Şimdi Ara

Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: my54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese Merhabalar,
    Hyundai Accent Era team 2008 model arabama double din, multimedya vs. Taktırmak istiyorum. Normalde olabilir android işletim sistemli de olabilir. Gerek forum içi gerek forum dışı araştırma yaptım fakat tam böyle fiyat performans ürün şudur diyemedim.
    Piyasada çok marka var hangisine almalıyım bilemedim.
    Siz değerli forum sakinleri bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi aktarmanizi ve fiyat performans olarak ürün varsa rica edebilir miyim.
    Bütce konusu en fazla bin tl ye kadar çıkabilirim. Ama f/p olarak varsa 250₺-500₺ daha iyi olur benim için...
    İyi forumlar.



  • Yok mu yönlendirebilecek arkadaşlar...
  • F/P olarak 500tlye kadar piranha jameson vs bu tip markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Geri görüş kamerası vs bağlanabiliyor 4x50w gibi ses çıkışları mevcut rca mevcut. Daha kaliteli bir şeyler düşünürseniz şuanda navitechler rövanşta fiyat olarakta 800-1200tl arasında değişiyor. Kullanım olarak pek bir bilgim yok ama kullanan deneyimleyen arkadaşların yorumlarına bakabilirsiniz. Multimedia sistemi araç için önemli bir cihaz. Önerim aracınız için uygun üretilen cihazları garantili bir şekilde profesyonel ellerde bağlatmanız yönünde. Belki bir tık fazla para verirsiniz fakat hem sağlıklı hemde güvenli olur. Araç yangınlarının bir çoğu araca sonradan entegre edilen cihazlardan kaynaklanıyor. Bu sebeple güvenilir bilindik bir marka tercihi ve doğru ekipmanlarla montaj çok önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.