Şimdi Ara

Multiplayer İçin Oyun Önerir Misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal oyun almayı düşünüyorum. Ama iyi bir multiplayerı olmalı. Öncelikli olarak savaş oyunları. Battlefield 3'ü düşünüyordum ama strateji ve taktiksellik gerekiyormuş. Bana zevkli çok kafa yormadan patır kütür oynayacağım bir oyun lazım, acaba Call of Duty: Modern Warfare 3 veya Crysis 2 nasıl olur ? Zaten Crysis 2'yi korsan olarak bitirmiş olmama rağmen Türkçe oyunlara destek olması adına orjinal satın alacağım. Acaba o beni tek başına idare eder mi ? Eğer etmiyorsa Call of Duty - Modern Warfare almayı düşünüyorum ama illa MW 3 olmasa da olur MW 2 hatta ilk MW de olur. Acaba ilk MW'de veya MW 2'de hala yeterince oyuncu var mıdır ve siz 15 yaşında orjinal oyun almak için harçlığını biriktiren bir öğrenciye hangi Modern Warfare oyununu önerirsiniz ? Multiplayerında en az 2013'e kadar oynayacak adam olması lazım ama.

Not: Oyunu internetten alma şansım yok. Bimeks, Teknosa veya Gold Bilgisayar'dan alabilirim. Alabileceğim yerlerde oyunların fiyatları şöyle:

Modern Warfare: 30-40 TL

Modern Warfare 2: 50-60 TL

Modern Warfare 3: 160-130 TL

Crysis 2: 30-40 TL

• up
  • kesinlikle battlefield3 ü öneririm; evet biraz taktiksellik ön plana çıkıyor bu oyunda doğru olabilir, eğer öyleysen bir adım önde olursun ancak haritalara göre de değişiyor dan dun oynanabilinen bir çok harita da mevcut ki bazen bi an geliyor ki taktik maktik hiçbir şey fayda etmiyor.oyunun grafikleri mükkemmel ötesi olmuş hemen hemen gördüğün herşeyi(bidonlar, benzin istasyonları, tabelalar, binalar, araçlar vs...) patlatabiliyorsun ağaçları devirebiliyorsun bu da oyuna inanılmaz bir akıcılık heyecan katıyor.oyunu biraz oynadıktan ve tecrübe kazandıktan sonra zaten taktik farkındalık da kendiliğinden gelişiyor ve daha çok zevk almaya başlıyorsun
    ancak sistemin oyunun grafiklerini ne seviyede açabilir onu bilemem sanırım pc ne biraz takviye yapmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: 10*krALex*1907

kesinlikle battlefield3 ü öneririm; evet biraz taktiksellik ön plana çıkıyor bu oyunda doğru olabilir, eğer öyleysen bir adım önde olursun ancak haritalara göre de değişiyor dan dun oynanabilinen bir çok harita da mevcut ki bazen bi an geliyor ki taktik maktik hiçbir şey fayda etmiyor.oyunun grafikleri mükkemmel ötesi olmuş hemen hemen gördüğün herşeyi(bidonlar, benzin istasyonları, tabelalar, binalar, araçlar vs...) patlatabiliyorsun ağaçları devirebiliyorsun bu da oyuna inanılmaz bir akıcılık heyecan katıyor.oyunu biraz oynadıktan ve tecrübe kazandıktan sonra zaten taktik farkındalık da kendiliğinden gelişiyor ve daha çok zevk almaya başlıyorsun
    ancak sistemin oyunun grafiklerini ne seviyede açabilir onu bilemem sanırım pc ne biraz takviye yapmalısın

zaten bu bilgisayarla hayatta oynayamam yeni laptop aldım onda oynayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

quote:

Orijinalden alıntı: 10*krALex*1907

kesinlikle battlefield3 ü öneririm; evet biraz taktiksellik ön plana çıkıyor bu oyunda doğru olabilir, eğer öyleysen bir adım önde olursun ancak haritalara göre de değişiyor dan dun oynanabilinen bir çok harita da mevcut ki bazen bi an geliyor ki taktik maktik hiçbir şey fayda etmiyor.oyunun grafikleri mükkemmel ötesi olmuş hemen hemen gördüğün herşeyi(bidonlar, benzin istasyonları, tabelalar, binalar, araçlar vs...) patlatabiliyorsun ağaçları devirebiliyorsun bu da oyuna inanılmaz bir akıcılık heyecan katıyor.oyunu biraz oynadıktan ve tecrübe kazandıktan sonra zaten taktik farkındalık da kendiliğinden gelişiyor ve daha çok zevk almaya başlıyorsun

zaten bu bilgisayarla hayatta oynayamam yeni laptop aldım onda oynayacağım

öyleyse kesinlikle battlefield3 ü ultra grafik ayarlarında denemelisin olmadı high da

• up
  • " World of tanks " Beleş.
  • team fotress 2 beleş
  • Bir cod müptelası olarak elbette ki sana cod u öneririm. Açıkçası şu an bilgisayarımda tüm mw serisi yüklü ama ben cod4 oynuyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki multi deki oyuncu sayısı en az mw2 kadar hatta fazla. 2013 e kadar oyuncusu bitmez. Ama benim sana önerim orjinal mw3 alman. Çünkü önermesemde cod4ü orjinalden farksız bi şekilde online oynayabilirsin. Mw2 ve mw3 de online olarak benzer ama 3 çok daha iyi. Yani sana önerim mw3 ü orjinal al ama cod4 ü mutlaka dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getUserName -- 3 Şubat 2012; 21:27:06 >
  • Call of Duty 4 Modern Warfare dene
  • Oyun tavsiye üst konusundan devam edelim:http://forum.donanimhaber.com/m_40146298/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.