Şimdi Ara

Multiplayer oyun sevmeyen var mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Garena'dan CoD2 oynuyodum o bile çok zevkliydi
  • topicin hepsini okumadım.yapay zekalı bi oyunu oynuycagımı dusunmuyorum.mp sevmem diyende ya beceremiyordur basarılı olmayı yada orjinal oyun alamiyordur.b.k atmayin multiye beceremiyorum diyin olsun bitsin.
  • Bence bunu beceriksizliğe bağlamak doğru değil. İnternetten tanımadığım bilmediğim kişilerle oynamak benim içime sinmez. Yakınlarımla aynı makineden iki kişi ya da yerel ağdan oynanan oyunları daha çok severim. Ama hiç çevrimiçi oyun oynamadım mı? Hayır, oynadım. Eskiden internetten Trackmania Nations oynardım ama birkaç ay sonra sıkılıp bıraktım. Sonu gelmeyen çevrimiçi oyunlardan bir süre sonra sıkıldığımı anladım. Bence her oyunun bir sonu olmalı. Oyunların Single Player modlarının bir sonu olduğu için Single Player oyunlardan sıkılmıyorum.
  • Hocam sizin arkadaş çevreniz yok öyleyse zaten belirli bir arkadaş çevreniz olmadan mp oyunlar zevk vermeyebilir bazı insanlara ama bu bütün multi oyunları sevmemek anlamına gelmez kendinize bir çevre edinmeniz gerek
    acaltun17
  • mp fazla sevmiyorum çünkü
    1 .çok hile kulanıyorlar
    2 .yabancılar küfür ediyor
    3 .arkadaşlarımdan kimse mp oynamıyor
    4 .singeplayer daha güzel geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Hocam sizin arkadaş çevreniz yok öyleyse zaten belirli bir arkadaş çevreniz olmadan mp oyunlar zevk vermeyebilir bazı insanlara ama bu bütün multi oyunları sevmemek anlamına gelmez kendinize bir çevre edinmeniz gerek
    Evet, arkadaş çevrem yok. Lisedeyken hiçbir zaman internet ya da konsol kafeye gidip de bir arkadaşımla karşılıklı futbol oyunu oynamadım. Lise biteli 2-3 yıl oldu ve o zamandan beri bütün arkadaşlarımla iletişimimi kopardım. Üniversiteye henüz başlamadım. Başlayacağım zaman yepyeni bir arkadaş çevresi kurmayı planlıyorum. Umarım işler lisedeki gibi ters gitmez.
  • Multipayer oyunlar kişinin o oyunu oynama deneyimi ve birazda yeteneği ile doğru orantılıdır ya da daha doğrusu pratikle alakalı bir multiplayer oyunda başlarda çok ezilseniz bile eğer bırakmayıp devam ederseniz gittikçe tecrübe kazanacağınızı göreceksiniz ve gittikçe oyundan zevk alamaya başlayacasınız. Nerden mi biliyorum Call of Duty 2 çıktığı zaman oyuna ilk online bağlandığım zaman ki yaşadıkarımı bi ben bilirim, 2 adam zar zor vurmuştum 25, 30 kere de ölmüştüm ve gerçekten çok sıkıcı gelmişti oyun. Ben buna katlandım ve bırakmayıp devam ettim ve haritalardaki özel pusulacak ve kullanışlı yerleri öğrendim,oyunu iyi oynayan insanların genelde nasıl pozisyon aldıklarını ve nasıl hareket ettiklerine dikkat ettim ve uyguladım geliştirdim ve bir aralar gerçekten ciddi bi şekilde uzman denilecek seviyeye erişmiştim, en azından çevremdekiler oyun tarzımı beğendiklerini söylüyorlardı.Bu arada bazı arkadaşlar hilelerden yakınmış gerçekten bu hileciler yüzünden oyunların tadı pek çıkmıyor özellikle fps oyunlarındaki duvarların içini görme, hedef büyütme ve otomatik hedef alma olayları gerçekten can sıkıcı ve benim gibi normal oynayıp zevk almak isteyen insanları da çılgına çevirmiyor değil.(amma çok "ve" bağlacı kullanmışım be)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 8 Kasım 2010; 18:42:24 >
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X

• mp yi seviyorum ama örnegin sf 4 mp okadar çok oynamama ragmen puanım yerlerde sürünüyor
  • Konu 2 yıllık ama "Beceremediğiniz için sevmiyorsunuz" diyen arkadaşlara cevap vermek istiyorum: Becerebilen herkesin multiplayer'ı seveceğine nasıl kanaat getiriyorsunuz? Ayrıca ben size "Single oyunların senaryosunu anlamadığınız için multiyi seviyorsunuz" desem ne düşünürdünüz?
  • Sahsen ben mw2 mp 1600 saat oynadim ve cok iyi oynarim ama coh tov mp attigimda iyi adamlari yenemiyorum bunun nedeni stratekide mp olayini beceremiyorum.yapay zekayi stratejide yeniyorum normal ve hard seviyede ama is mp gelince karsindaki turlu turlu kombinasyonlar ve taktikler uretiyor bu dedigimde sadece strateji oyunlarinda gecerli.gel gorki MW 2 multidede ben inletiyorum oyunculari .kisacasi bir oyunu MP de beceremezseniz o oyunun mp sini oynamazsiniz olay budur.ama asil olan antreman yapmak ve sabirli olmak her seni vuran adamda cildirirsan adami bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarina yollarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    *Map design.
    *Concept design.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.