Gloves
    Destroy Boots

• bak Bunlar Bende Yoktu Göndersene
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.