Şimdi Ara

MuMasteR Online. 97d+New items+Custom! /POST (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lucifer

Herkes istediğini yapmakta özgürdür.

Ona şüphe Yok

Sizden Server Hakkında Gerekli Acıklamayı Bekliyoruz...

Orjinalden alıntı: GhosTLorD

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

Herkes istediğini yapmakta özgürdür.

Ona şüphe Yok

Sizden Server Hakkında Gerekli Acıklamayı Bekliyoruz...

Gerekli açıklamayı yapmıştım öbür sayfalarda okumamışsın sanırım.

• Sorunlardan Bahsetmişsin Acılacakmı Acılmaycakmı Kesin Bir Bilgi Göremedim

Orjinalden alıntı: GhosTLorD

Sorunlardan Bahsetmişsin Acılacakmı Acılmaycakmı Kesin Bir Bilgi Göremedim

Kesin bir bilgi vermedim zaten. Sadece uğraşıyorum.

• Server açılmıştır eski olan accountlar vs silinmiştir. Bir süreliğine post komutu iptal olmuştur sorun çözülünce tekrar eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 14 Mart 2009; 14:20:32 >

• http://9vrvkg.blu.livefilestore.com/y1pyqq8QDKx46AwXUvm6db4odzkcSYbyPmvlPLW-jeBphkJdBVgRPqbeNiFDWjPj6FXBP8BYtDi4Tf54uRg6eFn4Q/GS%20-%20Release2.rar?download

Deneyebilirsin Sorun Die Bir Şeyin Kalmaz....

/post
    /str
    /agi
    /ene
    /vit
    /sair
    /resetar
    /limparpk

GameMaster
    /bann
    /unbann
    /bannacc
    /reload
    /xpdrop 0 e 1 - Referente ao Evento

Eventos
    Xp Drop Up Event

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0(0-0)0 -- 14 Mart 2009; 14:31:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

http://9vrvkg.blu.livefilestore.com/y1pyqq8QDKx46AwXUvm6db4odzkcSYbyPmvlPLW-jeBphkJdBVgRPqbeNiFDWjPj6FXBP8BYtDi4Tf54uRg6eFn4Q/GS%20-%20Release2.rar?download

Deneyebilirsin Sorun Die Bir Şeyin Kalmaz....

/post
    /str
    /agi
    /ene
    /vit
    /sair
    /resetar
    /limparpk

GameMaster
    /bann
    /unbann
    /bannacc
    /reload
    /xpdrop 0 e 1 - Referente ao Evento

Eventos
    Xp Drop Up Event

Paylaşımın için sağol bunu biliyorum ama gameserver hata veriyor bir DLL uyumsuzluğu var sanırım.

• Bende Çalişiyor Çok Kasiyor PC ama...
    Biz aslanın kral olmadığı,kartalın yuva yapamadığı,kanaryanın uçamadığı yerdeyiz...biz ESES'liyiz...

• Sen 97z Geç

Full Seaseon 1
    Reskin Seaseon 2
    Blood Castle 1 – 7
    Devil Square 1 – 6
    Chaos Castle 1 – 7
    Deletar Personagens 100%
    Deletar Guilds 100%
    BK + RB e BRB 100% ( Duas Mãos )
    Maximo Stats 32k ( 32000 )
    Guild
    Guild War
    Battle Soccer

99z+CastleSiegue+S1+reskin S2
    post comando 100%
    /marry comando 100%
    /trade comando 100%
    /party comando 100%
    /warp comando 100%
    /vault ( 0 / 1 ) comando 100%
    /gmove ( ADM / GM ) comando 100%
    /move comando 100%

http://www.easy-share.com/1702753939/MuServer99z.rar

Ve Kendinden De Bazi Şeyler Katabilecegin Hoş Görünümlü Bir versiyon...

• Status Online
    Users Online : .... : Who is online

basarılarınızın dewamını dılerım bol sans
    Legend
  • server nedense şuan offline :S
    Biz aslanın kral olmadığı,kartalın yuva yapamadığı,kanaryanın uçamadığı yerdeyiz...biz ESES'liyiz...

• Serverda 3 kişi Online GhostLord Bold_Sm Arada OfLuHoca giriyor baska girenlerde yok bumuydu büyük projeniz bumuydu Salladıgınız seyler hepsi boş bir balondan ibaret gördük biliyoruz bu isin altindan herzamanki gibi kalkamayacaksiniz size güvenip arkadaslari toplayalim dedim gelip kasalim dedim sözler balondan baska bişey degil serverda rakip olucak adam yok. 15 kişi kasmıs hepsi Fun oldugu icin Fullemiş cıkmıs. Spotta KS yaparken adam gelip direk kesip atiyor sonra kastirmiyor sonra napicaksin Direk Alt F4 yani diyecegim şu Adminlik sizin gibi ilgisizlerin eline düşmüş playelar eziliyor serverda ne bi admin ne bi gm var belkide onlarda karaktert acip kasmaya baslamıslar bunuda bilmiyorum ama server protesto ediyorum güclüler gücsüzleri ezip geciyor özlliklede SM ler Ms büyülerini ayarlayan yönetici herkimse sanırım elinin ayari yok. Heneyse sözler bukadar Gaziantepdeki cafedeki arkadaslar olarak MuMaster bizde bitmiştir kasacak daha adam gibi server daha adam gibi adminlerin oldugu server aricaz size kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fearles_27

Serverda 3 kişi Online GhostLord Bold_Sm Arada OfLuHoca giriyor baska girenlerde yok bumuydu büyük projeniz bumuydu Salladıgınız seyler hepsi boş bir balondan ibaret gördük biliyoruz bu isin altindan herzamanki gibi kalkamayacaksiniz size güvenip arkadaslari toplayalim dedim gelip kasalim dedim sözler balondan baska bişey degil serverda rakip olucak adam yok. 15 kişi kasmıs hepsi Fun oldugu icin Fullemiş cıkmıs. Spotta KS yaparken adam gelip direk kesip atiyor sonra kastirmiyor sonra napicaksin Direk Alt F4 yani diyecegim şu Adminlik sizin gibi ilgisizlerin eline düşmüş playelar eziliyor serverda ne bi admin ne bi gm var belkide onlarda karaktert acip kasmaya baslamıslar bunuda bilmiyorum ama server protesto ediyorum güclüler gücsüzleri ezip geciyor özlliklede SM ler Ms büyülerini ayarlayan yönetici herkimse sanırım elinin ayari yok. Heneyse sözler bukadar Gaziantepdeki cafedeki arkadaslar olarak MuMaster bizde bitmiştir kasacak daha adam gibi server daha adam gibi adminlerin oldugu server aricaz size kolay gelsin.

Git muadana da kas o zaman. Orda ks olmaz hiç olmazsa çünki player yok orada.

• Gözüne Gözlük Takmanı Tavsiye Ederim

ßen Vakit ßulup Girdigimde 15 Kisi Oluyordu Oyunda

ßeğenmiyorsan Kapı Orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhtCN -- 20 Mart 2009; 21:11:17 >
  • hayırlı olsun arkadaşlar umarım dilediğiniz gibi bir server olur
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.