Şimdi Ara

Multiplayer oyun sevmeyen var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayamamakla da ilgisi yok bu durumun. Cod2 zamanlarında çok multiplayer oynadım arkadaşlarımın hatrına. Hatta ana konusunu açtım bütün özelliklerini, nasıl girileceğini vs. yazdım oradan bilenler bilir. Battlefield2 de öyle keza.

Ama dediğim gibi amaçsız saçma sapan bir şey bu. hayır birinci oluyorsun o listede tamam da eline ne geçiyor. Çoğu şans ve internet bağlantısı sonucunda oluşan sonuçlar onlar farkında mısınız?

Vahşi batının en hızlı silah çeken kovboyu triplerine girmeyin şimdi. Siz de biliyorsunuz multiplayerın çoğunluğunun şans olduğunu.

Madem hava atacaksınız diablo da hell de bitirin ve level 99 yapın karakteriniz editör kullanmadan. Hadi onu yapamazsınız zaten geçtim de, açın bari Devil May Cry 4 ü Legendary Dark Knight zorluğunda bitirin görün bir oyunda zorlanmak, el çabukluğu ve el yeteneği istemek nasıl bir şeymiş. Ya da konsolunuz varsa açın ninja gaiden black ve ninja gaiden 2 yi en zorda bitirmeye kastırın bakalım televizyonu kırıyor musunuz kırmıyor musunuz.

Yoksa yok multiplayer mış da birinci olmuşum falan da hava civa o işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ocak 2010; 18:08:05 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• online olmayan hiç birşeyi oynamam. buna marioda dahil

Orijinalden alıntı: Dante

Oynayamamakla da ilgisi yok bu durumun. Cod2 zamanlarında çok multiplayer oynadım arkadaşlarımın hatrına. Hatta ana konusunu açtım bütün özelliklerini, nasıl girileceğini vs. yazdım oradan bilenler bilir. Battlefield2 de öyle keza.

Ama dediğim gibi amaçsız saçma sapan bir şey bu. hayır birinci oluyorsun o listede tamam da eline ne geçiyor. Çoğu şans ve internet bağlantısı sonucunda oluşan sonuçlar onlar farkında mısınız?

Vahşi batının en hızlı silah çeken kovboyu triplerine girmeyin şimdi. Siz de biliyorsunuz multiplayerın çoğunluğunun şans olduğunu.

Madem hava atacaksınız diablo da hell de bitirin ve level 99 yapın karakteriniz editör kullanmadan. Hadi onu yapamazsınız zaten geçtim de, açın bari Devil May Cry 4 ü Legendary Dark Knight zorluğunda bitirin görün bir oyunda zorlanmak, el çabukluğu ve el yeteneği istemek nasıl bir şeymiş. Ya da konsolunuz varsa açın ninja gaiden black ve ninja gaiden 2 yi en zorda bitirmeye kastırın bakalım televizyonu kırıyor musunuz kırmıyor musunuz.

Benim elime nemi geçti?Karşı taraftaki real playerı 4-5 kere vurduğum anda karşı taraf sinirden dört köşe oluyor ama spde bilgisayar deli olmuyor.Elime ne mi geçti?Bilgisayar karşısında helal kardeş vb laflar geçti.Elime ne mi geçti?Oyun ortamında çevrem oldu...Elime ne mi geçti?Hiç vazgeçemeyeceğim bir alanda(mp oyunlar)saygı geçti.Senin eline ne geçti?Orgazmmı oldun?Dediğin oyunların ninja gaiden hariç hepsini oynadım ve bitirdim bütün zorluk seviyelerinde..dmc serisinininde büyük hayranlarındanımdır.Burda kimsenin hava attığı yok.
    Multiplayer oyunlar gerçektir.yapay birşey yoktur.o yüzden zevkli ve keyiflidir.Bunu inkar eden tek kişi sensin galiba.
    Şans ve internet bağlantısı evet şans yav.hakikaten şans şansa oynadım zaten oyunu bilgisayarda bi yere tıkladım aha oyun bi baktım nişangah çıkmış boyuna taradım birinci oldum.

• Multiplayer oyun bir Dragon Age bir Mass Effect tadı veriyor mu? Forumda PoP hastası birçok oyuncu var. Çoğu kişi tarafından bilinir. Ama bu serideki hiç bir oyunun multisi yoktur. Senaryosuyla, bulmacalarıyla, kombolarıyla kendine çeker oyun. Uzun bir süre Cod4 oynadım. Ama saydığım oyunlardan aldığım tadı alamadım. Sevmiyorum arkadaş. Kötü oynarım iyi oynarım seni ilgilendirmez. Adam konu açmış cevap verdik. Gelip millete sataşıyorsun.

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Multiplayer oyun bir Dragon Age bir Mass Effect tadı veriyor mu? Forumda PoP hastası birçok oyuncu var. Çoğu kişi tarafından bilinir. Ama bu serideki hiç bir oyunun multisi yoktur. Senaryosuyla, bulmacalarıyla, kombolarıyla kendine çeker oyun. Uzun bir süre Cod4 oynadım. Ama saydığım oyunlardan aldığım tadı alamadım. Sevmiyorum arkadaş. Kötü oynarım iyi oynarım seni ilgilendirmez. Adam konu açmış cevap verdik. Gelip millete sataşıyorsun.

Evet onların bir tadı var oynuyosun bitiyor.biz burda sanki sp düşmanlığı yapıyoruz.alayınzdan çok burda sp oynamışlığım var bana yapmayacağım şeyleri yaptırıyorsunuz şuan.online oyunun her türlüsünü oynadım şimdiye kadar hepsindende sp'den daha fazla zevk ve haz aldım ne kadar bazen strese girebiliyorsanda en iyisi mpdir.
    multiplayerda her zaman rekabet var
    neden?
    Bir gün o yener/öldürür bir gün öbürküsü
    gene rekabet ortaya çıkar
    Benim tepkim sadece smiley atman?Klavyenmi bozuk?Şu yazdığını o mesajta yazsaydın ortada sorun falan olmayacaktı.

• En dandik oyun bile, multi varsa oynatıyor kendini (kısa süre de olsa). Karşımdaki ya da yanımdakinin yapay zeka yerine insan olmasını isterim. Gerçekten multiplayer' ı sevmemek diye birşey olamaz bence,belki yaşadığınız kötü tecrübeler yüzünden böyle düşünüyorsunuz. En yakın arkadaşlarınızdan başlayın o zaman, karşı karşıya değil de sırt sırta oynayın, frag manyağı olmak için bir tarafınızı yırtmak yerine eğlenmeye bakın, o zaman sevmeye başlarsınız belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 8 Kasım 2010; 11:32:41 >

• MP sevilmez mi demeyin. Herkes sevecek diye bir kural yok. Bakın, sevmeyenler bu başlık sayesinde ortaya çıkıyor. En başından dediğimiz gibi "zevkler ve renkler tartışılmaz". Bu şey zevk meselesine girdiği için sevme veya sevmeme nedeni ispatlamaya çalışmak saçmalık olur.

Orijinalden alıntı: nForcer

MP sevilmez mi demeyin. Herkes sevecek diye bir kural yok. Bakın, sevmeyenler bu başlık sayesinde ortaya çıkıyor. En başından dediğimiz gibi "zevkler ve renkler tartışılmaz". Bu şey zevk meselesine girdiği için sevme veya sevmeme nedeni ispatlamaya çalışmak saçmalık olur.

Herşeyin bir nedeni vardır diyim sana o zaman.
    Sırf mp olan oyunlar vardır.Saatlerce başından kalkamassınız.(Counter vb.)
    Hem mp hem sp olan oyunlar vardır.Sp de bitmediği sürece başından kalkamassınız.Mp de bıkana kadar oynarsınız.(Half Life vb.)

Multi sevmeyenler, var mı aranızda Counterdan zevk almamış olan?Ya da Half Life multisinden?

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

Açık konuşucam kimse darılmasın.Mp oyunu sevmiyorum diye birşey yoktur.Zaten mp oyunun can alıcı noktasıdır.neden sevmez beceriksizdir yapamaz,sevmez.
    bu kadar basit.

MW2'de genelde listenin ilk 3 sırasında oluyorum ama mp oyunlarını ayıla bayıla sevmiyorum.Bugüne kadar oynadığım en uzun soluklu mp oyunu ise Cod 2'nin mp kısmı onu bile 1 ay oynadım sadece.

Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra yalancı da dersin kesin bana

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Kesinlikle severim ama her oyunu değil. CoD2 yi 5 senedir oynuyorum multide ve hala oynuyorum. Ama burada önemli olan multi moda alışmak. Her oyunun single ile multi arasında çok am çok fark olur ve siz eğer oyunun multisine alışırsanız oyunu oynayabilirsiniz.

Kişiden kişiye değişir tabii ki

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

MP sevilmez mi demeyin. Herkes sevecek diye bir kural yok. Bakın, sevmeyenler bu başlık sayesinde ortaya çıkıyor. En başından dediğimiz gibi "zevkler ve renkler tartışılmaz". Bu şey zevk meselesine girdiği için sevme veya sevmeme nedeni ispatlamaya çalışmak saçmalık olur.

Herşeyin bir nedeni vardır diyim sana o zaman.

evet herşeyin bir nedeni olabilir ama bu nedeni o sözü söyleyen bilebilir benim nedenim aynı şeyleri sürekli yapmak sıkar beni ama sen çıkıp beceremedikleri için oynayamıyorlar dersen aklımımı okudunmu derim bende nasıl senin yazdıklarından yola çıkarak acaip laf etmem yanlışsa seninde mp sevmeyenlere beceriksizler demen o kadar yanlış verilen cevaplara bak mp sevmiyorum diyenlerin içinde forumda ne kadar iyi oyuncu oldukları bilinen insanlar var diğer yazdıklarına bakarak ilk söylediğin sözü düşünmeden söylediğini esas kastetdiğinin bu olmadıgını anlıyorum birbirimizi hitaben söylediğimiz sözlerde daha özenli olmalıyız bence neticede birbirimizi görmüyoruz kimin ne oldugunu bir cümleden anlamak o kadar değil

• MP oyunu sevmemek gibi bir lüksünüz yok zaten, her SP belli bir müddet sonra bitiyor napacaksın mecbur MP oynayacaksın...

Mesela MW2 SP'si müthiş bir solukda bitirdim, gerçekten adamların hakkını vermek lazımdı tamam güzel ama 4 saatte bitti şimdi ne olacak? COD1 MP ile MW2 SP karsilastirsak birisinden birini bana orjinal vercem deseler kesinlikle COD1 MP isterim cunku bitmiyor, MW2 alsaydım ne olacaktı 30 kere SP mi bitirip ''bence SP oyun daha güzel, 30 kere yapay zekayı yendim'' diye kendimi mi kandıracaktım...

SP oyunlarda cok güzel ve yeri başka ama her güzel şey gibi ''bitiyor'', işte insanların ben asla MP oynamam dediği burada sacma.

Bende SP oyunlardan nefret ediyorum, cunku ben yapay zeka değilim ve yapay zekaya karsı oynadıgımda zevk alamıyorum. Karsımda gerçek akıllı düşmanlar görmek bana zevk veriyor. Cunku yapay zekayı daha yenemiyorsanız ve zor geliyorsa dogal olarak MP sevmezsiniz...

Ben etrafımda ki insanlardan örnek vermek gerekirse; MP'de oynyamayan, beceremeyen, öğrenemeyen adamlar, kendini avutmak için SP daha zevkli der. Aslında kendi zekasını, yapay zekayla karsılastırdıgını, SP marifetmiş gibi ''ben MP oyun oynamayı sevmiyorum'' deyip, üstüne üstlük bir SP oyunu 30 kere bitirdikten sonra ''ben bu oyunu cok iyi oynuyorum'' demek gibi acınacak bir duruma düştüklerinin farkında değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Ocak 2010; 14:51:12 >

• MP ben de pek sevmem. Hiç oynamak istemedim şimdiye kadar. 1337-Killa'ya fazla aldırmayın.

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Mesela MW2 SP'si müthiş bir solukda bitirdim, gerçekten adamların hakkını vermek lazımdı tamam güzel ama 4 saatte bitti şimdi ne olacak?
    Bunu yapan insan olamaz diyorum.
    En kolayda bitirmem 7,5 saat sürmüştü.

Gelde şimdi hileci yuvasında oyun oyna. (MW2)

CoD5,4,2 de hile çok yok şükür.

Şimdi sırf şu kerestelerde oynamamak için direksiyon falan alıcam.Bir sürü yarış oyunu kurdum onları bitircem.

+ Hitman, Mafia II, James Bond, Saw, Left 4 Dead 2 kurdum.

Aslında hileli oyundan kaçmak için güzel birşey daha var.Co-Op oyunlar.

MP hile olmadıkça zevklidir her oyunda.Ama hile girdimi..
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oynayamamakla da ilgisi yok bu durumun. Cod2 zamanlarında çok multiplayer oynadım arkadaşlarımın hatrına. Hatta ana konusunu açtım bütün özelliklerini, nasıl girileceğini vs. yazdım oradan bilenler bilir. Battlefield2 de öyle keza.

yeteneksiz online oyuncuların en büyük savunmasıda budur işte. ne zaman fifa da birini yensem eleman hemen "şansınla yendin, çok ballısın" falan diye bana mesaj atıp kendini avutmaya geçiyor. sen savunma düzenini iyi kuramıyorsan yenilirsin. yada mw-2 de siper almadan saldırırsan mermi manyağı olursun. bunun şansla ne alakası var. yapay zekaya karşı herkes iyi oynar ama aynı adam online da 10 dakika dayanamaz. ne elemanlar tanıyorum cod-4 ü single da en zor seviyede bitiripte online da kevgire dönen. sonuç itibariyle single oyun zevk işi, online oyun yetenek işidir. single oyunlar ps2 zamanında kaldı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 7 Kasım 2010; 19:27:26 >

• Multiplayer tabiki şans işi değil tamamen ama single devri bittide denmez ki kardeşim.O kadar senaryosuyla ün yapmış herkesin senaryosu hakkında teoriler ürettiği oyunlar var. (Örn: Half Life,GTA,Mafia)
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.