Şimdi Ara

Multipower weight gainer / kilo aldırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün spor salonuna gittim spora başladım.
    Şikayetim ise çok zayıf olmam.Adam Multipower weight gainer diye bir toz önerdi.Sütün içine karıştırıyormuşsun her gün içiyormuşsun tadı aynı nesquik gibiymiş. Benimde kafama yattı doğrusu bana kilo aldırıcaksa niye başlamıyım ki ?
    Bu ilaca başlamak istiyorum bir tane link buldum netten fiyatı 117 tl gözüküyor ;http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=22&ProductId=639 fakat ilaç hakkında pek bilgim yok
    Bilenler bu ilacı biraz anlatabilirmi nedir ne değildir zararlmıdır çabuk kilo aldırırmı falan.
    Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 27 Nisan 2011; 14:56:01 >

• ben zayıfım baya işe yarıyorsa şöyle 10-15 kilo aldırıyorsa 117 tl hiç birşey inş bilgisi olan vardır
  • bende bugün spora yazılcam. bu gainerin methini çok duydum bende zayıfım kullancam
  • evet arkadaşlar boyum 1.80 kilom 50 gerçekten çok kötü duruyorum şöyle bir 65 kilo falan olsm başka bişey istemiyorum
    bir soru daha sorucam beyler bu ürün illede spor yapılarak mı kullanılması gerekiyor ben spora falan gitmesem düzenli olarak bu ilacı kullansam olumlu sonuç alırmıyım
  • 1.80 ve 50 kilo senin yağlarında az o halde avantajlısın diyebilirim. Spor salonuna yazıldığına göre kilo alırken kaslardan alıcaksın hemde harika bir hacim yapacaksın o yağsız vücudunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

1.80 ve 50 kilo senin yağlarında az o halde avantajlısın diyebilirim. Spor salonuna yazıldığına göre kilo alırken kaslardan alıcaksın hemde harika bir hacim yapacaksın o yağsız vücudunla.

evet kardeşim güzel konuşuyorsunda 2 sinide yapma durumum yok şuan spor salonuna tam yazılmadım aslında şuan gittim bi baktım ortama falan bilgi aldım eğer bu ilacı alırsam sporada başlayamam haliyle
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail
    up

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SWX

quote:

up

up

up
  • spor yapıyorsan zaten iştahın artmıştır yemek yemek varken ne diye toz içesinki zaten çoğunun içi şeker dolu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

1.80 ve 50 kilo senin yağlarında az o halde avantajlısın diyebilirim. Spor salonuna yazıldığına göre kilo alırken kaslardan alıcaksın hemde harika bir hacim yapacaksın o yağsız vücudunla.

evet kardeşim güzel konuşuyorsunda 2 sinide yapma durumum yok şuan spor salonuna tam yazılmadım aslında şuan gittim bi baktım ortama falan bilgi aldım eğer bu ilacı alırsam sporada başlayamam haliyle

spor yapmadan bu tür şeyleri kullanarak kilo alamazsın.
  • daha başka şeyler kullanmanı öneririm

weider, twinlab, optimum nutrition gibi güvenilir markalar.
  • Dostum bu tür tozlar karbonhidrat doludur. Her bir gram karbonhidrat 4.1 kaloridir. 1 kilogram vücut yağı yapabilmek için 7000 kalori fazla alman gerekir. Yağ almak istiyorsan bu tür yiyeceklere para vereceğine bol bol yemeye aban. Zaten çok yiyorum deme, yiyorsan ve hormonal hastalığın yoksa kilo almaman imkansız. Kas kazanımı istiyorsan da 1 kilogram kas için ne kadar yemen gerektiğini bilmiyorum ama harcadığından çok protein alman lazım ve kaslarını kullanman, vücudunu o bölgelere depo yaptırmak için çabalaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Dostum bu tür tozlar karbonhidrat doludur. Her bir gram karbonhidrat 4.1 kaloridir. 1 kilogram vücut yağı yapabilmek için 7000 kalori fazla alman gerekir. Yağ almak istiyorsan bu tür yiyeceklere para vereceğine bol bol yemeye aban. Zaten çok yiyorum deme, yiyorsan ve hormonal hastalığın yoksa kilo almaman imkansız. Kas kazanımı istiyorsan da 1 kilogram kas için ne kadar yemen gerektiğini bilmiyorum ama harcadığından çok protein alman lazım ve kaslarını kullanman, vücudunu o bölgelere depo yaptırmak için çabalaman lazım.

kardeşim ben çok yiyemiyorum normal yiyorum fakat kilo da alamıyorum işte.
    Bu ilacı alıcam büyük ihtimal kilo almak için kilo aldıktan sonrada gerisi gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 27 Nisan 2011; 15:39:15 >
  • dostum Weider,BSN gibi markalar oneririm.ozellile weider.dunyada 1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

dostum Weider,BSN gibi markalar oneririm.ozellile weider.dunyada 1 numara

weider'a bi bakıyım arkadaşım teşekkürler
  • ilaç değil besin takviyesi bu,
    gelişme nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.